De rustige Patrick van Elst is 33 jaar oud en geboren in Zeist. Daar heeft hij tot zijn 21e gewoond en inmiddels is hij neergestreken in De Meern. Patrick en zijn vriendin Jeanine zijn recent ouders geworden van dochter Jente. Patrick heeft economie gestudeerd aan de VU en rondde daar ook de master marketing af. Hij heeft bijna negen jaar bij Bol.com gewerkt en bekleedde in die periode meerdere rollen, begonnen als productspecialist en eindigde als business analyst. Leuk feitje is dat Patrick het begin van holacracy (Spark) bij Bol.com heeft meegemaakt.

Het was Lotte van Weezel die Patrick op Viisi wees. Hij was op zoek naar iets anders, maar wist niet goed wat. Lotte zit in het voetbalteam van zijn vriendin en zijn vriendin zag een post op Linkedin voorbijkomen van de vacature van consultant. Het trok Patricks aandacht en hij wilde er meer over weten. Ze gingen een hapje eten bij Lotte en besloot daarna te solliciteren. Het voelde voor Patrick niet als een sollicitatietraject, maar meer als het kennismaken met meerdere Viisionairs en kreeg er een erg goed gevoel bij.

Patricks grootste hobby is voetbal. Al sinds zijn zevende is hij, met wat tussenpozen, actief op het voetbalveld. Hij voetbalt in een vriendenteam en vindt de gezelligheid minstens zo belangrijk als het resultaat. Ook is hij twee jaar trainer geweest van het voetbalteam van zijn vriendin. Naast voetbal is hij gek op spelletjes. Zowel met zijn vriendin als met vrienden speelt hij graag allerlei soorten spelletjes. Ook is hij gek op escape rooms en heeft zelfs als twee keer meegedaan aan het NK escape room! Hij is ook een echte reisfanaat. Zo heeft hij tien maanden gereisd tussen zijn studie- en werkleven in en gaat hij graag naar onontdekte bestemmingen als Bolivia, Nicaragua en Tanzania.

Patricks rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Patricks rollen:

  • Bieden met Zekerheid
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Expert Doelgroepen
  • Pipeline lead beller
  • Seminar gever Utrecht

Bekijk alle rollen

Patrick van Elst - Viisi Hypotheken

Patrick van Elst

E-mail: patrick.vanelst@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Patrick