Bekijk hieronder de actuele hypotheekrente per geldverstrekker.

Let op: Niet alle geldverstrekkers staan in dit overzicht. In bepaalde gevallen kan voor jou een extra korting van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat de rentes in veel gevallen afhankelijk zijn van jouw situatie. De laagste hypotheekrente in de tabel hieronder is dus niet automatisch de laagste rente voor jou.

Neem voor een advies dat is afgestemd op je persoonlijke situatie contact met ons op. Wij berekenen dan graag wat de beste hypotheekrente voor je is!Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

Je hypotheekaanvraag is bij Viisi ongeveer 40% sneller rond dan het landelijke gemiddelde volgens HDN (Hypotheken Data Netwerk). Let er wel op dat dit sterk afhankelijk is van de geldverstrekker, en van hoe snel en correct je zelf de benodigde documenten aanlevert.

Benieuwd hoelang het duurt voordat jij een hypotheek hebt? Bekijk hier wat de actuele doorlooptijd per geldverstrekker is.

Plan een belafspraak

Neem je liever meteen contact met ons op voor een vrijblijvende telefonische afspraak? Via onderstaande knop kun je zelf een afspraak inplannen, op een moment dat het jou uitkomt.

Plan belafspraak