Plan direct een belafspraak

 • Academisch opgeleide adviseur tijdens jouw hypotheektraject

  Een belangrijke reden om voor een adviseur te kiezen is dat hij of zij goed opgeleid is. Een adviseur moet namelijk kunnen adviseren en dat is iets anders dan verkopen. Bij een goed hypotheekadvies wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met fiscaliteit, werkloosheids-, arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisico. Alle Viisi adviseurs zijn universitair opgeleid.

 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering

  Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als je tijdens de afgesproken looptijd komt te overlijden. Deze polis sluit je vaak af in combinatie met een hypotheek. Bij Viisi is het afsluiten van deze verzekering inbegrepen en betaal je niets extra’s.

 • Inclusief woonlastenverzekering: dekking bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid

  Met de arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsdekking verzeker je het bedrag dat je per maand nodig hebt voor de aflossing van je hypotheek in het geval je arbeidsongeschikt raakt. Het afsluiten van de woonlastenverzekering is inbegrepen bij een Viisi hypotheek.

 • Vast tarief voor advies & bemiddeling

  Veel hypotheekadviseurs werken met een richtbedrag voor advies en bemiddeling, waardoor je bij het intakegesprek pas hoort wat de precieze kosten worden. Bij Viisi is zijn we duidelijk en weet je vooraf wat je gaat betalen, zonder aanvullende maandelijkse kosten.

 • Betaal met iDeal

  Geen gedoe met pinlimieten ophogen of betalingskenmerken handmatig invullen, gewoon betalen met iDeal. Je krijgt een link toegestuurd waarmee je binnen een minuut je betaling hebt afgerond.

 • Vanaf € 1.995,-, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 34 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Vergelijk Viisi

plan een afspraak

Vroeger een hypotheek gehad, maar al drie jaar niet meer?

Heb je vroeger een hypotheek gehad, maar al drie jaar geen eigenwoningschuld meer? Dan rekenen we een lager tarief voor jou als doorstromer. Het tarief is dan € 2.195,-.

Ondernemers betalen een aanvullend tarief

Sta je ingeschreven als ondernemer bij de Kamer van Koophandel (KvK), dan heeft je hypotheekaanvraag meer aandacht nodig. Er is meer informatie nodig om je financiële positie te kunnen beoordelen. Ook bij de geldverstrekker is vaak een uitgebreider acceptatietraject van toepassing. Uiteraard willen we ook ondernemers al onze aandacht kunnen geven. Daarom rekenen we de volgende aanvullende tarieven:

Ondernemersinkomen is benodigd voor financiering € 750
Ondernemersinkomen is niet benodigd voor financiering € 250

Extra hypotheekdiensten

Extra hypotheekaanvraag, je hebt nog geen definitieve offerte ontvangen € 300
Extra hypotheekaanvraag, je hebt al een definitieve offerte ontvangen € 600
Woonlastenverzekering voor iedereen in loondienst (arbeidsongeschiktheid / werkloosheid) € 0
Fiscale voortzetting spaarverzekering / -rekening € 500
Familiebankconstructie € 300
Rentemiddeling (hypotheek afgesloten via Viisi, excl. administratiekosten geldverstrekker) € 500
Starterslening via SVn € 500
Overbruggingshypotheek € 300
Restschuldfinanciering € 500
Taxatierapport (spoed) € 530
Bouwkundige keuring € 345
Aanvullend tarief in verband met inkomen uit naderend pensioen € 250
Verhoging bestaande hypotheek, afgesloten via Viisi € 1.295
Verhoging bestaande hypotheek, niet via Viisi afgesloten € 2.395
Echtscheiding (ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid), via Viisi afgesloten € 1.495
Echtscheiding (ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid), niet via Viisi afgesloten € 2.395

Voor werkzaamheden die wij op jouw verzoek voor je uitvoeren na het passeren van de hypotheekakte (doorlopende begeleiding) geldt een uurtarief. We hanteren hiervoor twee tarieven: € 200 (adviseur) / € 75 (support).

Aanvullend tarief in complexere situaties

Heb je specifieke wensen? Geen enkel probleem, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Onder meer bij onderstaande situaties is er mogelijk een aanvullend tarief van toepassing, afhankelijk van de complexiteit. Overleg dit eerst met je adviseur.

Buitenlands inkomen
Niet-reguliere woningen (zelfbouw, CPO, woonboot, MVE/MGE enz.)
Hypotheekleningen > € 750.000
Nederlanders in het buitenland vanaf € 2.995 

Informeer naar de mogelijkheden

Taxatierapport en bouwkundige keuring

Bij een hypotheekaanvraag zijn het taxatierapport (vanaf € 530) en de bouwkundige keuring (vanaf € 345) twee van de belangrijkste documenten voor de geldverstrekker. Met het taxatierapport kan worden onderbouwd dat de woning, het onderpand voor de hypotheek, voldoende waard is. Met een bouwkundige keuring laat je de staat van het onderpand checken.

Wij zetten de taxatie en de bouwkundige keuring graag voor je in gang, zodat je er zeker van bent dat dit snel gemaakt wordt en goed aansluit bij je hypotheekaanvraag. De taxatie wordt altijd uitgevoerd door een lokale taxateur uit de omgeving. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang en ontvangt het digitale taxatierapport.

Bankgarantie (via de geldverstrekker)

Wanneer je een overeenkomst bereikt met de verkoper van het huis, verlangt de verkopende partij in veel gevallen dat je als koper na ondertekening van de koopakte een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt. Dit geeft de verkoper meer zekerheid dat je de woning ook daadwerkelijk zult kopen.

Wij helpen je graag om deze bankgarantie in orde te maken en inzicht te geven in de kosten. Sommige geldverstrekkers rekenen hiervoor geen kosten, anderen rekenen tot 1% van de waarborgsom.