Alles over Viisi Hypotheken

Over wie we zijn en hoe we samen de financiële wereld veranderen.

Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 35 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback.

Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 32 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.

Hier vind je Viisi

We hebben 28 kantoren en je vindt ons door het hele land. Vind jouw kantoor in de buurt.

bekijk alle locaties

Viisi in de media

Voor mediagerelateerde vragen of verzoeken kun je mailen naar media@viisi.nl of bellen naar 020 280 7320. Wij geloven in onafhankelijke pers en willen geen vermenging van commerciële- en inhoudelijke berichtgeving. Daarom betalen wij niet voor content. Wij verzoeken daarom nadrukkelijk alleen contact met ons op te nemen als het om inhoudelijke bijdragen gaat.

Wij publiceren over onze eigen onderzoeken en doen graag mee aan interviews en podcasts. De columns die we voor diverse media schrijven zijn op persoonlijke titel, omdat we vinden dat verschillende meningen tot betere beslissingen leiden. Voor het publieke debat geldt hetzelfde, het is de basis van onze democratische samenleving.

Viisi in de media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond hypotheken én leuke nieuwtjes over Viisi? Schrijf je dan in voor de Viisi nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer uitschrijven via de link onderin elke mail.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderzoek, scripties, stages en sponsoring

Voor meer informatie over Viisi als partner voor jouw onderzoek of scriptie kun je terecht op deze pagina. Omdat we al onze collega’s intern opleiden, hebben we helaas geen capaciteit om stages te begeleiden. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zullen we dat op onze website mededelen. We sponsoren enkel onze eigen Viisionairs. Op sponsorverzoeken van buitenaf gaan we om die reden niet in.