Over Viisi

Over wie we zijn en hoe we samen de financiële wereld veranderen

Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van meer dan 35 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.

Viisi Talks

Viisi Talk | Arjen Banach | De 6 principes van toekomstgericht werken (9-9-2019)

Viisi Talk | Kevin Weijers | De wereld rond in 80 experimenten (9-9-2019)

Viisi Talks | Koen Veltman, OrganizationBuilders | De nieuwe wereld van organiseren (22-8-2019)

bekijk alle Viisi Talks

Hier vind je ons

We hebben 19 kantoren en je vindt ons door het hele land. Vind jouw kantoor in de buurt.

bekijk alle locaties

Media

Voor mediagerelateerde vragen of verzoeken kun je mailen naar media@viisi.nl of bellen naar 020 811 8803. Vanuit onze purpose geloven we in onafhankelijke pers en willen we geen vermenging van commerciële inhoud en inhoudelijke berichtgeving. Wij betalen dus niet voor gesponsorde content, maar werken graag mee aan goede informatievoorziening. Wij verzoeken nadrukkelijk alleen contact met ons op te nemen als het om inhoudelijke bijdragen gaat.

Bekijk inhoudelijke bijdragen van Viisi

Onderzoek, scripties, stages en sponsoring

Voor meer informatie over Viisi als partner voor jouw onderzoek of scriptie kun je terecht op deze pagina. Omdat we al onze collega’s intern opleiden, hebben we helaas geen capaciteit om stages te begeleiden. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zullen we dat op onze website mededelen. We sponsoren enkel onze eigen Viisionairs. Op sponsorverzoeken van buitenaf gaan we om die reden niet in.