Anne komt oorspronkelijk uit Barneveld. Voor haar studie verhuisde ze naar Amsterdam, waar ze al sinds 2016 woont. Samen met één van haar beste vriendinnen. Gezellig, want zo komen er vanzelf veel vrienden over de vloer.

Ze studeerde Bestuur- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, en deed daar een master Leadership & Change Management achteraan.

Na haar studie is ze als hypotheekacceptant bij Nationale Nederlanden aan de slag gegaan. Ze weet dus al veel van hypotheken af, maar miste tijdens deze baan het contact met de klanten zelf.

Via collega Niels kwam ze Viisi op het spoor. Zij kenden elkaar al via hun studievereniging en via vrienden. Niels wees haar op de vacature voor consultant bij Viisi. Via haar werk bij Nationale Nederlanden heeft ze toen ook al even gecheckt of Viisi wel nauwkeurig werkt. Gelukkig keurde ze dat helemaal goed. En zo ging Anne dus bij Viisi als hypotheekadviseur aan de slag!

Buiten werktijden sport ze veel: ze tennist, fietst en volgt regelmatig lessen bij de sportschool. En heb je nog tips voor goede series? Dan hoort ze die graag!

Fun fact: Anne kende collega Harry al een beetje uit Barneveld, en kwam hem bij Viisi toevallig weer tegen!

Anne van Ginkel Hypotheekadviseur bij Viisi

Anne’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Anne’s rollen:

  • Adviseur Regio Utrecht
  • Adviseur Schadeverzekeringen
  • Adviseur Starters
  • Expat Advisor
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Anne van Ginkel

Anne van Ginkel

Telefoon: 020 280 7375
E-mail: anne.vanginkel@viisi.nl