Bij Viisi kun je uiteraard je bestaande hypotheek verhogen. We maken daarbij onderscheid tussen klanten die hun oorspronkelijke hypotheek via Viisi hebben afgesloten en klanten die dat niet hebben gedaan.

Let op: vanwege extreme drukte kunnen we momenteel alleen bestaande klanten in deze situatie helpen.

Ik heb mijn bestaande hypotheek bij Viisi geregeld

Hebben wij de hypotheek voor jou geregeld en wil je deze hypotheek verhogen? Bijvoorbeeld in verband met een verbouwing? We kunnen je hierbij het snelst helpen wanneer je ons webformulier invult. Je plant dan zelf een belafspraak met, bij voorkeur, de adviseur die jou eerder ook heeft geholpen. De adviseur neemt dan op het afgesproken tijdstip contact met je op om in een half uur de mogelijkheden met je door te nemen.

Ik heb mijn bestaande hypotheek niet bij Viisi geregeld

Wil je je bestaande hypotheek verhogen, maar heb je deze niet bij Viisi geregeld? Je kunt vaak het beste terecht bij je eigen geldverstrekker of bij de hypotheekadviseur die je destijds bij de financiering geholpen heeft. Heb je toch liever dat Viisi je helpt? Dan is dat momenteel helaas niet mogelijk. Prober het in de toekomst nog eens. Ons tarief voor de verhoging van een hypotheek voor nieuwe klanten is iets hoger dan voor bestaande klanten. We nemen graag de mogelijkheden met je door. Vul in de toekomst dan ons webformulier in om zelf een belafspraak te plannen met een adviseur die gespecialiseerd is in het verhogen van je bestaande hypotheek.

Plan hier direct een belafspraak

Hypotheek verhogen

Hypotheek oversluiten

Wil je jouw hypotheek oversluiten? Dan raden we je aan om eerst bij je geldverstrekker je eventuele boete op te vragen. Dit wordt een pro-forma aflosnota genoemd. Denk je na het opvragen van deze eventuele boete dat oversluiten nog steeds interessant voor jou is? Dan helpen we je graag om je hypotheek bij een andere geldverstrekker onder te brengen. Ook in dit geval kunnen we je het snelst helpen als je ons webformulier invult. Je plant zelf een belafspraak op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt en je kunt een half uur lang de mogelijkheden bespreken met een gespecialiseerde adviseur.