Vertel anderen over Viisi en ontvang een beloning ter waarde van € 50!

Ben jij naar tevredenheid geholpen door Viisi en gaan je vrienden, kennissen of collega’s binnenkort een hypotheek afsluiten? Vertel hen dan over ons! Zodra zij hun hypotheekadvies door Viisi laten verzorgen ontvangen jullie allebei van ons een beloning ter waarde van € 50.

Aan wie wil je Viisi aanbevelen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is de volledige naam van jouw vriend(in), kennis of collega?*
Wat is je eigen naam?*
Hidden
TAF hypotheekadvies ingevuld

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de € 50 besteden?

Zodra jouw aanbeveling Viisi klant is geworden, sturen wij jou en jouw aanbeveling een e-mail en kun je kiezen uit een cadeaubon van Bol.com, een cadeaubon van Neleman (biologische wijn), of de beloning doneren aan Stichting LEF. Deze stichting zet zich in om jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar verantwoord met geld om te leren gaan.

Welke voorwaarden gelden er?

De persoon die jij aanbeveelt, is nog niet bij ons bekend. Per hypotheekadvies geven wij maximaal één keer een beloning. Deze ontvang je op het moment dat jouw aanbeveling een betalende klant bij ons is geworden. Wij houden dit automatisch bij, je hoeft hier zelf dus niets voor te doen.

Hoe kan ik Viisi aan iemand aanbevelen?

Om een aanbeveling te doen, hoef je alleen het bovenstaande formulier volledig ingevuld op te sturen. Wij sturen hierna een e-mail met jouw persoonlijke boodschap aan jouw aanbeveling, inclusief onze contactinformatie. Je ontvangt zelf een e-mail ter bevestiging van de aanbeveling.

Is er een maximum aan het aantal aanbevelingen?

Er is geen limiet aan het aantal vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s en kennissen dat je kunt aanbevelen. Voor iedereen die dankzij jou Viisi klant wordt, belonen we je met € 50 en degene die aanbevolen is, krijgt dan ook een beloning ter waarde van € 50!