Ons DNA

Bij Viisi hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van het talent van onze mensen (‘home grown’). Als jij hier werkt, ken je ons DNA namelijk beter dan wie dan ook. Om jou in je groei te stimuleren, zorgen we voor intensieve ‘on the job’ training. En organiseren we vaak klassikale scholingen om je nieuwe theorie of vaardigheden te leren.

Vanaf het begin word je persoonlijk begeleid door een van onze ervaren collega’s. Daarnaast kun je met onze digitale leeromgeving, de Viisi Academy, al je vakinhoudelijke diploma’s halen en helemaal op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo word je een van de beste professionals in ons vakgebied.

Viisionairs buiten

Persoonlijke ontwikkeling

Naast vakinhoudelijke ontwikkeling, wordt je persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. We nemen je mee naar een van onze Viisi Events (lezingen, concerten, theater etc.) of we dagen je uit om naar een cursus van The School of Life te gaan. Als je liever wat één op één begeleiding hebt, staat de deur van onze People Coach altijd voor je open. We geven je ontwikkelingstraject graag een persoonlijk karakter.

Boeken, boeken, boeken

We houden van lezen; vakinhoudelijke literatuur, maar ook boeken die ons als mens beter maken. We hebben een echte ‘boekencultuur’. Onze advieskamers zijn niet voor niets vernoemd naar managementboeken die we interessant vinden. Op kantoor staat een grote rij boeken voor je klaar om te lenen als je even inspiratie wilt opdoen.

Viisi Hypotheken

Als je bij ons aan de slag gaat, word je al gelijk in deze ‘boekencultuur’ ondergedompeld: bij het tekenen van je arbeidsovereenkomst krijg je een stapel boeken cadeau die ons inspireren. Deze boeken zijn ‘Good to Great’ van Jim Collins, ‘Getting Teams Done’ van Marco Bogers & Diederick Janse, ‘Start with why’ van Simon Sinek, ‘Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers’ van Jesse Frederik en Rutger Bregman en ‘Eat the Frog’ van Brian Tracy.

We zetten je graag aan het denken en stimuleren je om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij Viisi zijn we er namelijk van overtuigd dat mensen de sleutel zijn tot het succes van een onderneming. Het gaat ons niet alleen om ‘wat’ je doet, maar vooral ook om ‘waarom’; jouw onderliggende drijfveren.

Plezier en ontspanning

We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze cultuur. Je ziet je collega’s tenslotte vaker dan je familie of vrienden. Naast hard werken moet er ook ruimte zijn om plezier te maken. We houden ervan om informeel met elkaar om te gaan; welke functie of verantwoordelijkheden je ook hebt.

Fit en gezond

Als je fit bent en lekker in je vel zit, kun je meer plezier halen uit je werk. Elke dag staat er bij ons een uitgebreide gezonde lunch voor je klaar. En er is altijd voldoende koffie, thee, pure chocola en vers fruit in huis om je werkdag goed door te komen. Voor de nodige ontspanning hebben we een huismasseur en naast ons kantoor in Amsterdam vind je een park waar je even lekker uit kunt waaien