Viisi Vermogen

We helpen je jouw (financiële) doelen te stellen en te behalen met behulp van onze specialisten.

Plan een vrijblijvende eerste afspraak

Doelen stellen

We helpen je met het in kaart brengen van je (financiële) doelen. Vervolgens bepalen we samen een strategie om die doelen te behalen. Welk deel wordt bijvoorbeeld al door je werkgever of de overheid gedaan en welk deel moet je zelf doen? Denk aan pensioen, een wereldreis, sparen voor de studie van je kinderen, enzovoorts.
Zodra duidelijk is wat je doel is en wanneer je dit wilt bereiken, helpen wij om dit te verwezenlijken. Dat kan onder andere door te sparen of te beleggen.

Omdat je doelen elk jaar dichterbij komen en omdat je situatie eventueel verandert, is het belangrijk om hier periodiek over te sparren met je Viisi-adviseur. Daarom hebben we jaarlijks minimaal 1 update gesprek om je situatie en eventuele wijzigingen te bespreken.

Hoe gaan wij te werk?

We plannen twee afspraken in. Tijdens de eerste afspraak kijken we hoe je er nu voor staat en wat je doelen zijn. Op basis daarvan plannen wij een volgende afspraak in waarbij we concrete oplossingen bieden.

Waarom beleggen?

Door te beleggen zorg je ervoor dat jouw vermogen groeit. Je moet dan wel op de korte termijn fluctuaties accepteren. Gemiddeld is het rendement op deze manier hoger dan wanneer je alleen zou sparen. Door inflatie en box 3 belasting is het moeilijk om doelen te behalen met alleen een spaarrekening.

Evidence based beleggen

Wij richten ons alleen op wetenschappelijk onderbouwde portfolio’s. Alle keuzes die gemaakt worden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde kennis. Daarom is onze beleggingsfilosofie gebaseerd op onafhankelijke onderzoeken van Nobelprijswinnaars en andere toonaangevende academici.

Wat is Oakk?

Omdat Viisi zelf geen beleggingsrekeningen kan beheren werken wij samen met Oakk Beheerd Beleggen. Via Oakk zijn wij in staat om je toegang te geven tot de fondsen van Dimensional Fund Advisors. Eén van de grootste vermogensbeheerders in Amerika met een beheerd vermogen van zo’n 550 miljard.

Wat zijn de kosten?

0,50% Viisi tot €1 miljoen belegd vermogen
0,40% vanaf €1 miljoen belegd vermogen
0,30% vanaf €2,5 miljoen belegd vermogen
0,55% OAKK (boven 1 miljoen belegd vermogen 0,35%) fondskosten variërend (circa 0,3%)

Plan een vrijblijvende eerste afspraak

Vul hier je naam en nummer in en wij bellen je zo spoedig mogelijk.

Deel dit artikel: