Voor wie is dit webinar?

Voor iedereen die die al een koopwoning heeft (gehad), maar zich nu oriënteert op het kopen van een volgende woning. Ons webinar biedt een uitstekende start voor doorstromers op de woningmarkt.

Na het webinar:

 • Ben je goed voorbereid op de verkoop van je huidige woning, en de aankoop en financiering van jouw volgende huis
 • Zijn al je vragen beantwoord
 • Weet je wat de ervaringen en tips van gelijkgestemden zijn

Ik wil me aanmelden

Wat gaan we doen?

In één avond nemen we je stapsgewijs mee in alles wat erbij komt kijken als je wilt doorstromen naar een volgende koopwoning. Alle fases komen aan bod: het oriënteren, het zoeken, het verkopen van je huidige woning én het kopen en financieren van je volgende huis. Je kunt in een informele, digitale setting direct al je vragen per chat stellen aan een Viisi-adviseur.

We bespreken onder andere de volgende vragen:

 • Hoe staat de markt ervoor? Is nu het gunstig om nu door te stromen?
 • Moet ik eerst verkopen of eerst kopen?
 • Wat kan ik (maximaal) lenen?
 • Kan ik mijn overwaarde inzetten?
 • Hoe werkt een overbruggingshypotheek?
 • Welke keuzes kom ik tegen bij het selecteren van de beste hypotheek?
 • Uit welke aflossingsvormen kan ik kiezen en hoe lang moet ik de rente vastzetten?
 • Kan ik mijn huidige woning gaan verhuren?
 • Wat kan Viisi voor mij betekenen?
 • Met welke fiscale regels krijg ik te maken als ik doorstroom?

Waarom is dit webinar gratis?

We organiseren dit webinar, omdat het voor ons een sympathieke, maar ook nuttige manier is om jou (beter) te leren kennen. Iedereen die geïnteresseerd is en zich graag goed voorbereidt op het kopen van een volgende woning is van harte welkom bij ons online webinar.

Bij de aankoop van een volgende woning worden vaak in korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen. Dit webinar helpt je om de juiste keuzes te maken. Door jou te helpen met een goede voorbereiding, verloopt het financieringsproces vaak een stuk vlotter!

Hoe werkt het?

Al onze webinars beginnen om 19:00 uur en duren 45 minuten. Op de dag van het webinar krijg je per mail een link naar het webinar. Als je die opent, kun je het webinar volgen. Niemand kan je zien of horen. Je kunt wel live contact zoeken per chat met één van onze adviseur en/of met andere deelnemers. Er is per chat ruimte voor al jouw vragen.

Meld je hieronder aan