Viisi Hypotheekadvies

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Plan zelf je belafspraak

Zoek je een koopwoning in Nederland, ben je aan het bieden, of heb je al een woning gekocht (geaccepteerd bod)? Viisi helpt je graag met passend hypotheekadvies. Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een woning? Kom dan naar ons seminar. Het seminar wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. In één avond nemen we je stapsgewijs mee in alles wat erbij komt kijken als je een eigen woning gaat kopen.

Meld je nu aan

Onafhankelijk hypotheekadvies van Viisi

Het nemen van de beslissing om een huis te kopen of bijvoorbeeld je hypotheek over te sluiten is spannend. Dit zijn de momenten waarop je professioneel hypotheekadvies wilt. Zo weet je zeker dat je al je opties goed afgewogen hebt voordat je overgaat tot handelen. Bij Viisi helpen we graag met al je hypotheekvragen. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een vrijblijvende eerste telefonische afspraak
 • Volledig onafhankelijk en helder advies
 • Een vast aanspreekpunt
 • De beste rente en voorwaarden
 • Universitair opgeleide adviseurs

Elke situatie vraagt om een eigen aanpak

Er zijn verschillende redenen om hypotheekadvies in te winnen. Misschien ben je wel een starter en weet je niet zo goed wat er allemaal komt kijken bij het kopen van je eerste huis. Welke hypotheek is het gunstigst in mijn geval? Bij welke hypotheekverstrekkers kan ik allemaal terecht? Hoe zit het met het aanvragen van een hypotheek als ik geen vast arbeidscontract heb? Allemaal legitieme vragen die je als starter kan hebben. Maar ook als doorstromer (je hebt al een koophuis (gehad)) of oversluiter zit je vast met veel vragen waar je je geen raad mee weet.

Maatwerkadvies

Bij Viisi kennen we een aantal specialisaties. We zijn bekend met niet-standaard situaties waar de opties voor een hypotheek beperkt(er) zijn. Vaak kun je met ons maatwerkadvies en bemiddeling alsnog een hypotheek krijgen, passend bij je situatie. Of je nu promoveert, buiten Nederland woont of een complexe ondernemingsstructuur hebt, met jouw vraagstuk en wens kun je bij Viisi terecht. Onze universitair opgeleide adviseurs kijken samen met jou naar jouw wensen en behoeften en komen op basis hiervan tot een passend hypotheekadvies.

Wat kun je van een hypotheekadviesgesprek bij Viisi verwachten?

Om advies op maat te kunnen geven, leren we je graag eerst kennen. Op basis van jouw wensen en je financiële situatie bespreken we wat je opties zijn en waar je rekening mee moet houden. We geven antwoord op prangende vragen, zoals: “Wat kan ik in mijn situatie maximaal lenen?”, “Wat gebeurt er als mijn hypotheekaanvraag wordt afgewezen?”, “Hoe zit het met mijn studieschuld?”, “Wat als ik mijn huidige woning nog niet heb verkocht?”, “Op welk moment kan ik het beste mijn hypotheek oversluiten?”. We leggen uit wat onze visie is, hoe we te werk gaan en gaan dieper in op onze tarieven en voorwaarden.

Na het verkennende gesprek krijg je uiteraard de tijd om al deze informatie rustig tot je te nemen en te verwerken. Heb je er vertrouwen in dat je bij ons in goede handen bent? Dan maken we, op het moment dat je een nieuwe woning hebt gekocht, of je huidige hypotheek wilt oversluiten, graag een vervolgafspraak zodat we je daadwerkelijk kunnen helpen met het vinden van de hypotheek die bij je past.

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Daarom Viisi hypotheekadvies

 1. Vanaf € 1.995,-, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, we vergelijken meer dan 30 banken
 3. Inclusief regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente
 7. Al 16 locaties in de Randstad

Reviews van onze klanten

Jeroen Nugteren Jeroen Nugteren in de afgelopen week

Zeer gedegen advies. Ik zou bij elke hypotheek advies zoeken bij Viisi.

sitsi toonders sitsi toonders een week geleden

Snelle en zeer duidelijke service, en makkelijke communicatie. Erg tevreden!

(4.9) beoordelingen op Google

Wij werken met meer dan 30 hypotheekaanbieders

toon meer

Hypotheekadvies bij jou in de buurt

We begrijpen dat je voor een deskundig hypotheekadvies niet stad en land wilt afreizen. Daarnaast wil je advies van een professional die de stad waarin je je wilt settelen door en door kent. Iemand die weet wat er speelt op de woningmarkt in jouw stad! Om deze reden hebben we kantoren in verschillende steden. We openen regelmatig een nieuw kantoor, grote kans dus dat er een Viisi kantoor bij jou in de buurt is.