Onafhankelijk hypotheekadvies van Viisi

Wil je een huis kopen, ben je aan het bieden of heb je al een woning gekocht? Wij geven passend en onafhankelijke hypotheekadvies. Ga met ons op ontdekkingsreis. Met als eindbestemming: de beste hypotheek voor jouw droomhuis.

Maak nu een afspraak

 • Wij komen van goede huize. Onze hypotheekadviseurs zijn universitair opgeleid en geven persoonlijk, efficiënt én onafhankelijk advies.
 • Wij hebben altijd een kantoor bij jou in de buurt. Daardoor kennen onze onafhankelijke hypotheekadviseurs de woningmarkt waar jij zoekt uit hun broekzak.
 • Wij vergelijken meer dan 35 hypotheekaanbieders. Zo is er altijd eentje die uitstekend bij jou past.

Maak een afspraak

Hypotheekadvies van Viisi

Het kopen van een huis of het oversluiten van een hypotheek is spannend. Daarom zijn wij jouw gids. Jij zegt waar je naartoe wilt – wij brengen je en helpen je met al je hypotheekvragen. Zo weet je zeker dat je met ons hypotheekadvies al je opties goed afweegt voordat je op pad gaat.

Daarom Viisi

Plan direct een afspraak

Elke reis is anders: Viisi heeft voor alle situaties een eigen aanpak

Je kunt verschillende redenen hebben om hypotheekadvies in te winnen. Misschien ben je starter en weet je nog niet zo goed wat er komt kijken bij het kopen van je eerste huis. Geen zorgen – onze financiële adviseurs voor hypotheken stippelen zorgvuldig de route voor je uit. Ook als je bijvoorbeeld nog geen vast arbeidscontract hebt is een hypotheek met een aanvullende verklaring van je werkgever vaak alsnog mogelijk.

Webinars

Meld je aan

Doorstromen of oversluiten

Ben je doorstromer en heb je al een koophuis (gehad)? Of wil je oversluiten naar een andere geldverstrekker? We snappen dat je hier vragen over hebt. Wij wijzen je de weg, wat je situatie ook is. Of je nu promoveert, buiten Nederland woont of een complexe ondernemingsstructuur hebt. Geen reis is ons te gek.

Op deze vragen geven we antwoord tijdens een hypotheekadviesgesprek

Natuurlijk geeft onze onafhankelijke hypotheekadviseur je alle ruimte om te vragen wat je wilt. Ook leggen we uit wat onze visie is, hoe we te werk gaan en staan we even stil bij onze tarieven en voorwaarden.

Gaan we na het hypotheekadviesgesprek samen op reis? Op het moment dat je een nieuwe woning hebt gekocht of je huidige hypotheek wilt oversluiten maken we een vervolgafspraak. Dan vinden we samen de hypotheek die bij jou past.

Jouw hypotheek in 5 stappen geregeld

Woning kopen? Viisi Assist: van 0 tot thuis in 5 stappen

Goed voorbereid op huizenjacht

Optimaal voorbereid met ons webinar

In 1 avond nemen we je mee in alles wat erbij komt kijken als je een woning gaat kopen. Of het nu je eerste of een volgende woning wordt, onze adviseurs helpen je graag op weg.

Meld je kosteloos aan

Bereken je maximale hypotheek

Voor je op zoek gaat wil je natuurlijk weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Met onze rekentool kun je zelf een eerste inschatting maken.

Oriënterend gesprek met een adviseur

Een oriënterend gesprek is bij ons altijd vrijblijvend. In dit eerste hypotheekgesprek staan we stil bij:

 • Wie jij bent en wat je woonwensen zijn
 • Wie wij zijn en hoe wij werken
 • Jouw financiële situatie, een eerste inschatting van je maximale hypotheek en wat je maximaal aan maandlasten kwijt wilt zijn
 • Waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld met verzekeringen
 • Tips voor de zoektocht naar een woning
 • Al een bod gedaan of huis gekocht? Dan kunnen we meteen het hypotheekadvies voorbereiden en een vervolgafspraak maken
 • Een checklist ter voorbereiding op de hypotheekaanvraag

Plan direct een afspraak

Verder lezen?

Onze kennisbank staat propvol handige informatie over hypotheken en huizenjagen.

Oriënteer je op de woningmarkt

Check actuele prijs- en biedingsinformatie met Walter Living

Maak gebruik van Walter Living. Hiermee kun je van alle woningen actuele prijs- en biedingsinformatie opvragen. Is een woning scherp in de markt gezet of is de vraagprijs juist veel te hoog? Is hij al eerder verkocht en later opnieuw aangeboden? Je spot het allemaal!

Vragen? Jouw adviseur staat stand-by.

Je adviseur is tijdens je zoektocht altijd bereikbaar voor vragen. Wel zo fijn!

Bieden en onderhandelen

Bied met zekerheid

Hoe doe je winnend bod op jouw droomwoning? Je hoort vaak dat je dan moet bieden zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder risico’s. Daarvoor heeft Viisi nu een oplossing: Bieden met Zekerheid. Na een grondige inventarisatie krijg je van ons een certificaat met daarop het maximale bedrag waarmee je zonder financieringsvoorbehoud een bod kunt doen op een woning.

Maak gebruik van juridische hulp

Tijdens én na de aankoop van je nieuwe woning maak je kosteloos gebruik van de juridische hulplijn van DAS. Handig voor alle juridische vragen rondom de aankoop, financiering, oplevering en verbouwing van je nieuwe woning.

Hypotheekadvies op maat

Hypotheekaanbod op maat

Is je bod geaccepteerd? Dan gaan we aan de slag met het hypotheekadvies! Tijdens het adviesgesprek bespreken we onder andere:

 • Je financiële situatie nu en in de toekomst
 • Welke hypotheekvorm het beste bij je situatie past
 • Welke risico’s je bereid bent om te nemen, bijvoorbeeld qua rentevaste periode
 • De rentes en voorwaarden van verschillende geldverstrekkers
 • De exacte berekening van je maandlasten bij de geldverstrekker van jouw keuze
 • Tegen welke risico’s je je eventueel moet verzekeren
 • Fiscale regelingen en tips

Verzekeringen inbegrepen

Ons advies is altijd een volledig advies. We bespreken daarom ook risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden en de hypotheek na je pensioen. Zijn er verzekeringen nodig? Dan helpen we je kosteloos met het afsluiten hiervan.

Taxateur of bankgarantie nodig?

Zoek niet verder, want ook dat kan Viisi voor je regelen. We werken samen met een aantal snelle en kundige partners, met scherpe tarieven.

Je hypotheekaanvraag 40% sneller rond

Ons team van razendsnelle hypotheekacceptanten bereidt je aanvraag tot in de puntjes voor en vraagt de hypotheekofferte van jouw keuze aan. Je ontvangt zo snel mogelijk een passend voorstel. Vragen? Je adviseur neemt die graag met je door.

Je huis gefinancierd!

Definitieve offerte

Ben je akkoord met het voorstel van de geldverstrekker en zijn al je documenten positief beoordeeld? Dan ontvang je het definitieve hypotheekaanbod. Nu alleen nog tekenen, en je hypotheek is rond!

Proost!

Gefeliciteerd! ? Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis. Daar proosten we op!

Plan direct een afspraak

Wat zeggen klanten over Viisi's adviseurs?

We hebben {{ total }} reviews gekregen met een gemiddeld cijfer van:

9,9

Hoe komen we tot dit cijfer?

{{ review.date }}

{{ review.review }}

{{ review.name }}

Review via: {{ review.source }}

{{ review.advisor }}

Ontdek in welke steden de koffie of thee voor je klaarstaat

Viisi heeft 28 locaties in Nederland

bekijk alle locaties