Viisi Hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies voor academici

Plan zelf je belafspraak

Zoek je een koopwoning in Nederland, ben je aan het bieden, of heb je al een woning gekocht (geaccepteerd bod)? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een woning? Kom dan naar ons seminar. Het seminar wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. In één avond nemen we je stapsgewijs mee in alles wat erbij komt kijken als je een eigen woning gaat kopen.

Meld je nu aan

Onafhankelijk hypotheekadvies nodig? Viisi helpt!

Het nemen van de beslissing om een huis te kopen of bijvoorbeeld je hypotheek over te sluiten is spannend. Dit zijn de momenten waarop je graag professioneel hypotheekadvies wilt. Je wilt namelijk zeker weten dat je al je opties goed afgewogen hebt voordat je overgaat tot handelen. Bij Viisi helpen we graag met al je hypotheekvragen. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een vrijblijvende eerste telefonische afspraak
 • Volledig onafhankelijk en helder advies
 • Een vast aanspreekpunt
 • De beste rente en voorwaarden
 • Universitair opgeleide adviseurs

Hypotheekadvies: elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak

Er zijn verschillende redenen om hypotheekadvies in te winnen. Misschien ben je wel een starter en weet je niet zo goed wat er allemaal komt kijken bij het kopen van je eerste huis. Welke hypotheek is het gunstigst in mijn geval? Bij welke hypotheekverstrekkers kan ik allemaal terecht? Hoe zit het met het aanvragen van een hypotheek als ik geen vast arbeidscontract heb? Allemaal legitieme vragen die je als starter kan hebben. Maar ook als doorstromer (je hebt al een koophuis (gehad)) of oversluiter zit je vast met veel vragen waar je geen raad mee weet. Gelukkig kun je ook in deze situaties bij Viisi terecht voor een deskundig hypotheekadvies. Elke situatie is anders en vraagt om advies op maat. Onze universitair opgeleide adviseurs kijken samen met jou naar jouw wensen en behoeften en komen op basis hiervan tot een passend hypotheekadvies.

Wat kun je van een hypotheekadviesgesprek bij Viisi verwachten?

Om advies op maat te kunnen geven, leren we je graag eerst kennen. Op basis van jouw wensen en je financiële situatie bespreken we wat je opties zijn en waar je zoal rekening mee moet houden. We geven antwoord op prangende vragen als: “Wat kan ik in mijn situatie maximaal lenen?”, “Wat gebeurt er als mijn hypotheekaanvraag wordt afgewezen?”, “Hoe zit het met mijn studieschuld?”, “Wat als ik mijn huidige woning nog niet heb verkocht?”, “Op welk moment kan ik het beste mijn hypotheek oversluiten?” en dergelijke. We leggen uit wat onze visie is, hoe we te werk gaan en gaan dieper in op onze tarieven en voorwaarden. Na het verkennende gesprek krijg je uiteraard de tijd om al deze informatie rustig tot je te nemen en te verwerken. Heb je er vertrouwen in dat je bij ons in goede handen bent? Dan maken we, op het moment dat je een nieuwe woning hebt gekocht, of je huidige hypotheek wilt oversluiten, graag een vervolgafspraak zodat we je daadwerkelijk kunnen helpen met het vinden van de hypotheek die bij je past.

Hypotheekadvies bij jou in de buurt

We begrijpen natuurlijk dat je voor een deskundig hypotheekadvies niet stad en land wilt afreizen. Daarnaast wil je advies van een professional die de stad waarin je je wilt settelen door en door kent. Iemand die weet wat er speelt op de woningmarkt in jouw stad! Om deze reden hebben we kantoren in verschillende steden waaronder AmsterdamAmsterdam ZuidasUtrechtDen HaagRotterdamHaarlem, DelftLeidenAmersfoort en Hilversum. We openen regelmatig een nieuw kantoor, grote kans dus dat er een Viisi kantoor bij jou in de buurt is.

Waarom Viisi hypotheekadvies

 1. Vanaf € 1.795,-, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 banken
 3. Incl. regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente
 7. Elf locaties in de Randstad

Reviews van onze klanten

Maaike van der Horn Maaike van der Horn in de afgelopen week

Heel tevreden over Daan van Viisi: legt alles heel helder uit, werkt snel en het belangrijkste, hij geeft je het gevoel dat hij erbovenop zit door je goed op de ... meer hoogte te houden - gevraagd en ongevraagd. Daarnaast is het heel efficiënt werken met ze, via hun online omgeving waar alle documenten duidelijk bijgehouden kunnen worden.

rens pronk rens pronk in de afgelopen week

Daan was zeer behulpzaam en precies, het proces is hierdoor spoedig verlopen. De documenten die wij moesten uploaden voor de aanvraag werden snel gecontroleerd, waardoor wij zo nodig gelijk aanpassingen konden maken.

(4.9) 84 beoordelingen op Google

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

NEEM CONTACT OP VOOR PROFESSIONEEL HYPOTHEEKADVIES

Wil je zo snel mogelijk weten wat je mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op om een vrijblijvend telefonische afspraak in te plannen. Onze adviseurs helpen je graag verder zodat jij onbezorgd van de toekomst kunt genieten.

MAATWERKADVIES

Bij Viisi kennen we een aantal specialisaties. We zijn bekend met niet-standaard situaties waar de opties voor een hypotheek beperkt(er) zijn. Vaak kun je met ons maatwerkadvies en bemiddeling alsnog een hypotheek krijgen, passend bij je situatie. Of je nu promoveert, buiten Nederland woont of een complexe ondernemingsstructuur hebt, je kunt met jouw vraagstuk en wens bij Viisi terecht. Wij helpen je in je zoektocht naar een hypotheek met de beste rente en met voorwaarden die aansluiten bij je wensen en situatie.

Wij werken met meer dan 30 hypotheekaanbieders

toon meer

CONTACTGEGEVENS

Viisi Amsterdam Hoofdkantoor
Surinameplein 124, 1058 GV Amsterdam
(Routebeschrijving)
Telefoon: 020-8118800
E-mail: hello@viisi.nl

AWARDS

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we zelfs awards mee gewonnen!

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Nederland, ben je aan het bieden, of heb je al een woning gekocht (geaccepteerd bod)? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een woning? Kom dan naar ons seminar. Het seminar wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. In één avond nemen we je stapsgewijs mee in alles wat erbij komt kijken als je een eigen woning gaat kopen.

Meld je nu aan