Bij Viisi proberen we zoveel mogelijk eerlijke review te verzamelen op allerlei verschillende platformen. Om die reden is het totaalcijfer en het totaal aantal reviews niet eenvoudig terug te vinden. Wij houden dit al jaren netjes bij en willen je op deze pagina laten zien waar al onze reviews terug te vinden zijn en hoe we aan onze reviews komen.

Reviews Viisi

Op dit moment hebben we ruim 4.000 reviews met een gemiddeld cijfer van 9,9. Dit is een combinatie van reviews op Google, Trustpilot, The Feedback Company, Advieskeuze, Independer, Yelp en Facebook. Belangrijk om erbij te vermelden, is dat de verschillende reviewplatforms op een andere manier een beoordeling uitvragen. Sommige platforms vragen een aantal sterren dat gemaximaliseerd is op 5 stuks. Andere platforms vragen een cijfer tot en met 10. In het totaalcijfer zijn de sterren verdubbeld om het op een schaal van 10 te kunnen plotten (2 sterren is een 4, 4 sterren is een 8 etc.). Hieronder zoomen we per platform in.

Alle verzamelde reviews zijn een combinatie van uitgevraagde en niet-uitgevraagde reviews. We trachten onze klanten allemaal een eerlijke review te laten geven via minstens één van de genoemde platforms, omdat:

  • het voor ons een manier is om feedback te ontvangen;
  • voor potentiële afnemers van onze diensten een goede manier is om de ervaringen van klanten te kunnen lezen;
  • het goed is voor onze online vindbaarheid.

Op sommige platforms krijgen we reviews per advieslocatie, omdat we hier profielen hebben per advieslocatie. Dit zullen we hieronder per platform aangeven en we zullen doorlinken naar alle beschikbare reviews (per locatie).

Google

Op Google kun je reviews achterlaten afgerond op hele sterren tot een maximum van 5. Wij vragen op Google Maps reviews uit voor onze verschillende locaties. Hieronder de links naar de verzamelde reviews per locatie (op alfabet). Op Google krijgen wij zowel Nederlandstalige als Engelstalige reviews.

Trustpilot

We hebben actief reviews op Trustpilot gevraagd van juli 2019 tot en met juni 2023. Dit hebben we gedaan voor Viisi.nl en Viisi-expats.nl en niet per locatie. Op Trustpilot kun je reviews achterlaten afgerond op hele sterren tot een maximum van 5. We hebben Trustpilot vervangen door The Feedback Company.

The Feedback Company

Sinds eind oktober 2023 zijn we begonnen met het uitvragen van geverifieerde reviews via The Feedback Company op uitnodiging. Dit doen we voor Viisi.nl en Viisi-expats.nl, niet per locatie. Op The Feedback Company kun je cijfers geven tot en met 10, vormgegeven in sterren (een 9 is 4,5 sterren).

Advieskeuze

We vragen sinds sinds 2017 reviews op Advieskeuze. We krijgen reviews in het Nederlands en het Engels en per locatie. Op Advieskeuze kun je hele sterren geven tot een maximum van 5. Hieronder een lijst met locaties waar we reviews voor krijgen op Advieskeuze, op alfabetische volgorde.

Independer

Independer was vroeger hét startpunt als je hypotheekadviseurs ging vergelijken. Tegenwoordig bieden ze alleen zelf hypotheekadvies aan en vergelijken ze geen onafhankelijke adviseurs meer. Ze hadden een uitgebreide reviewmodule die onze klanten veelvuldig hebben gebruikt van 2016 tot en met 2021. Er was de mogelijkheid om een beknopte of een uitgebreide review te geven. In totaal hebben we 283 reviews gekregen met een gemiddelde score van 9,4.

Yelp

Op Yelp krijgen we voornamelijk Engelse reviews. Op Yelp kun je hele sterren geven tot een maximum van 5. We hebben reviews gekregen voor de onderstaande locaties.

Facebook

Op Facebook vragen we niet actief reviews uit, maar krijgen we wel eens reviews. Facebook maakt gebruik van sterren. De kwaliteit laat soms te wensen over, gezien de spam die ertussendoor wordt geplaatst.

Testimonials op Youtube

We hebben een aantal klanten mogen vastleggen in hun aangeschafte woning en hebben ze gevraagd naar hun Viisi-ervaring. Bekijk de video’s op Youtube

Deel dit artikel: