Viisi werkt samen met meer dan 30 geldverstrekkers. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken zijn dit niet allemaal banken, maar ook verzekeraars, pensioenfondsen en andere investeerders. Je vindt ze allemaal terug in dit overzicht, inclusief speciale voorwaarden en andere bijzonderheden. Binnen dit brede aanbod vinden onze adviseurs altijd wel een hypotheek die bij jouw persoonlijke situatie past. 

ABN-AMRO logo

Over ABN AMRO

ABN AMRO werd in 1824 opgericht als de Nederlandsche Handelmaatschappij, door koning Willem I. ABN AMRO is een Nederlandse bank met de doelstelling: “banking for better, for generations to come”.

AEGON logo

Over AEGON

AEGON is een grote internationale verzekeraar, pensioenfonds en vermogensbeheerder. Wereldwijd hebben ze ruim 47 miljoen klanten.

Allianz logo

Over Allianz

Allianz is grote, van oorsprong Duitse partij in de wereld van verzekeringen en financiële dienstverlening, met klanten in meer dan 70 landen.

Argenta

Over Argenta

Argenta is een Belgische bank- en verzekeringsgroep. De bank opereert in de hele Benelux.

Over ASN Bank

ASN maakt onderdeel uit van de Volksbank en heeft goede scores in de Eerlijke geldwijzer. Hun missie is dan ook om als bank de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen.

Logo ASR Verzekeringen

Over ASR

ASR is een Nederlandse verzekeraar die bekend staat om zijn duurzame insteek. Hiermee behaalden ze een mooie score als verzekeraar in de Eerlijke Geldwijzer.

Logo Attens Hypotheken

Over Attens Hypotheken

Attens Hypotheken is speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de zorg en pensioen opgebouwd hebben bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Het geld voor de hypotheken die ze verstrekken is afkomstig van dit pensioenfonds. Het is een initiatief van Syntrus Achmea.

Logo bijBouwe

Over BijBouwe

BijBouwe is de eerste online hypotheekverstrekker in Nederland. Ze financieren hun hypotheken vanuit een investeerdersgroep, en noemen zich dan ook ‘de hypotheek zonder bank’. Ze waarderen en adviseren beleggers over leningen met een vaste rente, waaronder hypotheken.

Logo BLG Wonen

Over BLG Wonen

BLG is opgericht als Bouwfonds Limburgse Gemeenten, vanuit één gedachte: iedereen de kans geven om een huis te kopen. BLG is sinds 1992 onderdeel van de Volksbank. Die scoort hoog in de Eerlijke Geldwijzer onder de banken.

Logo Centraal Beheer

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer is een grote financiële dienstverlener in Nederland, die al meer dan 100 jaar geleden is opgericht. Sinds 1995 is Centraal Beheer onderdeel van Achmea.

Over Clarian Wonen

Clarian Wonen is een nieuw hypotheeklabel dat zich voornamelijk richt op doorstromers, maar ook starters zijn van harte welkom. Dit label is geschikt voor iedereen die een hypotheek zonder NHG wil.

Over Domivest

Domivest biedt hypothecaire financieringen aan voor woningen bestemd voor de verhuur middels de Verhuurhypotheek. De Verhuurhypotheek van Domivest is niet bestemd voor consumenten, maar uitsluitend voor professionele partijen.

Logo Florius

Over Florius

Florius is een geldverstrekker die al meer dan 70 jaar onderdeel uitmaakt van ABN AMRO. Deze partij werkt intensief samen met onafhankelijke adviseurs.

Logo Handelsbanken

Over Handelsbanken

Handelsbanken is een Zweedse fullservicebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Ze hebben lokale kantoren in Nederland. Hun visie: “alle klanten die ze bedienen moeten vanuit de kerktoren zichtbaar zijn”.

Over HollandWoont

HollandWoont is een relatief nieuwe speler op de markt. Sinds 2019 is het de partij voor mensen die op zoek zijn naar een hypotheek zonder fratsen. Geen complexe producten of moeilijke teksten, maar gewoon een goede NHG hypotheek.

Logo Hypotrust

Over Hypotrust

Hypotrust verkoopt sinds 1993 hypotheken. Toch zijn ze geen bank en ook geen bemiddelaar. Ze benaderen banken en verzekeraars die geld uitlenen, in Nederland én in het buitenland en zetten dit om in verschillende hypotheeklabels.

Logo ING

Over ING

ING is de grootste bank in Nederland, met een zeer breed publiek. Hun doel is om al hun klanten in staat te stellen om hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein die ook zijn.

Logo IQWOON

Over IQWOON

IQWOON heeft de ambitie om jou zorgeloos te laten wonen, nu en later. Ze bieden een eigentijdse hypotheek die voldoet aan alle moderne voorwaarden.

Logo Lloyds Bank

Over Lloyds Bank

Lloyds Bank is een handelsnaam van Lloyds Banking Group. De groep is ontstaan uit een fusie van een aantal bekende Britse financiële instellingen. Sinds 1966 is de bank actief in Nederland, en sinds 1999 bieden ze online hypotheken aan.

Logo Merius Hypotheken

Over Merius Hypotheken

Merius Hypotheken is een handelsnaam van Fenerantis B.V. en onderdeel van CMIS Group. Ze worden gefinancierd vanuit een investeerdersgroep en verstrekker sinds 2016 hypotheken.

Logo MUNT Hypotheken

Over MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken verstrekt hypotheken op basis van kapitaal van een groot aantal Nederlandse pensioenfondsen en behoort daarmee tot de 10 grootste hypotheekaanbieders van Nederland. Hun missie: snel, transparant en goed geprijsd hypotheken aan te bieden.

Logo Nationale-Nederlanden

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort tot de grootste financiële dienstverleners van Nederland, met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen. Ze bieden een groot assortiment aan producten waaronder verzekeringen, hypotheken en bancaire producten.

Logo NIBC Direct

Over NIBC Direct

NIBC werd opgericht om de wederopbouw van Nederland te financieren. Sinds 1971 staat de bank bekend als de Nationale Investeringsbank. Vanaf 2008 breidde de bank zich uit tot een bank voor sparen en hypotheken in Nederland, België en Duitsland.

Logo Obvion

Over Obvion

Obvion heeft meer dan 35 jaar ervaring in het verstrekken van hypotheken. In 1980 zijn ze gestart als ABP Hypotheken. Vanaf 2002 heten ze Obvion en sinds 2012 zijn ze 100% dochter van Rabobank.

Logo Rabobank

Over Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De missie van de Rabobank luidt: ‘Growing a better world together’.

Logo Reaal

Over REAAL

REAAL is een verzekeringsmaatschappij die al sinds 1904 bestaat. Ze zijn onderdeel van verzekeringsmaatschappij VIVAT en hebben ruim 1,8 miljoen klanten.

Over RNHB

Met het financieren van vastgoed als enige focus, heeft RNHB een expertise opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Ze richten zich specifiek op verhuurhypotheken.

Logo Robuust

Over Robuust

Robuust Hypotheken is een hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep (onder andere bekend van De Hypotheker). DMPM is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van Robuust Hypotheken.

Logo Syntrus Achmea

Over Syntrus Achmea

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is al 50 jaar vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers. Ze financieren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

Logo Triodos Bank

Over Triodos

Al sinds hun oprichting in 1980 investeert de Nederlandse Triodos Bank in duurzame initiatieven, die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Hun kernwaarden: duurzaamheid, transparantie, uitmuntendheid en ondernemerschap.

Logo Tulp Hypotheken

Over Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken biedt hypotheken voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van bestaande woningen. Hun belangrijkste financier is de in Londen gevestigde investeerder TwentyFour Asset Management.

Logo Van Lanschot

Over Van Lanschot

Van Lanschot is een Nederlandse bank die al bestaat sinds 1737. Bij het verstrekken van hypotheken kijken ze verder dan alleen je salaris, wat voor professionals, ondernemers en zzp’ers van wezenlijk belang kan zijn.

Logo Venn Hypotheken

Over Venn Hypotheken

Venn Hypotheken is opgericht door de Britse vermogensbeheerder Venn Partners, maar sinds maart 2016 zijn ze op de Nederlandse markt te vinden. Ze houden zich alleen bezig met hypotheken en werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Logo Vista Hypotheken

Over Vista

Vista Hypotheken is een Nederlandse hypotheekverstrekker. Ze werken samen met onafhankelijke adviseurs en houden hun hypotheken graag simpel, zonder ‘gedoe of verrassingen’. Pensioenfonds ABP is een grote geldschieter achter dit label.

Over Volksbank Emmerich

Volksbank Emmerich is een kleine marginale speler op de Nederlandse hypotheekmarkt. Het is een Duitse coöperatieve volksbank die graag met je meedenkt: van initiële financiering, tot vervolgfinanciering, tot modernisering van je vastgoed.

Logo Woonfonds

Over Woonfonds

Woonfonds is een bank binnen de grote verzekeraar Achmea. Sinds 1973 bieden ze ook hypotheken aan, via onafhankelijke adviseurs.

Over Woonnu

Woonnu is een nieuwe hypotheekaanbieder op de Nederlandse markt. Hun doel is om je te helpen je huis te verduurzamen: duurzamer wonen moet voor iedereen mogelijk zijn.