ABN AMRO werd in 1824 opgericht als de Nederlandsche Handelmaatschappij, door koning Willem I. ABN AMRO is een Nederlandse bank met de doelstelling: “banking for better, for generations to come”. Hypotheek ABN AMRO is er in verschillende soorten, namelijk annuïteiten-, lineaire en aflossingsvrije hypotheek. De onafhankelijke adviseurs van Viisi kijken samen jou of een hypotheek van ABN AMRO de beste keuze is.

Plan een vrijblijvende afspraak

hypotheek-abn-amro-bron

Hoeveel hypotheek ABN AMRO kan ik krijgen?

De hoogte van je maximale hypotheek is afhankelijk van de actuele rente en het inkomen van je huishouden. Met de rekentool en de actuele rente van ABN AMRO kom je direct te weten wat jouw maximale hypotheek bij ABN AMRO is. Naast ABN biedt Viisi ook hypotheken van andere geldverstrekkers aan. Met maar liefst 35 zit er altijd wel een hypotheekverstrekker tussen die bij jouw situatie past.

?
Vul hier je bruto jaarsalaris in (inclusief vakantiegeld en eventuele dertiende maand).
?
Vul hier eventueel het bruto jaarsalaris van je partner in (inclusief vakantiegeld en eventuele dertiende maand).
?
Vul je geschatte rentepercentage in. Hier vind je een overzicht van de meest actuele rentes.
%
?
Vul hier het bedrag wat nodig is voor de hypotheek.
Toon geavanceerde opties
?
?
Voer de totale schuld in (behalve studieleningen) die op uw BKR-rapport staat.
?
Met een annuïtaire hypotheek zet je je maandelijkse kosten vast voor een bepaalde tijd en dalen de netto kosten (na aftrek van alle kosten) gedurende de jaren. Bij een lineaire hypotheek gaan zowel de bruto als de netto kosten geleidelijk omlaag.
Verberg geavanceerde opties
Hypotheek berekening
?
Dit is het maximale bedrag dat je kunt lenen gebaseerd op je inkomen en dat van je partner en de kosten die je maakt door partneralimentatie en openstaande leningen.
0
?
Dit is wat de bruto maandelijkse betaling zou zijn als u het maximale hypotheekbedrag leent tegen de rentevoet die u hebt opgegeven. Dit veronderstelt een annuïteitenhypotheek.
0
0
0
0
0

Rente ABN AMROAanvraag hypotheek ABN AMRO

Een hypotheek van ABN AMRO-hypotheek sluit je via Viisi af. Nog niet helemaal zeker over ABN AMRO? Laat je adviseren door onze onafhankelijke adviseurs. Samen bepalen we de beste hypotheekverstrekker voor jou.

Maak direct een afspraak