ABN AMRO werd in 1824 opgericht als de Nederlandsche Handelmaatschappij, door koning Willem I. ABN AMRO is een Nederlandse bank met de doelstelling: “banking for better, for generations to come”. Hypotheek ABN AMRO is er in verschillende soorten, namelijk annuïteiten-, lineaire en aflossingsvrije hypotheek. De onafhankelijke adviseurs van Viisi kijken samen jou of een hypotheek van ABN AMRO de beste keuze is.

Plan een vrijblijvende afspraak

hypotheek-abn-amro-bron

Hoeveel hypotheek ABN AMRO kan ik krijgen?

De hoogte van je maximale hypotheek is afhankelijk van de actuele rente en het inkomen van je huishouden. Met de rekentool en de actuele rente van ABN AMRO kom je direct te weten wat jouw maximale hypotheek bij ABN AMRO is. Naast ABN biedt Viisi ook hypotheken van andere geldverstrekkers aan. Met maar liefst 35 zit er altijd wel een hypotheekverstrekker tussen die bij jouw situatie past.

Maximale hypotheek berekenen


Ga je alleen kopen?
Wil je de woning verduurzamen?

€ 0,-

Op basis van annuitenhypotheek met 0% rente

Aankoopprijs
Benodigde hypotheek

Rente ABN AMROAanvraag hypotheek ABN AMRO

Een hypotheek van ABN AMRO-hypotheek sluit je via Viisi af. Nog niet helemaal zeker over ABN AMRO? Laat je adviseren door onze onafhankelijke adviseurs. Samen bepalen we de beste hypotheekverstrekker voor jou.

Maak direct een afspraak