De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. Rabobank biedt naast betaal- en spaarproducten ook hypotheken aan. Je hebt bij de Rabobank de keuze uit een annuïteiten-, lineaire en aflossingsvrije hypotheek. Wil je liever via een onafhankelijke adviseur weten of de een hypotheek van de Rabobank de beste optie voor jou is?

Plan een vrijblijvende afspraak

hypotheek-rabobank

Hoeveel hypotheek Rabobank kan ik krijgen?

De hypotheek wordt bepaald aan de hand van je inkomen en de actuele rente. Vul de rekentool in met de actuele rente van de Rabobank en je ziet direct hoeveel hypotheek je krijgt bij de Rabobank. Tip: bij ons kun je maar liefst 35 geldverstrekkers met elkaar vergelijken. Misschien is de ideale geldverstrekker voor jou wel een andere dan je eerst dacht. Samen met je Viisi-adviseur vind je welke hypotheekverstrekker het beste bij jou past.

?
Vul hier je bruto jaarsalaris in (inclusief vakantiegeld en eventuele dertiende maand).
?
Vul hier eventueel het bruto jaarsalaris van je partner in (inclusief vakantiegeld en eventuele dertiende maand).
?
Vul je geschatte rentepercentage in. Hier vind je een overzicht van de meest actuele rentes.
%
?
Vul hier het bedrag wat nodig is voor de hypotheek.
Toon geavanceerde opties
?
?
Voer de totale schuld in (behalve studieleningen) die op uw BKR-rapport staat.
?
Met een annuïtaire hypotheek zet je je maandelijkse kosten vast voor een bepaalde tijd en dalen de netto kosten (na aftrek van alle kosten) gedurende de jaren. Bij een lineaire hypotheek gaan zowel de bruto als de netto kosten geleidelijk omlaag.
Verberg geavanceerde opties
Hypotheek berekening
?
Dit is het maximale bedrag dat je kunt lenen gebaseerd op je inkomen en dat van je partner en de kosten die je maakt door partneralimentatie en openstaande leningen.
0
?
Dit is wat de bruto maandelijkse betaling zou zijn als u het maximale hypotheekbedrag leent tegen de rentevoet die u hebt opgegeven. Dit veronderstelt een annuïteitenhypotheek.
0
0
0
0
0

Rente RabobankAanvraag hypotheek Rabobank

Via Viisi vergelijk je Rabobank met andere geldverstrekkers. Samen met een onafhankelijke adviseur bepaal je of de hypotheek van Rabobank de beste hypotheek voor jou is.

Maak direct een afspraak