ING is de grootste bank in Nederland, met een zeer breed publiek. Hun doel is om al hun klanten in staat te stellen om hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein die ook zijn. Bij ING kun onder andere kieze uit een annuïteiten-, lineaire en aflossingsvrije hypotheek. Met de onafhankelijke adviseurs van Viisi weet je of een hypotheek bij ING de beste keuze is voor jou.

Plan een vrijblijvende afspraak

hypotheek-ing-bron

Hoeveel hypotheek ING kan ik krijgen?

Met de onderstaande rekentool zie je direct hoeveel je met het actuele rentepercentage kunt lenen. Vul de actuele rente van ING in en je ziet direct je maximale hypotheek bij ING. Viisi werkt samen met 35 geldverstrekkers. Tip: probeer de berekening ook eens met een rentepercentage van een andere geldverstrekker. Wie weet biedt een andere hypotheekverstrekker wel gunstigere voorwaarden.

?
Vul hier je bruto jaarsalaris in (inclusief vakantiegeld en eventuele dertiende maand).
?
Vul hier eventueel het bruto jaarsalaris van je partner in (inclusief vakantiegeld en eventuele dertiende maand).
?
Vul je geschatte rentepercentage in. Hier vind je een overzicht van de meest actuele rentes.
%
?
Vul hier het bedrag wat nodig is voor de hypotheek.
Toon geavanceerde opties
?
?
Voer de totale schuld in (behalve studieleningen) die op uw BKR-rapport staat.
?
Met een annuïtaire hypotheek zet je je maandelijkse kosten vast voor een bepaalde tijd en dalen de netto kosten (na aftrek van alle kosten) gedurende de jaren. Bij een lineaire hypotheek gaan zowel de bruto als de netto kosten geleidelijk omlaag.
Verberg geavanceerde opties
Hypotheek berekening
?
Dit is het maximale bedrag dat je kunt lenen gebaseerd op je inkomen en dat van je partner en de kosten die je maakt door partneralimentatie en openstaande leningen.
0
?
Dit is wat de bruto maandelijkse betaling zou zijn als u het maximale hypotheekbedrag leent tegen de rentevoet die u hebt opgegeven. Dit veronderstelt een annuïteitenhypotheek.
0
0
0
0
0

Rente INGAanvraag hypotheek ING

Via Viisi vergelijk je ING met andere geldverstrekkers. Samen met een onafhankelijke adviseur bepaal je of de hypotheek van ING de beste hypotheek voor jou is.

Maak direct een afspraak