Andrew ging vroeger vaak met de tram langs Viisi om Amsterdam in te gaan. Hij is namelijk geboren en getogen in Amsterdam West en woont op slechts acht minuten fietsen van Viisi. Andrew heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam en vervolgens de master ‘Business Administration’ met de specialisatie ‘Financial Management’.

Hij vindt het fijn dat Viisi niet een ‘standaard’ organisatie is. Viisi is in positief opzicht een vreemde eend in de bijt, doet dingen heel anders dan traditionele financiële organisaties en dat is waar Andrews oog op is gevallen. Hij probeert als hypotheekadviseur de woondromen van klanten te realiseren.

Naast het werk bij Viisi voetbalt Andrew graag. Dat doet hij bij TOB in Amsterdam Noord. Ook fitnesst hij graag. En nog iets leuks: Andrew is inmiddels getrouwd!

Andrews rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Andrews rollen:

  • Contactpersoon makelaars
  • Expat journey
  • Hypotheeklabel Scout
  • Phonedesk
  • Vakinhoudelijk interviewer

Bekijk alle rollen

Andrew Aziz - Viisi Hypotheken

Andrew Aziz

Telefoon: 020 811 8833
E-mail: andrew.aziz@viisi.nl