Hypotheekadvies Utrecht

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Hypotheekadvies Utrecht

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Utrecht, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Dinsdag 28 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 20 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waarom Viisi hypotheekadvies

 1. Vanaf €1.795, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 banken
 3. Incl. regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente
 7. Locatie midden in Utrecht

Google reviews van onze klanten

Rimme
Juli 2018
Viisi was simpelweg top. We bezochten eerst het (gratis, landgenoten!) seminar en besloten al snel met ze in zee te gaan. Deni bleek een kundig, relaxte adviseur, die prettig en snel communiceert. Hij dacht graag mee, ook als we iets lastiger deden door bijvoorbeeld graag een ‘groene’ geldverstrekker te willen. Het concept klopt tot in de details: de visuals in de mails die laten zien op welk punt in het proces je zit, geven je een (broodnodig) gevoel van overzicht.

Willemijn
Juli 2018
Wij zijn super tevreden met het advies dat door Viisi is gegeven en met de hele begeleiding in een traject dat volledig nieuw voor ons was. Al onze vragen zijn door Viisi beantwoord en onzekerheden werden weggenomen. We zijn bij Viisi gerecht gekomen door alle positieve reviews op Google en willen het zelf ook bij iedereen van harte aanbevelen. Bedankt Myrthe, je bent een topper!

(4.9) 99 beoordelingen op Google

Lees meer Google reviews

Team Utrecht

Woningmarkt in Utrecht

Op zoek naar een koopwoning in een populaire wijk van Utrecht? Wees niet verbaasd als er voor je in de rij nog tien wachtenden staan, stuk voor stuk hongerig om een bod te mogen uitbrengen. Snel kunnen schakelen lukt alleen als je in die fase al goed je huiswerk hebt gedaan met het inwinnen van hypotheekadvies in Utrecht en met wat kennis over de woningmarkt in Utrecht.

Huizen op Funda zijn in veel gevallen al weg voor je de kans krijgt om te reageren. Zo kostte een woning in het eerste kwartaal van vorig jaar gemiddeld genomen nog 250.000 euro, begin dit jaar was die prijs al gestegen naar 300.000 euro. In de lijstjes met oververhitte woningmarkten zien we Utrecht dan ook al een paar jaar steevast in de top 3 staan. Droomhuis gezien? Ga er snel op af, maar laat je daarentegen niet gek maken door een makelaar. Bereid je goed voor en wees klaar voor je eerste bod! Meer over de woningmarkt in Utrecht

Jouw hypotheek in Utrecht in 5 stappen

Bekijk ons stappenplan

Hypotheekadvies Utrecht? Viisi staat klaar voor al je vragen!

Wie tegenwoordig in Utrecht een koopwoning wil bemachtigen, moet op flink wat zaken voorbereid zijn. Want goede voorbereiding is het halve werk, zo wordt vaak beweerd, en in dit geval geldt dat extra. Zorg dat je alle ins en outs van de Utrechtse woningmarkt weet voordat je daadwerkelijk aan je zoektocht begint. Net zoals in veel andere steden in de Randstad staat ook de woningmarkt in Utrecht namelijk flink onder druk. Door goed voorbereid te zijn, voorkom je veel teleurstellingen en wellicht ook nare verrassingen. Viisi geeft je graag hypotheekadvies in Utrecht. Je kunt een eerste vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze universitair geschoolde consultants inplannen, maar je kan ook ons gratis seminar volgen. Dit is vooral handig al je een starter op de woningmarkt bent. In één avond vertellen we je waar je zoal rekening mee moet houden als je je eerste woning gaat kopen. En daarnaast krijg je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met mensen die zich in dezelfde situatie bevinden als jij.

Wonen in Utrecht?

In Utrecht wonen kent veel voordelen. Door de centrale ligging is het een ideale uitvalsbasis. Vanaf Utrecht Centraal kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig alle kanten op. De stad heeft het bovendien allemaal: van gezellige grachtjes, lekkere restaurants en leuke kroegjes, tot exclusieve winkels en grote winkelketens. Maar ook voor cultuur, festivals en natuur zit je in Utrecht goed. Er is veel bedrijvigheid, maar het is er niet zo druk als in bijvoorbeeld Amsterdam. Kortom voor ieder wat wils! Een stad die zoveel te bieden heeft, is uiteraard ook erg in trek bij veel mensen. Door de universiteiten en de hogescholen is het ook een zeer geliefde plek voor veel starters. Een groot deel van de afgestudeerden vindt in of rondom Utrecht de eerste baan en wilt zich graag in de stad vestigen.

Professioneel hypotheekadvies Utrecht

Nieuwsgierig naar al je woonopties in Utrecht? Plan een telefonisch hypotheekadviesgesprek in Utrecht in met één van onze adviseur. Ook als je je buiten Utrecht oriënteert, kan Viisi je van dienst zijn met passend hypotheekadvies We hebben meerdere kantoren in Nederland waaronder in Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Den Haag. Op onze contactpagina vind je een overzicht met al onze vestigingen. Neem gerust contact met ons op!

In hartje Nederland wonen? Ga voor hypotheekadvies in Utrecht naar Viisi!

Bij Viisi maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of expat bent. Wij geven graag aan iedereen in Utrecht passend hypotheekadvies. Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie, maar ze weten ook uitstekend wat er op de Utrechtse woningmarkt speelt. Hierdoor kun je altijd rekenen op deskundig advies waardoor jij met een goed gevoel je (eerste) koopwoning aanschaft. Wat we tegenwoordig veel in Utrecht zien is dat:

 • de omliggende wijken in Utrecht erg populair zijn voor het kopen van een huis. Veel tweeverdieners en gezinnen met kinderen willen wél de drukte van de stad eenvoudig kunnen opzoeken, maar hoeven er niet per se middenin te wonen. Daarom zoeken ze naar een mooie woning net buiten het centrum in één van de negen buitenwijken.
 • nieuwe huizen tegenwoordig niet eens meer op Funda aangeboden worden. Via via vinden ze een nieuwe eigenaar, maar bijvoorbeeld ook direct via een aankoopmakelaar die van tevoren ingeseind wordt.
 • de meeste koopwoningen in slechts enkele dagen, al dan niet onder voorbehoud, worden verkocht.
 • de gemiddelde prijs per vierkante meter in Utrecht bijna 2.500 euro is.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

WIJ VERGELIJKEN HYPOTHEKEN IN UTRECHT

Contactgegevens

Viisi Utrecht
Arthur Van Schendelstraat 650, 3511 MJ Utrecht
(Routebeschrijving)

Telefoon: 030-3071280
E-mail: utrecht@viisi.nl

Awards

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we zelfs awards mee gewonnen!

Great Place To Work 2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Utrecht, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Dinsdag 28 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 20 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waar vind je ons nog meer?