De uit Prinsenbeek afkomstige Lotte van Weezel heeft communicatiewetenschap gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en daarna gewerkt in de juridische sector, met name op het gebied van business development, marketing en communicatie.

In 2017 heeft Lotte haar hypotheek afgesloten bij Viisi, waar ze in contact kwam met Viisionair Robert Diemer. Ze stuurde Robert een berichtje om eens koffie te gaan drinken en het te hebben over de inhoud van het vak ‘hypotheekadviseur’. Robert ging daarop in en Lotte heeft Robert een uur lang het hemd van het lijf gevraagd om een zo goed mogelijk beeld van het vak te krijgen. Aansluitend besloot zij te solliciteren om zo iedereen te kunnen helpen bij de grootste aankoop in hun leven.

Inmiddels is Lotte met haar man Simon vanuit Utrecht verhuisd naar Rosmalen. In haar vrije tijd reist ze graag, is ze regelmatig te vinden op het voetbalveld en houdt ze van lekker eten, drinken en carnaval.

Lotte van Weezel

Lottes rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Lottes rollen:

  • Adviseur Doorstromers (eerste huis ná 2013)
  • Borrelaar
  • Expert Duurzaamheid
  • Pipeline lead beller
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Lotte van Weezel - Viisi Hypotheken

Lotte van Weezel

Telefoon: 020 811 8839
E-mail: lotte.vanweezel@viisi.nl