De uit Prinsenbeek afkomstige Lotte van Weezel woont nu al een aantal jaar in haar koopwoning, gelegen in de wijk Nieuw-Engeland in Utrecht. Ze heeft communicatiewetenschap gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en daarna vijf jaar gewerkt in de juridische sector. Eerst bij een groot advocatenkantoor waar ze vooral bezig was met business development en marketing. In die periode was ze ook een tijdje actief als communicatie- en marketingadviseur bij het Juridisch Loket.

In 2017 heeft Lotte haar hypotheek afgesloten bij Viisi waar ze in contact kwam met Viisionair Robert Diemer. Ze stuurde Robert een berichtje om eens koffie te gaan drinken en het te hebben over de inhoud van het vak ‘hypotheekadviseur’. Robert ging daarop in en Lotte heeft Robert een uur lang het hemd van het lijf gevraagd om een zo goed mogelijk beeld van het vak te krijgen. Aansluitend besloot zij te solliciteren om zo iedereen te kunnen helpen bij de grootste aankoop in hun leven.

Lotte is een echte reisfanaat. Ze reist veel en ver en wil altijd alles weten van het land waar ze op dat moment is. In het weekend voetbalt ze in een team met vriendinnen. Ze vindt het leuker om zelf te doen dan om het te aanschouwen, maar volgt haar club NAC wel. Naast reizen en voetballen, is ze gek op alles wat met eten te maken heeft, van koken tot uiteten gaan met een lekker wijntje erbij. En als echte Brabander staat zij het liefst tijdens carnaval op een wagen in de optocht!

Lotte van Weezel

Lottes rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Lottes rollen:

  • Adviseur Doorstromers (eerste huis ná 2013)
  • Adviseur Regio Utrecht
  • Borrelaar
  • Expert Duurzaamheid
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Lotte van Weezel - Viisi Hypotheken

Lotte van Weezel

Telefoon: 020 811 8839
E-mail: lotte.vanweezel@viisi.nl