Harry komt oorspronkelijk uit Barneveld (op de Veluwe). Hij heeft in Amsterdam gestudeerd waar hij zijn master Beleid, Communicatie en Organisatie heeft gehaald. In het begin van zijn carrière was hij veel bezig in de IT-wereld, gecombineerd met digital marketing. Hij heeft wat ervaring als projectmanager en scrum master aan de bureauzijde. Daarna wilde hij ervaring opdoen aan de klantzijde en is hij in de advocatuur terecht gekomen als consultant bij NautaDutilh.

Tijdens zijn master leerde hij Viisi kennen, waar hij eerder al eens op was gewezen door oud-Viisionair Eline Sluimer. Harry en Eline zijn goede bekenden, waardoor zijn interesse in Viisi alleen maar toenam. Zodoende besloot hij te solliciteren en zag een mooie kans in de rol van hypotheekadviseur. In november 2020 is Harry gestart als adviseur bij Viisi.

Naast zijn werk is Harry een fanatiek sporter. Hij heeft de marathon van Amsterdam gelopen, de Mont Ventoux beklommen per racefiets en is inmiddels ook veel op de tennisbaan te vinden. Daarnaast luistert hij veel podcasts (met name over wielrennen en voetbal) en houdt ook van het kijken van sportdocumentaires. Ook leest hij graag, met name boeken die hem iets kunnen bijbrengen. Last but not least: sinds januari 2023 woont hij samen met zijn vriendin én collega Lotte in het mooie Amersfoort.

Harry Otse

Harry’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Harry’s rollen:

  • Adviseur Starters
  • Expat Advisor
  • Facilitator
  • Phonedesk
  • Realising dreams

Bekijk alle rollen

Harry Otse - Viisi Hypotheken

Harry Otse

Telefoon: 020 811 8809
E-mail: harry.otse@viisi.nl