Harry komt oorspronkelijk uit Barneveld (op de Veluwe). Hij woont nu ruim drie jaar in Amsterdam waar hij zijn master Beleid, Communicatie en Organisatie heeft gehaald. Daarvoor deed hij de bachelor Communicatie op de CHE (Hogeschool in Ede). In het begin van zijn carrière was hij veel bezig in de IT-wereld, gecombineerd met digital marketing. Hij heeft wat ervaring als projectmanager en scrum master aan de bureauzijde. Daarna wilde hij ervaring opdoen aan de klantzijde en is hij in de advocatuur terechtgekomen als consultant bij NautaDutilh.

Tijdens zijn master leerde hij Viisi kennen, waar hij eerder al eens op was gewezen door oud-Viisionair Eline Sluimer. Harry en Eline zijn goede bekenden, waardoor zijn interesse in Viisi alleen maar toenam. Zodoende besloot hij te solliciteren en zag een mooie kans in de rol van hypotheekadviseur.

Naast zijn werk is Harry een fanatiek sporter. Zo roeit hij zeven tot acht keer per week! In de zomermaanden stapt hij ook nog eens op de racefiets en als er dan nog wat tijd overblijft, is hij nog steeds met sport bezig. Hij luistert veel podcasts (met name over wielrennen en voetbal) en houdt ook van het kijken van sportdocumentaires. Daarnaast leest hij graag, met name boeken die hem iets kunnen bijbrengen.

Harry Otse

Harry’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Harry’s rollen:

  • Adviseur Doorstromers (eerste huis ná 2013)
  • Adviseur Ondernemer IB
  • Chef adviesbox-kwaliteit
  • Phonedesk
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Harry Otse - Viisi Hypotheken

Harry Otse

E-mail: harry.otse@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Harry