Hypotheekadvies Amsterdam Zuidas

Hypotheken voor hoogopgeleiden

hypotheekadvies zuidas

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Ben je aan het bieden of heb je al gekocht? En wil je hypotheekadvies (vlak bij je werk) aan de Amsterdam Zuidas? Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam!

 • Donderdag 30 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 11 september van 19:00 tot 21:30 uur

Viisi Zuidas Hypotheekadvies

 1. Vanaf €1.795, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 geldverstrekkers
 3. Inclusief regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Al onze hypotheekadviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente en beste voorwaarden
 7. Kantoor midden op de Zuidas

Google reviews van onze klanten

Mariel
Juni 2018
I am more than happy and content with the service that Viisi, specifically Deni, provided during the process of buying my first house. Besides being knowledgeable, the communication with Deni was very pleasant. Not only did I feel very comfortable with reaching out for whatever questions I had, I also always received a extremely quick response.

Robert
Mei 2018
google-ratingDank Jantien voor de goede adviezen en dat je er alles aan gedaan hebt om onze deadline te halen. Wij gaan Viisi en met name jou zeker aanraden in onze omgeving!

(4.9) 40 beoordelingen op Google

Lees meer Google reviews

Team Amsterdam Zuidas

Viisi op de Zuidas

Vanuit het hele land verhuist men naar de Amsterdam om bijvoorbeeld aan de Amsterdamse Zuidas te gaan werken en/of in de meest multiculturele stad van Nederland (en misschien wel van Europa) te gaan wonen. Amsterdam heeft voor iedereen iets te bieden, variërend van de oude grachten, de bruisende Pijp, hip West tot het populaire Amsterdam Noord.

Werk je zelf op de Zuidas en wil je dicht bij je werk hypotheekadvies krijgen? Dan is ons kantoor aan de Zuidas een perfecte oplossing. Ook al ben je niet op zoek naar een woning in Amsterdam. Zo hoef je niet een halve of hele dag vrij te nemen of ver te reizen. We kunnen je vanuit ons kantoor Zuidas prima van hypotheekadvies voorzien. Lees verder

Jouw hypotheek in Amsterdam in 5 stappen

Bekijk ons stappenplan

Hypotheekadvies op de Zuidas? Kom naar Viisi!

Amsterdam is niet alleen in trek bij toeristen, maar is ook een geliefde stad onder de Nederlanders. De combinatie van de Zuidas, Schiphol en de beurs maakt Amsterdam een aantrekkelijke stad om er te werken. Daarnaast valt er in onze hoofdstad natuurlijk ook genoeg te doen en te beleven. Wie een koopwoning in Amsterdam wil bemachtigen, moet echter wel wat geduld hebben en goed voorbereid aan de zoektocht beginnen. De Amsterdamse woningmarkt staat namelijk ontzettend onder druk. Professioneel hypotheekadvies inwinnen is dan ook zeker geen overbodige luxe in Amsterdam. Op zoek naar hypotheekadvies op de Amsterdamse Zuidas? Plan een vrijblijvende eerste telefonische afspraak in met één van onze adviseurs. Ben je overdag druk aan het werk en wil je liever advies in de avonduren inwinnen? Dan kun je er ook voor kiezen om naar ons gratis seminar te komen waarin we je meer vertellen over de woningmarkt in Amsterdam en over je mogelijkheden.

Passend hypotheekadvies ongeacht je situatie

Ben je aan het promoveren, ben je een expat of heb je een eigen advocatenkantoor op de Zuidas? Wat je situatie ook is, bij Viisi kun je altijd rekenen op professioneel hypotheekadvies van één van onze universitair geschoolde consultants. We bespreken je wensen en kijken naar al je mogelijkheden zodat je de juiste beslissing maakt en nog jarenlang kunt genieten van je droomwoning in Amsterdam. Ook het type woning dat je aankoopt, speelt een rol. Koop je een woning om er zelf in te wonen? Of wil je een woning als beleggingspand kopen? En kies je voor een bestaande woning, een nieuwbouwwoning of wil je misschien zelfs je eigen woning bouwen? In alle situaties kun je bij Viisi hypotheekadvies op de Zuidas terecht.

Kom erachter wat Viisi voor jou kan betekenen

Nieuwsgierig naar al jouw mogelijkheden? Plan een hypotheekadviesgesprek op de Zuidas in. Ons kantoor bevindt zich op Gustav Mahlerplein 2. Wel zo handig als je zelf ook op de Zuidas werkzaam bent. Naast ons kantoor op de Zuidas hebben we nog een tweede kantoor in Amsterdam, maar ook in Den Haag, Utrecht en Hilversum kun je rekenen op hypotheekadvies van een van onze ervaren medewerkers. Op onze contactpagina vind je een overzicht met al onze vestigingen. Neem gerust contact met ons op!

Woningmarkt in Amsterdam

Bij Viisi werken uitsluitend hoogopgeleide consultants die uiteraard alles weten over hypotheken. Maar ze weten ook als geen ander wat er speelt op de woningmarkt in Amsterdam. Hieronder vind je enkele actuele feiten over de Amsterdamse woningmarkt.
De aanwezigheid van hogescholen en universiteiten zorgt ervoor dat Amsterdam zeer in trek is bij veel hoogopgeleide starters.

 • Tijdens bezichtigingsdagen is het dringen geblazen en veel woningen worden dan ook op inschrijving verkocht.
 • Wat we ook veel zien is dat er flink overboden wordt, omdat mensen heel graag een woning willen bemachtigen.
 • Aan de andere kant zien we echter ook dat veel verkopers de vraagprijs strategisch laag inzetten om op deze manier meer kijkers aan te trekken.
 • Verder is het zo dat er tegenwoordig in Amsterdam ook vaak geboden wordt zonder voorbehoud van financiering. Dit kan voor jou als koper best riskant zijn als je de hypotheek uiteindelijk niet rond weet te krijgen. Bij Viisi hebben we hier veel ervaring mee en adviseren je dan ook graag hierover.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

WIJ VERGELIJKEN HYPOTHEKEN IN AMSTERDAM

Contactgegevens

Viisi Amsterdam Zuidas
Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA Amsterdam
(Routebeschrijving)

Telefoon: 020-8118800
E-mail: hello@viisi.nl

Awards

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we ook wat awards mee gewonnen!

Great Place To Work 2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Ben je aan het bieden of heb je al gekocht? En wil je hypotheekadvies (vlak bij je werk) aan de Amsterdam Zuidas? Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam!

 • Donderdag 30 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 11 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waar vind je ons nog meer?