Niels Lengers komt oorspronkelijk uit Beverwijk, maar woont al jaren in Amsterdam. Voorheen met huisgenoten, nu met zijn vriendin in Amsterdam-West op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van Viisi. Hij studeerde organisatiewetenschap aan de VU en behaalde daar ook zijn master business administration: strategy and organization. Hiervoor werkte Niels bij Spotcap, een online lender die financieringen verzorgde voor het MKB.

Nadat Spotcap was overgenomen door een grote Finse corporate, kwam hij in een werksfeer terecht die niet bij hem paste. Om die reden is hij eens verder gaan kijken en zo kwam hij via Linkedin uit bij Viisi, het bedrijf waar middelbare schoolvriend Mike Rumping ook jaren heeft gewerkt. Na wat meer informatie te hebben ingewonnen bij Mike, merkte Niels dat Viisi en hij veel raakvlakken heeft. Hij werd gaandeweg enthousiaster en besloot dan ook te solliciteren.

Maar er is natuurlijk ook een leven buiten werk en studie. Niels zit graag op de racefiets. En dan niet voor een rondje van 30 kilometer, maar het serieuzere werk. Vroeger voetbalde Niels vaak. Tegenwoordig is hij af en toe nog te vinden op de Power League-veldjes van Swift. Hij staat ook graag in de keuken. Hij heeft twee jaar als kok gewerkt en heeft van zijn oude werk een hobby gemaakt. Daarnaast is hij gek op tuinieren, maar nu hij op elf hoog woont, heeft hij zich volledig gestort op kamerplanten en de verzorging daarvan!

Niels Lengers

Niels’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Niels’ rollen:

  • Bio writer
  • Expat Advisor
  • Taalchecker
  • Translator
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Niels Lengers - Viisi Hypotheken

Niels Lengers

Telefoon: 020 280 7366
E-mail: niels.lengers@viisi.nl