Hypotheekadvies Haarlem

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 5.337 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 1,7 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Haarlem?

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Ben je aan het bieden of heb je al een woning gekocht? En wil je hypotheekadvies in Haarlem? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Dinsdag 23 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 8 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Woningmarkt in Haarlem

In Haarlem gaan woningen momenteel als warme broodjes over de toonbank. Zelf op zoek naar een huis in Haarlem? Wees er snel bij, maar doe daarentegen niet zomaar een bod. Een voorlopig koopcontract zonder financieringsvoorbehoud is nu eenmaal niet helemaal zonder risico. Kies je voor hypotheekadvies in Haarlem? Dan leggen we de risico’s graag voor je uit.

Tussen 2013 en 2016 stegen de huizenprijzen in Haarlem met bijna 22 procent. Over heel Nederland bekeken stegen alleen in Amsterdam de huizenprijzen nog iets sneller. Woningen in Haarlem die al jarenlang te koop stonden, raakten rond 2014, 2015 ineens weer in trek. Tegenwoordig worden verreweg de meeste woningen al binnen één tot twee weken verkocht. In de helft van de gevallen zelfs boven de vraagprijs. We bespreken ook de voor- en nadelen van een aankoopmakelaar als je hypotheekadvies in Haarlem wil en kunnen je eventueel in contact brengen met een aankoopmakelaar om je kansen in Haarlem te vergroten. Meer over de woningmarkt in Haarlem

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

 • Vanaf € 1.795,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 31 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Hypotheekadvies Haarlem? Viisi helpt!

Niet alleen Amsterdam is ontzettend in trek onder woningzoekenden, maar ook Haarlem. En dat merken we bij Viisi maar al te goed. De koopwoningen gaan hard in deze stad. Laat je wel goed adviseren voordat je overgaat tot één van de grootste aankopen uit je leven. Bij Viisi kun je terecht met al je hypotheekvragen. Onze universitair geschoolde consultants geven je professioneel hypotheekadvies in Haarlem ongeacht of je nu een starter, een doorstromer, oversluiter of bijvoorbeeld een expat bent. Maak direct een vrijblijvende eerste telefonische afspraak om te horen wat je mogelijkheden zijn.

Waarom wonen in Haarlem?

Haarlem heeft alles wat je hart begeert: historie, monumentale panden, grachten, veel cafés en restaurantjes, aantrekkelijke winkels, een stadsbos en nog heel veel meer. Je bent zo bij het strand en met het openbaar vervoer kom je van de hoofdstad van Noord-Holland snel in het centrum van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Het zal je vast niet verbazen dat de koopwoningen in Haarlem dan ook erg gewild zijn. Dit is vooral sinds 2015 zo, toen duidelijk werd dat de rente maar bleef dalen. Na Amsterdam is Haarlem de grootste stad van Noord-Holland. Vaak zie je starters op de woningmarkt in Amsterdam hun tweede koopwoning in Haarlem kopen, vanwege de schitterende wijken en de ligging.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

Huis kopen in Haarlem? Win hypotheekadvies in bij Viisi

Ongeacht of je nu dus een starter of een doorstromer bent op de woningmarkt, het is altijd verstandig om hypotheekadvies in te winnen. Bij Viisi weten we wat er op de woningmarkt in Haarlem speelt en kunnen je op die manier goed adviseren. Wist je bijvoorbeeld dat:

 • na Amsterdam de huizenprijzen in Haarlem het hardst gestegen zijn in de afgelopen jaren?
 • de meeste woningen in Haarlem binnen één tot twee weken verkocht worden?
 • 50 procent van de woningen boven de vraagprijs verkocht wordt?
 • het aantal nieuwbouwwoningen stagneert omdat er binnen de stad haast geen plek meer is om nieuwe woningen te realiseren? De weinige nieuwbouwwoningen die wél gerealiseerd worden, vinden vrijwel gelijk een eigenaar.

Daarnaast is het zo dat je zonder aankoopmakelaar in Haarlem wat moeilijker aan een nieuwe woning komt. En verder zien we bij Viisi steeds vaker dat mensen een huis in Haarlem kopen zonder financieringsvoorbehoud. Het kan in sommige gevallen gunstig voor je uitpakken, maar als koper loop je ook het risico op een boete in het geval dat je hypotheekaanvraag wordt afgewezen en je het huis dus niet kunt financieren. Onze consultants hebben veel ervaring met al deze kwesties. Wil je weten waar je aan toe bent? Kom dan voor hypotheekadvies in Haarlem naar Viisi. Wij kijken naar jouw situatie, wensen en behoeften en geven je altijd passend advies.

Professioneel hypotheekadvies Haarlem

Benieuwd wat je woonmogelijkheden in Haarlem zijn? Plan een hypotheekadviesgesprek in Haarlem in met één van onze consultants. Wil je weten wat je mogelijkheden zijn in één van de andere steden in de Randstad? Viisi heeft meerdere kantoren, waaronder in RotterdamDelftAmsterdam en Utrecht. Op onze contactpagina vind je een overzicht met al onze vestigingen. Daarnaast bieden we aan iedereen die voor het eerst een woning koopt ook op een andere manier hypotheekadvies in Haarlem aan, namelijk middels seminars. Als je op zoek bent naar informatie over de woningmarkt en het financieren van een woning in Haarlem, is het seminar het beste vertrekpunt. Het bijwonen van een van onze seminars is geheel gratis en in slechts één avond ben je op de hoogte van alle ins en outs en je mogelijkheden.

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Ben je aan het bieden of heb je al een woning gekocht? En wil je hypotheekadvies in Haarlem? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Dinsdag 23 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 8 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan