Thomas Sies komt oorspronkelijk uit het Zeeuwse Middelburg, maar is al vanaf zijn achttiende woonachtig in Amsterdam, vlakbij de Jaap Edenbaan. Hij studeerde Interdisciplinaire sociale wetenschappen aan de UvA. Na zijn bachelor deed hij de master Public policy and governance.

Nadat hij afstudeerde, kreeg hij de kans om een project uit te voeren voor de Gemeente Amsterdam. Met een klein team moest Thomas meedenken om processen te verbeteren en te innoveren. Na afronding van het project bij de Gemeente Amsterdam werd Thomas door zijn schoonvader op Viisi gewezen. Het bedrijf sprak hem eigenlijk meteen al aan. Hij zocht een functie die te maken heeft met mensen en cijfers, waardoor een rol als hypotheekadviseur heel goed bij hem past.

In zijn vrije tijd voetbalt en tennist Thomas graag. Verder luistert Thomas veel muziek op zijn platenspeler. Met name muziek uit de jaren 70/80, softrock, pop en een beetje R&B. Als filmliefhebber vroegen we hem naar enkele van zijn favorieten: onder andere Good Will Hunting, Fight Club en Goodfellas staan hoog op zijn lijst!

Thomas’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Thomas’ rollen:

  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Contactpersoon makelaars Noord-Holland
  • Meeloopdag
  • Viisi hypotheek podcast
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Thomas Sies - Viisi Hypotheken

Thomas Sies

Telefoon: 020 280 7354
E-mail: thomas.sies@viisi.nl