Hypotheekadvies Eindhoven

Wil je een huis kopen in Eindhoven? Ben je aan het bezichtigen of wil je al gaan bieden? Wij helpen je met het voorbereiden van een succesvol bod. Samen ontdekken we welke hypotheek het best bij jou past. En we zorgen ervoor dat jouw hypotheek soepel én goed geregeld wordt.

Maak nu een afspraak

Wij komen van goeden huize. Onze hypotheekadviseurs in Eindhoven zijn universitair opgeleid en geven persoonlijk, efficiënt én onafhankelijk advies. Plan een vrijblijvende afspraak in wanneer het jou uitkomt en onderzoek met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw droomwoning in Eindhoven en omgeving.

Afgesloten hypotheken 15.538 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,9 gemiddelde klantwaardering
€ 6,3 miljard aan hypotheken gefinancierd

Kennismakingsgesprek

Je leert tijdens de (gratis) kennismakingsafspraak meteen jouw persoonlijke Viisi-adviseur kennen en wij zorgen dat je optimaal voorbereid naar een woning kunt zoeken. We rekenen voor je uit wat de maximale hypotheek is in jouw situatie. En we nemen samen door welke informatie en welke documenten nodig zijn voor de hypotheekaanvraag.

Na het gesprek kun je gerust op zoek naar een woning. Dit doe je zelf met eventueel de hulp van een aankoopmakelaar. Tijdens jouw zoektocht staan wij aan je zijde! Vanaf het eerste gesprek ben je voor ons klant en kun je direct (gratis!) gebruik maken van een aantal voordelen die wij onze klanten aanbieden:

De voordelen van Viisi

En wil je eerst even kort sparren? Je kunt ook met ons chatten en uiteraard kun je ons bellen op 040-303 5022. Tip 1: Bekijk alvast ons stappenplan voor het kopen van een huis zodat je optimaal voorbereid van start kunt gaan

Of plan zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze hypotheekadviseurs.

Plan een kennismakingsgesprek

Droomwoning gevonden in Eindhoven

Ben je eruit met de verkopers? Dan is het tijd om de hypotheek te gaan regelen!

Met een goede voorbereiding hoeft de hypotheekaanvraag helemaal niet lang te duren. Bel ons en we maken meteen een afspraak om alles te bespreken. Wij nemen de keuzes voor de hypotheek met je door en vergelijken verschillende aanbieders. Ook helpen je met verzekeringen die nodig of nuttig zijn. En als we samen een passende hypotheek hebben gevonden, zorgen we met ons interne team van ervaren hypotheekacceptanten dat de hypotheek zo soepel mogelijk is.

In het hypotheekgesprek komen in elk geval de volgende onderwerpen aan bod:

 • Nu en later: wie ben je, wat kan er in de toekomst gebeuren en waar moeten we rekening mee houden qua hypotheekconstructie?
 • Vergelijken en kiezen van de rentevaste periode, aflossingsvormen en de fiscale aspecten van de lening
 • Welke verzekeringen zijn nuttig, welke zijn nodig? Welke dekkingen en kenmerken moeten de af te sluiten verzekeringen bezitten?
 • Vergelijken en kiezen geldverstrekker: we vergelijken de rentes en voorwaarden van geldverstrekkers die voor jou interessant zijn. Rente is natuurlijk belangrijk maar ook de voorwaarden én de regels om in aanmerking te komen voor een hypotheek bij verschillende geldverstrekkers worden vergeleken. Zo zorgen we voor de beste hypotheek nu, en later.
 • Voorwaarden die aan bod kunnen komen, zijn bijvoorbeeld:
  • Kan ik mijn woning verhuren als ik de hypotheek heb afgesloten?
  • Is het mogelijk om later de hypotheek te verhogen en wat zijn dan hierbij de beperkingen?
  • Mag ik mijn hypotheek eerder aflossen en wat zou dan eventueel de boete zijn als ik versneld aflos?
  • Krijg ik een lagere rente als ik de hypotheek in de loop der tijd aflos?

En uiteraard bespreken we nog veel meer, afhankelijk van wat voor jou van belang is. Een passende hypotheek is mensenwerk dus we leren je graag beter kennen zodat we goed mee kunnen denken. De kennismaking is gratis. Als de woning is gekocht en het adviesgesprek is ingepland, krijg je van ons een opdrachtbevestiging. Pas nadat deze opdrachtbevestiging is ondertekend zul je van ons een factuur ontvangen. Daarvóór ontvang je van ons dus geen enkele rekening.

Ook goed om te weten: je hoeft ons niet te bellen om te vragen hoe de hypotheekaanvraag ervoor staat. Wíj houden de Tip 2: Bekijk deze checklist om te zien wat er wordt besproken in het hypotheekgesprek deadlines voor je in de gaten en zorgen dat alle betrokken partijen op tijd doen wat ze moeten doen. Met een aantal geldverstrekkers hebben we ook strakke afspraken gemaakt om onze hypotheekaanvragen binnen 24 of 48 uur meteen te beoordelen. Samen met onze interne controle vooraf zorgt dit ervoor dat wij van alle hypotheekadviseurs in Nederland de meeste aanvragen in één keer goedgekeurd krijgen (first-time rights).

Waarom Viisi hypotheekadvies Eindhoven?

 • Wij vergelijken onafhankelijk het aanbod van 35 geldverstrekkers
 • Onze hypotheekadviseurs zijn niet alleen de best opgeleide adviseurs in Nederland, ze zijn ook nog eens zeer sympathiek en attent
 • Wij zorgen voor snel akkoord voor je hypotheek. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ons eigen, ervaren team van hypotheekacceptanten
 • Wij zijn flexibel – omdat we weten dat dingen soms net even anders kunnen lopen. En je kunt je eigen adviseur altijd bellen of mailen
 • En luister vooral naar wat anderen over ons te vertellen hebben! Misschien ken je collega’s of vrienden die al door ons geholpen zijn aan een passende hypotheek. Reviews van onze klanten zijn in elk geval te vinden op Google Maps, Trustpilot of op Advieskeuze.nl

Passend hypotheekadvies voor (aanstaande) Eindhovenaren

Tip 3: Vergelijk hypotheekadviseurs op punten die voor jou belangrijk zijn. Lees hier 10 tips voor vinden van de juiste hypotheekadviseur Bij Viisi maakt het niet uit wie je bent of wat je situatie is. Tijdens de eerste kennismaking is één van onze gezamenlijke doelen om te bekijken of onze werkwijze past bij wat jij zoekt. Je kunt vooraf al heel veel informatie over ons vinden. Bijvoorbeeld wie er bij ons werken, wat de tarieven zijn en vergeet zeker niet om vast onze Kennisbank met heel veel nuttige informatie over hypotheken door te nemen.

Onze hypotheekadviseurs in Eindhoven kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven passend hypotheekadvies. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ontdek het zelf.

Maak direct een afspraak

De aantrekkingskracht van Eindhoven

Eindhoven groeit en steeds meer mensen komen naar de regio om er prettig te wonen, te werken en te leven. Van oudsher is Eindhoven een stad waar elektronicabedrijf Philips een enorme aanjager was voor werkgelegenheid en innovatie. Inmiddels is de lichtstad dankzij een veel breder scala aan organisaties een voorloper op het gebied van technologie en design. Brainport Eindhoven is de overkoepelende organisatie voor samenwerking tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en (semi-)overheden in de regio.

De economische- en technologische groei van de regio trekt veel getalenteerde werknemers van over de hele wereld aan. Bedrijven als ASML en NXP zijn keihard internationaal personeel aan het werven. En op het gebied van onderzoek en onderwijs zorgen de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en de HBO-instellingen in de regio (Fontys, Avans, Breda University of Applied Sciences, Tio en HAS) voor ontwikkeling van talent in de regio.

Tip 4: Controleer de laatste ontwikkelingen op de lokale woningmarkt! Benut alle openbare informatie en maak gebruik van de tools van Walter Living. Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen qua bedrijvigheid en allerlei andere interessante data over de lokale economie? Het CBS UDC/Eindhoven doet regelmatig onderzoek in opdracht van de Gemeente Eindhoven naar de bedrijvigheid in Eindhoven.

Wonen in Eindhoven

Eindhoven heeft een bevolking van ongeveer 225.000 inwoners, waardoor het qua inwoneraantal de vijfde gemeente van Nederland is. Eindhoven kreeg stadsrechten in de 13e eeuw en de huidige gemeente werd gevormd in 1920 door een fusie van de binnenstad met de omliggende gemeenten Strijp, Woensel, Stratum, Gestel en Tongelre. Later werden delen van Geldrop en Veldhoven toegevoegd. Eindhoven heeft zwaar geleden als gevolg van bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na Rotterdam was het de zwaarst gebombardeerde stad tijdens de oorlog. Na 1945 moesten grote delen van de stad vanaf de grond worden opgebouwd. Mede daardoor heeft de stad veel moderne architectuur, afgewisseld met groene ruimtes en tal van recreatieve voorzieningen.

In de stad wordt veel ontwikkeld en gebouwd. In de Verdichtingsvisie Binnenstad (2020) heeft de gemeente haar plannen voor een fijne binnenstad vastgelegd. De gemeente Eindhoven streeft naar een aantrekkelijke binnenstad met voldoende voorzieningen voor wonen, werken, winkelen, verblijven en recreëren. Om dit te bereiken, wil de gemeente verdichting binnen de bestaande stedelijke structuren toepassen in alle wijken van de stad, waarbij het centrum kansen biedt voor een kwaliteitsimpuls voor de stad.

Het hoogbouwbeleid uit 2008 is verder uitgewerkt en aangevuld om deze verdichting te kunnen realiseren. Dit biedt mogelijkheden voor een beter functionerende binnenstad met een aantrekkelijke openbare ruimte en verbeterde sociale veiligheid. De gemeente streeft ernaar dat de binnenstad autoluw, groen en klimaatneutraal wordt ingericht, en dat er woningen beschikbaar zijn voor alle doelgroepen. Een mooi voorbeeld hiervan is de her-ontwikkeling van het gebied Strijp-S dat van voormalig fabrieksgebied van Philips is omgevormd in een hippe en gemengde stadswijk.

In de Woondeal tussen het Rijk, de provincie en het Stedelijk Gebied Eindhoven zijn afspraken gemaakt om tot 2040 een aantal van 35.000 tot 40.000 woningen te realiseren in Eindhoven, waarvan maximaal 21.000 binnen de Ring Eindhoven. De bouw van deze nieuwe woningen moet bijdragen aan een stedelijk woon- en werkmilieu dat past bij de uitstraling van Eindhoven als centrumstad van de Brainportregio en als kloppend hart voor de leefbare wijken.

De huizenmarkt in en om Eindhoven

Als je op zoek bent naar een huis en overweegt om in de omgeving van Eindhoven te kopen, dan is het slim om de laatste ontwikkelingen te checken. De grootste (maar niet de enige!) branchevereniging voor makelaars is de NVM. Elke drie maanden publiceert de NVM rapporten over de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse markt. Hierbij is Nederland ingedeeld in 76 regio’s die elk hun eigen lokale markt vormen. De stad Eindhoven is één regio (nummer 71) samen met Best, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Bergeijk (Riethoven en Westerhoven) en Geldrop.

Je kunt de data voor de regio Eindhoven gratis downloaden op hun website.

Kies deze filters:

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Regio: Zuidoost Noord-Brabant
 • Type: Actueel

Tip 5: Met de gratis te downloaden extensie Betrap de makelaar voor Google Chrome kun je meteen zien of een te koop staande woning op Funda recent door de verkoopmakelaar van de markt is gehaald of in prijs is aangepast. Word je enthousiast van deze cijfers? Begin dan met zoeken naar wat er beschikbaar is. Funda.nl is de meest gebruikte website voor huizenjacht in Nederland. Filter op het gewenste gebied, het aantal kamers, de prijs die je wil uitgeven en nog veel meer.

Wil je daarna verder in detail informatie vinden? Gebruik dan de (gratis) tools van Walter Living voor schattingen van de waarde van een interessante woning. Met Walter Premium, kun je er nog dieper induiken. Vraag je Viisi-adviseur naar de kortingscode zodat je 6 maanden gratis deze tools kunt gebruiken!

Meer weten over de ontwikkelingen op de huizenmarkt?

Wil je weten welke ontwikkelingen er spelen op de huizenmarkt? En met welke veranderingen in hypotheekland je rekening moet houden? Onze hypotheekadviseurs kennen de woningmarkt goed en helpen je graag met het vinden en financieren van jouw droomhuis. Plan eenvoudig een afspraak in en bespreek vrijblijvend met ons de mogelijkheden.

Plan een vrijblijvende afspraak

Woning kopen? Viisi Assist: van 0 tot thuis in 5 stappen

Goed voorbereid op huizenjacht

Optimaal voorbereid met ons webinar

In 1 avond nemen we je mee in alles wat erbij komt kijken als je een woning gaat kopen. Of het nu je eerste of een volgende woning wordt, onze adviseurs helpen je graag op weg.

Meld je kosteloos aan

Bereken je maximale hypotheek

Voor je op zoek gaat wil je natuurlijk weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Met onze rekentool kun je zelf een eerste inschatting maken.

Oriënterend gesprek met een adviseur

Een oriënterend gesprek is bij ons altijd vrijblijvend. In dit eerste hypotheekgesprek staan we stil bij:

 • Wie jij bent en wat je woonwensen zijn
 • Wie wij zijn en hoe wij werken
 • Jouw financiële situatie, een eerste inschatting van je maximale hypotheek en wat je maximaal aan maandlasten kwijt wilt zijn
 • Waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld met verzekeringen
 • Tips voor de zoektocht naar een woning
 • Al een bod gedaan of huis gekocht? Dan kunnen we meteen het hypotheekadvies voorbereiden en een vervolgafspraak maken
 • Een checklist ter voorbereiding op de hypotheekaanvraag

Plan direct een afspraak

Verder lezen?

Onze kennisbank staat propvol handige informatie over hypotheken en huizenjagen.

Oriënteer je op de woningmarkt

Check actuele prijs- en biedingsinformatie met Walter Living

Maak gebruik van Walter Living. Hiermee kun je van alle woningen actuele prijs- en biedingsinformatie opvragen. Is een woning scherp in de markt gezet of is de vraagprijs juist veel te hoog? Is hij al eerder verkocht en later opnieuw aangeboden? Je spot het allemaal!

Vragen? Jouw adviseur staat stand-by.

Je adviseur is tijdens je zoektocht altijd bereikbaar voor vragen. Wel zo fijn!

Bieden en onderhandelen

Bied met zekerheid

Hoe doe je winnend bod op jouw droomwoning? Je hoort vaak dat je dan moet bieden zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder risico’s. Daarvoor heeft Viisi nu een oplossing: Bieden met Zekerheid. Na een grondige inventarisatie krijg je van ons een certificaat met daarop het maximale bedrag waarmee je zonder financieringsvoorbehoud een bod kunt doen op een woning.

Maak gebruik van juridische hulp

Tijdens én na de aankoop van je nieuwe woning maak je kosteloos gebruik van de juridische hulplijn van DAS. Handig voor alle juridische vragen rondom de aankoop, financiering, oplevering en verbouwing van je nieuwe woning.

Hypotheekadvies op maat

Hypotheekaanbod op maat

Is je bod geaccepteerd? Dan gaan we aan de slag met het hypotheekadvies! Tijdens het adviesgesprek bespreken we onder andere:

 • Je financiële situatie nu en in de toekomst
 • Welke hypotheekvorm het beste bij je situatie past
 • Welke risico’s je bereid bent om te nemen, bijvoorbeeld qua rentevaste periode
 • De rentes en voorwaarden van verschillende geldverstrekkers
 • De exacte berekening van je maandlasten bij de geldverstrekker van jouw keuze
 • Tegen welke risico’s je je eventueel moet verzekeren
 • Fiscale regelingen en tips

Verzekeringen inbegrepen

Ons advies is altijd een volledig advies. We bespreken daarom ook risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden en de hypotheek na je pensioen. Zijn er verzekeringen nodig? Dan helpen we je kosteloos met het afsluiten hiervan.

Taxateur of bankgarantie nodig?

Zoek niet verder, want ook dat kan Viisi voor je regelen. We werken samen met een aantal snelle en kundige partners, met scherpe tarieven.

Je hypotheekaanvraag 40% sneller rond

Ons team van razendsnelle hypotheekacceptanten bereidt je aanvraag tot in de puntjes voor en vraagt de hypotheekofferte van jouw keuze aan. Je ontvangt zo snel mogelijk een passend voorstel. Vragen? Je adviseur neemt die graag met je door.

Je huis gefinancierd!

Definitieve offerte

Ben je akkoord met het voorstel van de geldverstrekker en zijn al je documenten positief beoordeeld? Dan ontvang je het definitieve hypotheekaanbod. Nu alleen nog tekenen, en je hypotheek is rond!

Proost!

Gefeliciteerd! ? Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis. Daar proosten we op!

Plan direct een afspraak

Webinar 'Eerste woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • 23 mei 2024
 • 19:00
 • Online

Meld je nu aan Bekijk andere webinars

Presentatie door onze hypotheekexperts

Lotte

Lotte

Harry

Harry

Wil je hypotheekadvies in Eindhoven? Kom gerust langs.

Adres

Viisi Eindhoven
Kennedyplein 200
5611 ZT Eindhoven

Route op Google Maps

Contact

Bel: 040 303 5022
Mail: eindhoven@viisi.nl

Of ontdek in welke andere steden de koffie of thee voor je klaarstaat.

Viisi heeft 28 locaties in Nederland

bekijk alle locaties

Wat zeggen klanten over Viisi Eindhoven?

We hebben {{ total }} reviews gekregen met een gemiddeld cijfer van:

9,9

Hoe komen we tot dit cijfer?

{{ review.date }}

{{ review.review }}

{{ review.name }}

Review via: {{ review.source }}

{{ review.advisor }}