Hypotheekadvies Hilversum

Hypotheken voor hoogopgeleiden

Hypotheekadvies Hilversum

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Hilversum, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Dinsdag 28 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 20 september van 19:00 tot 21:30 uur

Viisi Hilversum Hypotheekadvies

 1. Vanaf €1.795, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 geldverstrekkers
 3. Inclusief regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Al onze hypotheekadviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente en beste voorwaarden
 7. Hypotheekadvies op ons kantoor midden in Hilversum

Google reviews van onze klanten

Hugo
Januari 2018
Wij zijn bijzonder fijn geholpen door Myrthe van Viisi, die altijd snel reageerde, meedacht en alles netjes en volledig afhandelde. Alle verschillende aanbieders en opties zijn helder aan ons voorgelegd en vergeleken, en hierdoor konden we de verschillende voors en tegens goed tegen elkaar afwegen. Het online aanleveren en controleren van de nodige documenten werkt erg fijn. Kortom, erg tevreden!

Danae
Januari 2018
Robert van Viisi heeft ontzettend goed werk geleverd voor onze hypotheekaanvraag. We zijn beide starters op de arbeidsmarkt en wisten niet dat we al na enkele maanden een koopwoning in konden trekken. Communicatie verliep efficiënt en duidelijk. Alle stappen waren overzichtelijk. Viisi heeft ons ook adviezen gegeven rondom andere zaken buiten de hypotheekaanvraag, wat ontzettend handig was. Robert, Bedankt!

(4.9) 99 beoordelingen op Google

Lees meer Google reviews

Team Hilversum

Woningmarkt in Hilversum

Hilversum staat op de eerste plek vooral bekend als mediastad maar het is ook een leuke stad om te wonen. Het ligt aan de rand van de randstad en is gemakkelijk te bereiken vanuit alle andere grote steden. De stad is ook nog eens erg groen. Hilversum wordt over het algemeen als een zeer aangename woonplek ervaren. Dit komt mede doordat het vrij rustig is in vergelijking met de rest van de randstad en door de aanwezigheid van alle belangrijke voorzieningen.

Hilversum ligt op slechts 20 minuten van Amsterdam en dit heeft er mede toe geleid dat ook in Hilversum de huizenprijzen in de afgelopen jaren zijn gestegen. Gelukkig is deze stijging beperkt gebleven in tegenstelling tot de rest van de randstad en kan je in Hilversum nog genoeg huizen vinden in verschillende prijscategorieën. Laat je voor het bezichtigen van een woning in Hilversum eens vrijblijvend informeren door een makelaar en laat Viisi vrijblijvend een hypotheekberekening voor je maken, zodat je perfect voorbereid op pad kunt.

Jouw hypotheek in Hilversum in 5 stappen

Bekijk ons stappenplan

Hilversum als woonplaats

We zijn er bij Viisi van overtuigd dat je pas goed hypotheekadvies kunt geven als je de plaats kent waar iemand een woning koopt. Daarom werken we met lokale kantoren en hypotheekadviseurs die de stad kennen. Onze experts weten wat er speelt en kunnen je daardoor optimaal begeleiden bij de aanschaf van je nieuwe huis in Hilversum.

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi en telt circa 90.000 inwoners. Tussen 1958 en 1999 daalde de gemeente sterk in inwoneraantal, maar inmiddels vinden steeds meer mensen hun weg (terug) naar Hilversum. De stad is met de auto goed bereikbaar en heeft directe treinverbindingen met Utrecht (15 minuten) en Amsterdam (25 minuten). Er zijn drie stations: Hilversum, Hilversum Media Park en Hilversum Sportpark.

Hilversum ‘tuinstad’

Hilversum heeft veel groen en wordt ook wel aangeduid als ‘tuinstad’. De stad wordt omringd door het Laarder Wasmeer, de lager gelegen veenafgravingen, nu bekend als onder meer de Loosdrechtse en de Ankeveense Plassen. Ook binnen de gemeentegrenzen is veel groen te vinden. Verder heeft Hilversum de grootste natuurbrug ter wereld, de Natuurbrug Zanderij Crailoo.

Hilversum of Hilvertshem?

De naam Hilversum dateert uit 1305 en is afgeleid van Hilvertshem, wat ‘woonstede of nederzetting (heem) van de persoon Hilvert’ betekent. Soms wordt de naam verklaard aan de hand van de betekenis ‘de heem (huizen) tussen de heuvels’ (Hilvertshem). De groei van weverijen van de 17e tot de 20e eeuw bracht het voormalige boerendorp veel economische voorspoed. In 1874 werd Hilversum, net als de nabijgelegen plaatsen Laren, Naarden en Muiden aangesloten op het spoorwegnet.

Nieuwbouw in Hilversum

In de jaren vijftig en zestig voerde Hilversum een groot nieuwbouwprogramma uit in het oosten en noorden van de gemeente. Ook in de jaren zeventig werd fors uitgebreid met de wijken Kerkelanden en de Hilversumse Meent in het westen, dat tegen Bussum aan ligt. Op het hoogtepunt had de stad meer dan 100.000 inwoners, maar door onduidelijke gemeentelijke politiek, het wegtrekken van industrie en beperkte uitbreidingsmogelijkheden nam het aantal inwoners sterk af.

De laatste jaren is weer een stijging zichtbaar. Dat is mede te danken aan de komst van het Europees hoofdkantoor van Nike, de vestiging van commerciële zenders op het Media Park en de bouw van het museum Beeld en Geluid. Ook is hard gewerkt aan de verbetering van de infrastructuur.

Professioneel hypotheekadvies Hilversum

Hilversum is dankzij de goede bereikbaarheid en het vele groen een aantrekkelijke stad om te wonen. Er zijn drie treinstations, een winkelcentrum en met drie musea en diverse monumenten heeft de stad ook op cultureel gebied veel te bieden.

Daarbij is er veel woningaanbod in zowel het lagere, midden als hoge segment. Ben je je aan het oriënteren op de Hilversumse woningmarkt of heb je al een droomhuis op het oog? De hypotheekadviseurs van Viisi denken graag met je mee en zoeken naar een hypotheek passend bij jouw situatie en wensen. Wist je trouwens dat:

 • De gemiddelde woningwaarde in Hilversum € 264.000,- bedraagt.
 • 91% van de huizen in de stad dateert van vóór 2000.
 • Elke maand circa 350 woningen van eigenaar wisselen.
 • Een huis gemiddeld 40 dagen te koop staat.
 • De nieuwe wijk Anna’s Hoeve duurzaam wordt gebouwd en tegen een natuurgebied aan ligt.

Meer weten over wonen in Hilversum? Onze hypotheekadviseurs kennen de stad als geen ander en geven graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheek oriëntatiegesprek, wanneer het jou uitkomt. Ook als je verder kijkt dan Hilversum kunnen we je van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben kantoren op diverse plekken in het land, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Alle contactinformatie en een overzicht van onze vestigingen vind je onderaan de pagina.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

WIJ VERGELIJKEN HYPOTHEKEN IN HILVERSUM

Contactgegevens

Viisi Hilversum
Olympia 1A, 1213 NS Hilversum
(Routebeschrijving)

Telefoon: 035-6462657
E-mail: hilversum@viisi.nl

Awards

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we zelfs awards mee gewonnen!

Great Place To Work 2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Hilversum, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Dinsdag 28 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 20 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waar vind je ons nog meer?