Brent, woonachtig in Voorburg, heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Na het succesvol afronden van deze studie is hij een master gaan doen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij studeerde de master Beleid, Communicatie en Organisatie met de focus op ‘verandermanagement’. Tijdens en na zijn studie heeft hij vijf jaar lang in de financiële dienstverlening gewerkt.

Brent is door een familielid gewezen op Viisi. Hij las zich in over Holacracy en ging eens door de reviews van klanten heen. Hierop besloot Brent te solliciteren en zo ontstond bij het eerste contact met Viisi meteen een goede klik.

In zijn vrije tijd voetbalt Brent graag in zijn vriendenteam. Daarnaast is hij graag op reis. Zo heeft hij twee jaar geleden een wereldreis gemaakt met zijn vriendin. In bijna een half jaar heeft hij grote delen van Azië, Australië en Nieuw-Zeeland gezien. Bij thuiskomst begon zijn eigen huizenjacht. Halverwege 2018 kocht hij een jaren 30-appartement in Voorburg waar hij nu nog steeds woont.

Brent van Huizen

Brents rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Brents rollen:

  • Adviseur Doorstromers (eerste huis vóór 2013)
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Expert Familiebank en schenking
  • Office manager
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Brent van Huizen - Viisi Hypotheken

Brent van Huizen

Telefoon: 070 762 0607
E-mail: brent.vanhuizen@viisi.nl