Hypotheekadvies Amsterdam Amstel

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 9.784 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 3,6 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Amsterdam Amstel?

Lees alle reviews

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Ben je aan het bieden of heb je al gekocht? En wil je hypotheekadvies in Amsterdam Amstel? Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 22 juni van 19:00 tot 20:30 uur
 • Woensdag 30 juni van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan

Viisi aan de Amstel

Net als Uber zetelt Viisi in Spaces The Cloud, het hypermoderne kantoorgebouw op een steenworp afstand van station Amsterdam Amstel. Dit deel van de hoofdstad met onder meer de Watergraafsmeer, Indische Buurt en Oosterparkbuurt is razend populair onder hoogopgeleiden.

Over het algemeen geldt: hoe dichter bij de binnenstad, hoe hoger de gemiddelde prijzen. In Oost springen een paar wijken er duidelijk uit. Zo zijn de meeste woningen in de buurt van de Amstel, aan de Weesperzijde en de Wibautstraat, erg prijzig. Prijzen van boven de 7000 euro per vierkante meter zijn hier niet vreemd. Ga je meer naar de A10? Dan liggen de huizenprijzen een stuk lager. Buiten de ring, bijvoorbeeld in Diemen is het helemaal goed shoppen! Laat je vooraf vrijblijvend informeren over je financiële mogelijkheden. Dan kun je snel handelen in deze gewilde markt.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Amsterdam Amstel, het bruist!

Het kan verkeren. Werd dit deel van Amsterdam in 2007 nog aangeduid als probleembuurt, inmiddels heeft het de status van Vogelaarwijk grotendeels van zich afgeschud. Oost is hot & happening. Oost bruist! Een plek waar bewoners op zomerse dagen naar het Oosterpark trekken, een hapje eten in één van de vele restaurants, nieuwe trendy kleren vinden en hun dagelijkse boodschappen doen op de Dappermarkt of in de Albert Heijn (waar je hier zo ongeveer over struikelt). Overigens zijn ook de traditioneel Turkse bakkerijtjes en oosterse supermarkten nooit ver weg wanneer je in Oost woont. “Het multiculturele gebied rondom de oostelijke ringweg A10 staat verder bekend om het vele groen”, vertelt Deni Nozic, hypotheekadviseur van Viisi. “Brede straten als de Middenweg en Wibautstraat worden afgewisseld door pleinen en steegjes. Verder staan hier tal van 19e eeuwse gebouwen en een aantal culturele hotspots. Meest in het oog springend zijn het Oosterpark, Artis en het Tropenmuseum.”

Inwoners Amsterdam-Oost

Veel jonge gezinnen, bakfietsen met kinderen en sportgelegenheden. Welkom in Amsterdam-Oost. Een gebied dat volop in ontwikkeling is met woonprojecten en nieuwe kantoren in onder meer Amstelkwartier, bij het Amstelstation, Eenhoorngebied en het Science Park. In de Watergraafsmeer neemt het aantal inwoners de komende tien jaar daarom naar verwachting met 25 procent toe. “Was deze wijk voorheen nog erg vergrijsd, tegenwoordig zijn het vooral studenten en jonge gezinnen die naar de Watergraafsmeer trekken. In het Oostelijk Havengebied wonen die gezinnen ook, al neemt de vergrijzing hier wel sterk toe. Met name onder Turkse en Marokkaanse buurtbewoners”, aldus Deni. De Indische Buurt is de afgelopen tien jaar veranderd van een gebied met achterstanden naar een gemengde stadsbuurt. In een enquête van de gemeente geeft de helft van de bewoners aan dat de buurt er op vooruit is gegaan. Je vindt hier, net als in Betondorp, relatief veel woningen voor starters. “IJburg is naar verhouding de meest kinderrijke buurt van de stad. Van de 19.000 inwoners die de nieuwbouwwijk nu telt, zijn er bijna 6000 kinderen.”

Wonen en wijken

Amerikanen, Britten en Aziaten die in miljoenensteden wonen verbazen zich vaak over het dorpse karakter van onze hoofdstad. Vanaf het Weesperplein, de Javastraat, het Oosterpark of IJburg is het centrum met al z’n terrasjes, winkels en uitgaansgelegenheden nooit veel verder weg dan een minuut of twintig met de tram of op de fiets. “Kom daar maar eens mee aan in Londen, waar je zo anderhalf uur in de metro zit om van oost naar west te reizen. Zelfs in grote delen van Diemen ligt de binnenstad zo ongeveer in je achtertuin”, zegt Deni. “Pak tram 9 in Diemen Sniep en binnen twintig minuten sta je op de Dam. Mede daarom raakt het aangrenzende Diemen de laatste jaren steeds meer in trek bij hoogopgeleiden die de drukte van de stad ontvluchten, maar liever niet de polder induiken.” Zo is het centrum van Diemen erg geschikt voor starters en vind je in Noord wat meer grotere (en dus ook duurdere) woningen.

Wat in Amsterdam-Oost verder nog opvalt is het bouwjaar van de meeste appartementen hier. Staan er in West veel appartementen die in de jaren vijftig en zestig zijn opgeleverd, in het oosten van de stad vind je er juist opvallend veel van na 1970. De helft maar liefst. In heel Amsterdam komen er tot 2030 zo’n 50.000 nieuwe woningen bij. Zo wordt in het IJmeer een nieuw eiland van tachtig hectare opgespoten waar tussen 2020 en 2026 elk jaar minimaal 600 huizen worden opgeleverd. Het plan is onderdeel van IJburg fase 2, waar ook Centrumeiland en het toekomstige Buiteneiland onder vallen.

Waar geven we nog meer hypotheekadvies?

Naast ons kantoor aan de Meester Treublaan in Amsterdam Amstel, hebben we nog een tweede kantoor in Amsterdam en een derde op de Zuidas, maar bijvoorbeeld ook in LeidenHaarlemDen HaagUtrecht en Hilversum kun je rekenen op hypotheekadvies van één van onze ervaren hypotheekadviseurs. Op onze contactpagina vind je een overzicht met al onze vestigingen. Neem gerust contact op.

Woningmarkt in Amsterdam-Oost

Wie een woning wil bemachtigen in Amsterdam moet sowieso z’n portemonnee niet vergeten. Voor zo’n 250.000 euro heb je in de hoofdstad een krappe 50 vierkante meter, al is dat natuurlijk ook weer sterk afhankelijk van de wijk die je kiest. Wie de woningwaardemap van de gemeente Amsterdam raadpleegt, ziet dan ook al snel grote verschillen. Over het algemeen geldt: hoe dichter bij de binnenstad, hoe hoger de gemiddelde prijzen. In Oost springen een paar wijken er duidelijk uit. Zo zijn de meeste woningen in de buurt van de Amstel, aan de Weesperzijde en de Wibautstraat, erg prijzig. Prijzen van boven de 7000 euro per vierkante meter zijn hier niet vreemd. Diezelfde bedragen kom je ook tegen in delen van Watergraafsmeer, zo rond de Copernicusstraat en het Mariotteplein.

Iets meer naar de ringweg A10 ligt Park de Meer, de plek waar Ajax vroeger z’n thuiswedstrijden speelde. Hier liggen de woningwaarden duidelijk iets lager, zo rond de 4000 euro per vierkante meter. Voor zo’n 375.000 euro moet je in staat zijn om hier een eengezinswoning te kunnen vinden. Nóg een stuk goedkoper is het net buiten de stad. Zo kun je met een budget van 245.000 euro in Diemen al leuk shoppen naar een woning.

Hypotheekadvies Amsterdam Amstel? Kom naar Viisi!

Het is er druk, de huizen zijn duurder en inwoners vaak iets minder gelukkig. Toch willen heel veel mensen maar wat graag in Amsterdam wonen. “Sociologen en andere hoogleraren hebben daar verschillende verklaringen voor. Wij houden het erop dat de stad nu eenmaal biedt waar hoogopgeleiden naar op zoek zijn. Een combinatie van werk, uitgaan, restaurantjes, winkelen en bioscopen. In Amsterdam-Oost vind je het in ieder geval allemaal om de hoek”, aldus Deni.

Als gevolg van die populariteit is het vinden van een huis in dit deel van de stad geen gemakkelijke opgave geworden. Het aantal verkochte woningen neemt zelfs af. Mensen blijven zitten waar ze zitten, wetende dat het vinden van een nieuwe stek niet eenvoudig is. En woningen die wél te koop komen, zijn dan in de meeste gevallen snel weg. En daarom zegt Deni van Viisi : doe vooral je huiswerk. “Weet van tevoren wat je financiële mogelijkheden zijn en zorg dat je daarin goed wordt geadviseerd. Hoe graag je een woning ook wilt, bied niet zomaar zonder voorbehoud van financiering. Wij weten precies hoe je deze clausule wél inbouwt, zonder snelheid te verliezen in het aankoopproces. Gewoon een kwestie van even bellen en langskomen. We zitten immers om de hoek.”

Wil je hypotheekadvies in Amsterdam Amstel? Vul dan het formulier op onze website.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Ben je aan het bieden of heb je al gekocht? En wil je hypotheekadvies in Amsterdam Amstel? Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 22 juni van 19:00 tot 20:30 uur
 • Woensdag 30 juni van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan