Na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden heeft Deni met succes de pre-master en master Organisational & Management Control in Groningen afgerond. Daarna was hij nog niet uitgeleerd: in 2021 heeft hij nog eens de opleiding CFP behaald. Voordat Viisi op zijn pad kwam was hij werkzaam als telefonisch hypotheekadviseur bij ING. Sinds 2015 werkt hij bij Viisi.

Als doorgewinterde adviseur pakt Deni vooral de meer complexe zaken op, zoals ondernemers en klanten met een verschillend eigenwoningverleden. Naast het adviseren geeft Deni trainingen aan beginnende adviseurs en helpt hij bij het opzetten van een nieuwe adviesdienst die Viisi gaat bieden. Hierdoor vindt hij het werk bij Viisi wisselend en uitdagend.

In z’n vrije tijd gaat Deni graag CrossFitten en voetballen. Ook houdt hij de aandelenbeurs en de leukste kroegen van Amsterdam nauwlettend in de gaten. Vooral in Amsterdam-Oost is Deni veel te vinden. Sinds 2022 hij de trotse eigenaar van zijn eigen appartement in dit stadsdeel.

Deni’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Deni’s rollen:

  • Adviseur Oversluiters
  • Expert Doorstromers
  • Review sollicitanten
  • Vakantieplanning en ziektemeldingen adviseurs
  • Vakinhoudelijk interviewer

Bekijk alle rollen

Deni Nozic - Viisi Hypotheken

Deni Nozic

Telefoon: 020 811 8831
E-mail: deni.nozic@viisi.nl