Na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden heeft Deni met succes de pre-master en master Organisational & Management Control in Groningen afgerond. Voordat Viisi op zijn pad kwam was hij werkzaam als telefonisch hypotheekadviseur bij ING.

Voor Deni spreken met name de klantgerichte aanpak en werkwijze van Viisi hem erg aan. Hij wil zichzelf samen met Viisi de komende jaren blijven ontwikkelen. Dat doet hij door zichzelf continu uit de dagen. Zijn doel: iedere klant het advies geven waar hij of zij daadwerkelijk mee geholpen is.

Deni voetbalt al zijn hele leven op hoog niveau en weet daarnaast ook tijd te vinden om te fitnessen. Hij bezoekt regelmatig festivals met vrienden en houdt ervan om films en series te bekijken. Zijn favorieten: Game of Thrones, Breaking Bad en Vikings.

Deni’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Deni’s rollen:

  • Adviseur Doorstromers (eerste huis vóór 2013)
  • Expert Doorstromers
  • Office manager
  • Plantenpapa / plantenmama
  • Workation

Bekijk alle rollen

Deni Nozic - Viisi Hypotheken

Deni Nozic

E-mail: deni.nozic@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Deni