Hypotheekadvies Leiden

Hypotheken voor hoogopgeleiden

Hypotheekadvies leiden

Langere wachttijd voor hypotheekadvies bij Viisi Leiden

Momenteel ontvangen we zoveel aanvragen op ons kantoor in Leiden, dat we je helaas niet op korte termijn op die locatie hypotheekadvies kunnen geven. Wil je een berichtje ontvangen zodra we daar weer voldoende capaciteit hebben?

Seminar Eigen Woning - Den Haag

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Den Haag!

 • Dinsdag 21 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 24 september van 19:00 tot 21:30 uur

Viisi Leiden Hypotheekadvies

 1. Vanaf €1.795, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 geldverstrekkers
 3. Inclusief regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Al onze hypotheekadviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente en beste voorwaarden
 7. Hypotheekadvies op ons kantoor midden in Leiden

Google reviews van onze klanten

Carlijn
April 2018
Dankzij de snelle en duidelijke service van Annelieke hadden we binnen 3 weken onze hypotheek rond!

Rogier
April 2018
Goed advies op maat. Vriendelijk personeel. Garantie op beste hypotheek deal.

(4.9) 31 beoordelingen op Google

Lees meer Google reviews

Team Leiden

Waarom wonen in Leiden?

Met bijna 125.000 inwoners is Leiden de vierde gemeente van Zuid-Holland, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Het is een stad met een rijke geschiedenis. Zo heeft de ‘Sleutelstad’ de oudste universiteit van Nederland en een prachtige historische binnenstad met grachten, hofjes en monumentale gebouwen. Leiden heeft een rijk cultureel aanbod en biedt veel mogelijkheden op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Leiden ligt in de Randstad dichtbij grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook de kust van Noordwijk of Katwijk is binnen handbereik. Mede dankzij de goede bereikbaarheid en voorzieningen weten steeds meer woningzoekenden (en toeristen) Leiden te vinden. Het woningaanbod is breed: je vindt er zowel monumentale panden als nieuwbouwwoningen. De prijzen van woningen variëren tussen de anderhalve ton voor een compact appartement en 2 miljoen voor een villa of statig grachtenpand.

Jouw hypotheek in Leiden in 5 stappen

Bekijk ons stappenplan

Hypotheekadvies Leiden? Kom naar Viisi!

Leiden heeft zowel gezinnen als jonge werkende mensen veel te bieden. Denk aan een compact en overzichtelijk centrum dat de moeite waard is om te voet te ontdekken. Ben je de drukte van de stad zat, dan zijn er diverse parken om heerlijk te ontspannen. Kenmerkend voor Leiden zijn de vele grachten. Waar je ook bent, praktisch overal is water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Door de ligging aan de rand van het Hollandse Plassengebied, is de stad een goed startpunt voor een plezier- of toervaart. Zware bombardementen in de Tweede Wereldoorlog maakte de omgeving van het station en de Marewijk met de grond gelijk. Het historische centrum van de vestingstad bleef gelukkig gespaard.

Net als in andere populaire steden kan het lastig zijn om in Leiden je droomhuis te bemachtigen. Een goede voorbereiding en een plan van aanpak zijn daarom essentieel. Wil je hypotheekadvies in Leiden? We helpen je graag! Maak vrijblijvend een telefonische afspraak om erachter te komen wat je mogelijkheden zijn. Of woon ons seminar in Den Haag bij. De sessie is gratis en vindt plaats in de avonduren, zodat je ook na je werk langs kunt komen. In tweeënhalf uur vertellen onze universitair opgeleide consultants waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een woning in Leiden.

Water, groen en cultuur in Leiden

De diverse grachten en singels zijn kenmerkend voor de binnenstad van Leiden. De bekendste gracht is het Rapenburg, met zijn talloze statige panden. De Leidse grachten voeren langs musea, Leidse hofjes en vele historische gebouwen met prachtige gevels. Het is dan ook de moeite waard de stad niet alleen te voet, maar ook eens per boot te ontdekken. De kades zijn laag en overal zijn aanlegplaatsen voor wie met een eigen boot komt. Buiten de stad zijn grote water- en recreatiegebieden te vinden zoals Vlietland, de Kagerplassen en het Valkenburgse Meer.

Leiden heeft ook veel groen. Op de plaats van de voormalige stadswallen zijn parken als het Plantsoen, Ankerpark, Huigpark en de Hortus Botanicus aangelegd. Buiten de binnenstad zijn grote stadsparken als de Leidse Hout en polderpark Cronesteyn te vinden.

De stad kent maar liefst 1250 rijksmonumenten waaronder de Burcht van Leiden, de Leidse Waag en de Koornbrug. Ook de moeite waard zijn musea als Naturalis, het Rijksmuseum van Oudheden en het Museum Volkenkunde. Door het jaar heen worden er diverse evenementen gehouden zoals het Leidens ontzet, Werfpop en de Lakenfeesten. Zowel met ov als de auto is de stad goed bereikbaar en ook aan de fietser is gedacht. Zo zijn er twee snelfietsroutes richting Den Haag.

Professioneel hypotheekadvies Leiden

Leiden is een bruisende plek waar je je geen moment hoeft te vervelen. Wil je ook wonen in de geboortestad van oude meesters als Rembrandt, Jan Steen en Gerard Dou? Op een bootje varen over de grachten op weg naar je eigen appartement of karakteristieke eengezinswoning? Wat je ook zoekt en in welke situatie je je ook bevindt, bij Viisi Leiden krijg je persoonlijk hypotheekadvies op maat. Samen kijken we naar je behoeften en mogelijkheden. We weten wat er op de woningmarkt in Leiden speelt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hieronder enkele actuele feiten over de woningmarkt in Leiden voor je op een rij:

 • De gemiddelde waarde van een woning bedraagt € 218.000,-.
 • Een huis in Leiden staat gemiddeld 36 dagen te koop.
 • Per kwartaal wisselen zo’n 400 woningen van eigenaar.
 • In de opkomende wijken Molenbuurt, de Camp en Merenwijk Centrum stijgen de vraagprijzen bovengemiddeld snel.
 • De meest gewilde buurten in Leiden zijn Havenwijk-Noord, Levendaal-West, Raadsherenbuurt, Havenwijk-Zuid en Noordvest.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheekadviesgesprek in Leiden. Kijk je verder? Ook dan kunnen we je wellicht van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben onder andere kantoren in Den Haag en Delft. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze vestigingen. Bel met één van onze adviseurs om te horen wat we voor je kunnen doen!

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

WIJ VERGELIJKEN HYPOTHEKEN IN LEIDEN

Contactgegevens

Viisi Leiden
Schipholweg 103, 2316 XC Leiden
(Routebeschrijving)

Telefoon: 071-2073721
E-mail: leiden@viisi.nl

Awards

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we zelfs awards mee gewonnen!

Great Place To Work 2018

Langere wachttijd voor hypotheekadvies bij Viisi Leiden

Momenteel ontvangen we zoveel aanvragen op ons kantoor in Leiden, dat we je helaas niet op korte termijn op die locatie hypotheekadvies kunnen geven. Wil je een berichtje ontvangen zodra we daar weer voldoende capaciteit hebben?

Seminar Eigen Woning - Den Haag

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Den Haag!

 • Dinsdag 21 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 24 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waar vind je ons nog meer?