Hypotheekadvies Den Haag

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 5.337 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 1,7 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Den Haag?

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Den Haag, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Den Haag

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Den Haag!

 • Maandag 15 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Woningmarkt in Den Haag

De Haagse woningmarkt is divers: van Kijkduin tot Ypenburg, Benoordenhout, het bruisende centrum en de smeltkroes van culturen rond het Zuiderpark. Je kunt wonen in prachtige oude panden met monumentale gevels in het centrum, in een frisse nieuwbouwwijk in Leidschenveen, hoogbouw bij het centraal station, of vlak bij de duinen in Vogelwijk. Den Haag is een stad van contrasten. Of je nu op zand of op veen gaat wonen, er is altijd een wijk die bij je past.

Den Haag is een heerlijke stad om te werken en te wonen. Dat merken we bij Viisi Den Haag maar al te goed. Met name de historische wijken dicht bij het centrum, zoals het Zeeheldenkwartier, Bezuidenhout, Willemspark, Archipelbuurt en het Regentessekwartier zijn ontzettend in trek de laatste jaren. De meeste woningen in deze buurten bestaan uit gesplitste panden; benedenwoningen en een dubbel bovenhuis, of een stapeling van drie of vier appartementen. Lees verder

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

 • Vanaf € 1.795,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 31 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Hypotheekadvies in Den Haag? Bij Viisi zit je goed!

Houd je van diversiteit? Dan is een woning in Den Haag misschien wel de juiste optie voor jou. Zo zijn er niet alleen mooie en moderne woningen te vinden in het bruisende centrum, maar ook in de multiculturele wijken rondom het Zuiderpark kun je heerlijk wonen. Houd je meer van het strand? Dan is de Vogelwijk een ideale keus. Maar Den Haag heeft uiteraard meer aantrekkelijke wijken waar mogelijk jouw droomhuis staat. Of je nu al een woning op het oog hebt en er al een bod ligt of dat je nog volop zoekende bent, bij Viisi kun je altijd terecht voor al je hypotheekzaken. Wil je hypotheekadvies in Den Haag? Dan ben je welkom in ons kantoor aan het Louis Couperusplein 2. Maak direct een vrijblijvende eerste telefonische afspraak met één van onze Viisionairs.

Een ambtenaren-proefperiode en een hypotheek: hoe zit dat?

Den Haag is een stad met veel mogelijkheden, waaronder ook op de arbeidsmarkt. Ben je net afgestudeerd en heb je politieke ambities? Dan kan het slim zijn om je te vestigen in Den Haag waar je aan de slag kunt bij verschillende overheidsinstanties. Het lastige van dit soort banen is echter dat je in het begin vaak geen vast arbeidscontract hebt, maar te maken hebt met aanstellingen. Dit wordt ook wel een ambtenaren-proefperiode genoemd. Een aanstelling hoeft overigens niet te betekenen dat je hypotheekaanvraag automatisch afgewezen wordt. Gelukkig hebben we hier bij Viisi ook ruime ervaring mee om je goed te kunnen adviseren.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

Wat speelt er op de Haagse woningmarkt?

De consultants die bij Viisi werken zijn niet alleen universitair geschoold, maar kennen de Haagse woningmarkt ook goed. We houden alle ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten zodat we je altijd van passend hypotheekadvies kunnen voorzien. Wat we de laatste jaren in Den Haag zien is dat de historische wijken rondom het centrum enorm populair zijn. Wat kenmerkend is voor deze wijken, is het feit dat de meeste woningen uit gesplitste panden bestaan. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan een pand met een benedenwoning en een dubbele bovenwoning. Veel woningkopers vragen zich terecht af hoe het dan precies zit met het onderhoud van zo’n pand. Wie is er verantwoordelijk? En hoe zit het met de verstrekking van een hypotheek in deze gevallen? Bij Viisi krijgen we vaker dit soort vragen binnen. We hebben de nodige ervaring om je van passend hypotheekadvies te voorzien.

Wat we verder in Den Haag zien is dat de woningprijzen minder hard stijgen dan in andere populaire steden als Amsterdam en Utrecht. Deze steden zijn erg in trek onder starters op de woningmarkt, omdat er veel hogescholen en universiteiten zijn. Den Haag heeft hier iets minder last van omdat de hofstad geen universiteit heeft. Het logische gevolg hiervan is dat de woningmarkt in Den Haag ook iets minder onder druk staat. Het neemt niet weg dat een geschikt huis vinden toch een enorme opgave kan zijn en veel geregel met zich meebrengt. Naast hypotheekadvies kun je bij Viisi in Den Haag daarom ook terecht voor een seminar. Het seminar is geheel gratis en in slechts één avond heb je een goed beeld van wat jouw woonmogelijkheden in Den Haag zijn.

Professioneel hypotheekadvies Den Haag

Benieuwd wat je mogelijkheden op de Haagse woningmarkt zijn? Laat het ons weten en plan direct een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek in Den Haag. Onze consultants staan voor je klaar zodat jij binnenkort geniet van je droomhuis. Ben je je breder aan het oriënteren? Viisi heeft meerdere kantoren in Nederland, waaronder in RotterdamDelftAmsterdam en Utrecht. Op onze contactpagina vind je een overzicht met al onze vestigingen.

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Den Haag, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Den Haag

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Den Haag!

 • Maandag 15 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan