Hypotheekadvies Den Haag

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 9.784 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 3,6 miljard aan hypotheken gefinancierd

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Den Haag, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Viisi helpt je met passend hypotheekadvies. Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 10 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
 • Woensdag 18 augustus van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Wat zeggen klanten over Viisi Den Haag?

Lees alle reviews

Hypotheekadvies Den Haag

De Haagse woningmarkt is divers: van Kijkduin tot Ypenburg, Benoordenhout, het bruisende centrum en de smeltkroes van culturen rond het Zuiderpark. Je kunt wonen in prachtige monumentale panden in het centrum, in een frisse nieuwbouwwijk in Leidschenveen, hoogbouw bij het centraal station, of vlak bij de duinen in Vogelwijk. Den Haag is een stad van contrasten. Of je nu op zand of op veen gaat wonen, er is altijd een wijk die bij je past.

Den Haag is een heerlijke stad om te werken en te wonen. Dat merken we bij Viisi Den Haag maar al te goed. Met name de historische wijken dicht bij het centrum, zoals het Zeeheldenkwartier, Bezuidenhout, Willemspark, de Archipelbuurt en het Regentessekwartier zijn ontzettend in trek.

Meer over de woningmarkt in Den Haag

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Hypotheekadvies in Den Haag? Bij Viisi zit je goed!

Houd je van diversiteit? Dan is een woning in Den Haag de perfecte woonplaats. Er zijn niet alleen mooie en moderne woningen te vinden in het bruisende centrum. Ook in de multiculturele wijken rondom het Zuiderpark kun je heerlijk wonen. Houd je meer van het strand? Dan is de Vogelwijk ideaal. Maar Den Haag heeft uiteraard meer aantrekkelijke wijken waar misschien wel jouw droomhuis staat. Zoek je een koopwoning in deze gewilde stad, of heb je er al een gekocht en wil je hypotheekadvies? Wij helpen je graag verder. Je bent welkom in ons Haagse kantoor aan het Louis Couperusplein 2. Maak direct een vrijblijvende eerste telefonische afspraak met één van onze Viisionairs.

Een ambtenaren-proefperiode en een hypotheek: hoe zit dat?

Den Haag is een stad met veel mogelijkheden, ook op de arbeidsmarkt. Ben je net afgestudeerd en heb je politieke ambities? Dan kan het slim zijn om je te vestigen in Den Haag waar je aan de slag kunt bij verschillende overheidsinstanties. Het lastige van dit soort banen is echter dat je in het begin vaak geen vast arbeidscontract hebt, maar te maken hebt met aanstellingen. Dit wordt ook wel een ambtenaren-proefperiode genoemd. Een aanstelling hoeft overigens niet te betekenen dat je hypotheekaanvraag automatisch afgewezen wordt. Gelukkig hebben we hier bij Viisi ook ruime ervaring mee, dus we denken graag met je mee.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Als starter is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je geschreven die alle belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat speelt er op de Haagse woningmarkt?

De adviseurs bij Viisi zijn niet alleen universitair geschoold, maar kennen de Haagse woningmarkt ook goed. We houden alle ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten zodat we je altijd van passend hypotheekadvies kunnen voorzien. In Den Haag zijn de historische wijken rondom het centrum enorm populair. Wat kenmerkend is voor deze wijken, is het feit dat de meeste woningen uit gesplitste panden bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een pand met een benedenwoning en een dubbele bovenwoning. Veel woningkopers vragen zich terecht af wie er verantwoordelijk is voor het onderhoud hiervan. En hoe zit het met de hypotheek in deze gevallen? Bij Viisi krijgen we deze vragen vaker, dus kunnen we je ook in deze gevallen van passend hypotheekadvies voorzien.

Wat we in Den Haag ook zien is dat de woningprijzen minder hard stijgen dan in andere populaire steden, zoals Amsterdam en Utrecht. Deze steden zijn erg in trek onder starters op de woningmarkt, omdat er veel hogescholen en universiteiten zijn. Den Haag heeft hier iets minder last van omdat de hofstad geen eigen universiteit heeft. Dit neemt echter niet weg dat een geschikt huis vinden een enorme opgave kan zijn en veel geregel met zich meebrengt. Naast hypotheekadvies kun je bij Viisi in Den Haag daarom ook terecht voor een seminar. Het seminar is geheel gratis en in slechts één avond krijg je een goed beeld van wat jouw woonmogelijkheden in Den Haag zijn.

Professioneel hypotheekadvies Den Haag

Benieuwd wat je mogelijkheden op de Haagse woningmarkt zijn? Plan direct een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek in Den Haag. Onze adviseurs staan voor je klaar. Ben je je breder aan het oriënteren? Viisi heeft meerdere kantoren in Nederland, waaronder in RotterdamDelftAmsterdam en Utrecht. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van onze vestigingen.

 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018