Carlo woont al bijna zijn hele leven in Leidschenveen. Hij studeerde bestuurskunde aan de Erasmus universiteit en rondde daar ook de master arbeidsorganisatie en management af. Het geven van hypotheekadvies bij Viisi is Carlo’s eerste fulltime baan. Hiervoor heeft hij verschillende bijbaantjes gehad waaronder de, volgens Carlo zelf, leukste bijbaan: voetbalstatistieken bijhouden bij Stats. Het kwam er uiteindelijk op neer dat hij verschillende voetbalwedstrijden tijdens werktijd mocht kijken of de statistieken daarvan bij te houden.

Carlo is via (oud-)collega(’s) Marnix en Sebastiaan bij Viisi terechtgekomen. De financiële wereld begon hem tijdens zijn studie steeds meer te boeien. De combinatie van de werkwijze bij Viisi en de positieve verhalen van Marnix en Sebastiaan over hoe we met elkaar omgaan, hebben hem doen solliciteren. En met succes, want Carlo is in 2021 gestart als hypotheekadviseur. Het lijkt hem heel mooi om klanten te helpen met het financieren van hun droomwoning.

In zijn vrije tijd is Carlo veel bezig met voetbal. Hij voetbalt zo’n drie keer per week in de selectie van VV Wilhelmus, waar hij al sinds zijn vijfde actief is. Daarnaast wielrent hij vaak, houdt hij van basketballen en tennissen met vrienden en kijkt hij ook veel sporten. Met name Amerikaanse sporten vindt hij interessant. Hij gaat gerust ’s nachts even lekker voor de Superbowl zitten. Carlo is in 2019 naar de VS geweest en ging daar naar een honkbalwedstrijd van de LA Dodgers. Na de wedstrijd mocht je op het veld en kinderen tot 12 jaar mochten zelf over de honken rennen. Toen kwam het kind in Carlo naar boven. Hij moest en zou ook over de honken rennen, dus trok hij een sprint en liep tussen de kleine kinderen over honken van de LA Dodgers en creëerde daarmee een mooie, blijvende herinnering!

Carlo’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Carlo’s rollen:

  • Adviseur Den Haag
  • Expat Advisor
  • Facilitator
  • Phonedesk
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Carlo Goedhart - Viisi Hypotheken

Carlo Goedhart

Telefoon: 020 280 7370
E-mail: carlo.goedhart@viisi.nl