Sebastiaan is geboren in Voorburg, maar is vrijwel direct daarna in Den Haag gaan wonen en daar is hij ook gebleven. Hij woont samen met zijn vriendin in een huurhuis in Den Haag. Sebastiaan studeerde psychologie in Leiden en studeerde af in de richting van de statistiek. Tijdens zijn studie werkte hij vooral in de horeca en na zijn afstuderen in mei 2020 begon hij gelijk bij de GGD als bron- en contactonderzoeker. Na twee maanden stroomde hij door binnen de GGD als coördinator van het bron- en contactonderzoek.

Toen hij begon bij de GGD wist hij al dat het tijdelijk zou zijn. Hij is goed gaan nadenken wat het beste bij hem past en kwam erachter dat hij de financiële dienstverlening de leukste richting vindt. Kanttekening daarbij is wel dat hij het menselijk contact wilde behouden. In dat opzicht is een baan als hypotheekadviseur bij Viisi dan ook een goede match. Sebastiaan is bevriend met Viisionair Brent en zijn mooie verhalen over Viisi gaven hem het laatste zetje om te gaan solliciteren.

Sebastiaan sport heel graag. Zo zit hij op voetbal, maar vindt hij het ook leuk om met vrienden te basketballen en huurt hij wel eens een indoor beachvolleybalveldje (ja, dit bestaat) om met vrienden te beachvolleyballen. Hij heeft de afgelopen jaren veel mooie reizen gemaakt en is van plan dit nog vaker te doen. Zuid-Amerika en Azië heeft hij al afgevinkt. Afrika wordt het volgende continent dat hij graag wil zien. Hij is dus erg actief, maar kan zeker ook genieten van een avondje Netflix met zijn vriendin op de bank.

Sebastiaans rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Sebastiaans rollen:

  • Adviseur Den Haag
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Contactpersoon makelaars Zuid-Holland
  • Expert Doelgroepen
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Sebastiaan de Jong - Viisi Hypotheken

Sebastiaan de Jong

Telefoon: 070 762 0609
E-mail: sebastiaan.dejong@viisi.nl