Wat je moet weten over de woningmarkt in Den Haag

Ben je de woningmarkt in Den Haag aan het verkennen of wil je een bod uitbrengen? Snel schakelen op de huizenmarkt in Den Haag lukt alleen als je in die fase al goed je huiswerk hebt gedaan. Financieel advies is daarbij cruciaal.

Plan je afspraak

Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe woonadres in Den Haag. Onze universitair opgeleide hypotheekadviseurs geven persoonlijk, efficiënt én onafhankelijk advies. Ontdek het vandaag nog en regel binnen 10 minuten je afspraak.

Maak direct een afspraak

Overbieden op de woningmarkt in Den Haag

Is de uiteindelijke koopsom van je koophuis hoger dan de vraagprijs? Dan spreken we van overbieden. Huizen en appartementen zijn zo in trek, dat overbieden veel voorkomt in de woningmarkt van Den Haag. Wij denken met je mee over de verschillende mogelijkheden van financiering van jouw nieuwe koopwoning.

Hulp bij je hypotheekaanvraag voor een gesplitst pand

Het Zeeheldenkwartier, Bezuidenhout, Willemspark, de Archipelbuurt en het Regenessekwartier zijn erg in trek. De meeste woningen in deze buurten bestaan uit gesplitste panden. Bijvoorbeeld een benedenwoning en een dubbel bovenhuis.

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is vaak verantwoordelijk voor het onderhoud van het hele pand. Hypotheekverstrekkers zijn steeds strenger in het toekennen van hypotheken voor dit type woningen. Gelukkig hebben we daar bij Viisi veel ervaring mee en helpen we je graag.

Start je hypotheekaanvraag

Over ons Eigen Woning Webinar

Droomhuis gezien in Den Haag? Ga er snel op af, maar laat je niet gek maken door een makelaar. In ons Webinar ‘Woning Kopen’ vertellen we alles wat je moet weten voordat je gaat bieden. Met onze kennis over prognoses, verwachtingen en vierkante meterprijs van de Haagse woningsector, sta je sterker in je schoenen als je gaat bieden.

Webinars

Schrijf je nu in

Hypotheekadvies bij contract voor bepaalde tijd

Veel hoogopgeleide starters in Den Haag beginnen hun carrière bij de overheid. Werk je bijvoorbeeld bij de gemeente, een ministerie of de provincie Zuid-Holland en heb je een arbeidscontract voor bepaalde tijd? Of heb je een ander soort contract? Wij kunnen je helpen in situaties waarbij het lastig is om een hypotheek te krijgen.

Maak direct een afspraak

Onze Haagse klanten aan het woord

We hebben {{ total }} reviews gekregen met een gemiddeld cijfer van:

9,9

Hoe komen we tot dit cijfer?

{{ review.date }}

{{ review.review }}

{{ review.name }}

Review via: {{ review.source }}

{{ review.advisor }}

Wil je hypotheekadvies in Den Haag? Kom gerust langs.

Viisi heeft 28 locaties in Nederland