Hypotheekadvies Delft

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 8.630 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 3,1 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Delft?

Lees alle reviews

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Delft, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Maandag 1 februari van 19:00 tot 20:30 uur
 • Dinsdag 9 februari van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan

Woningmarkt in Delft

Het aantal inwoners en huishoudens in Delft neemt hard toe. Met name de vraag naar duurdere koopwoningen wordt alsmaar groter. Delft wordt steeds meer een internationale kennisstad en de vraag binnen de woningmarkt in Delft past zich aan aan deze verandering. Veel expats komen naar Delft en hebben best wat te besteden. Dit resulteert in een toename van de interesse in middeldure huurwoningen en duurdere koopwoningen.

De huizenprijzen in Delft stijgen iets minder hard dan de gemiddelde huizenprijzen in Nederland. Eind 2016 lagen de huizenprijzen in Delft gemiddeld 6,9% hoger dan eind 2015. Het landelijke gemiddelde steeg met 8,9% in dezelfde periode. Is het in Delft nog mogelijk om onder de vraagprijs te zitten? Dat is lastig te zeggen. In de Binnenstad, Hof van Delft of Vrijenban ontkom je er niet aan om boven de vraagprijs te gaan zitten. Kies je voor hypotheekadvies in Delft? Dan geven we je uitleg over het bieden op een huis in Delft en kunnen we je eventueel in contact brengen met een aankoopmakelaar. Meer over de woningmarkt in Delft

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.095, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Hypotheekadvies Delft? Kom naar Viisi!

Delft is niet alleen een fijne stad voor studenten, maar is ook een leuke stad als je op zoek bent naar een koopwoning. Alle faciliteiten zijn volop aanwezig en je bent ook nog eens dichtbij andere grote steden als Rotterdam en Den Haag. Net zoals in andere grote steden is het in sommige Delftse wijken dringen geblazen om een koopwoning te bemachtigen. Om meer kans te maken op je droomwoning is het verstandig om je goed voor te bereiden. Wil je hypotheekadvies in Delft? Wij zijn je graag van dienst. Je kunt bij ons vrijblijvend een eerste telefonische afspraak maken. Maar we organiseren ook live webinars online. Onze webinars zijn gratis en vinden in de avonduren plaats. Wel zo handig als je overdag werkt. Binnen 2 uur vertellen onze universitair geschoolde consultants je waar je allemaal rekening mee moet houden bij het kopen van een woning in Delft.

Wonen in Delft

Wil je alle faciliteiten binnen handbereik hebben, denk aan winkels, musea, restaurants en voldoende recreatieruimte? Maar sta je niet te springen om heel veel drukte zoals in andere grote steden in de Randstad? Dan is Delft de ideale optie. De stad heeft iets weg van een groot dorp en is hierdoor knus en relatief rustig. Waar je ook in Delft woont, met de fiets bevind je je altijd in minder dan twintig minuten in het centrum. Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit (TU) is het een stad met veel hoogopgeleiden. Delft heeft in totaal 13 wijken en of je nu op zoek bent naar een grote woning met veel luxe of een wat kleiner appartement, Delft heeft een divers woningaanbod!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheekadviesgesprek in Delft in. Kijk je verder dan alleen Delft? Ook dan kunnen we je wellicht van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben onder andere kantoren in RotterdamAmsterdam en Den Haag. Op onze contactpagina vind je een overzicht met al onze vestigingen. Bel met één van onze adviseurs om te horen wat zij voor je kunnen doen!

Professioneel hypotheekadvies Delft

Ben je pas afgestudeerd van de TU, heb je net je eerste baan bemachtigd en ben je op zoek naar een knus appartement? Of ben je misschien wel op zoek naar een eengezinswoning, omdat er een kindje op komst is? Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie je huidige woning ontgroeid zijn en groter willen gaan wonen. Wat je situatie ook is, bij Viisi in Delft geven we je altijd hypotheekadvies toegespitst op jouw behoeften en kijken we samen naar al je mogelijkheden. Daarnaast weten we uiteraard wat er op de woningmarkt in Delft speelt zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder enkele actuele feiten over de woningmarkt in Delft voor je op een rij.

 • Gemiddeld staat een huis 63 dagen te koop in Delft (let op: dit is een gemiddelde, de cijfers kunnen per gebied sterk verschillen).
 • Heb je een wat ruimer budget (360.000 – 370.000 euro) dan is het Hof van Delft een mooie wijk om te overwegen. Dit is overigens ook wel gelijk de wijk waar de woningen het hardst gaan.
 • Is je budget wat kleiner en wil je meer kans maken op een woning? Dan is Tanthof een goede wijk om in de gaten te houden. Hier liggen de huizenprijzen gemiddeld 100.000 euro lager dan in het Hof van Delft.

Dit zijn slechts enkele woonfeiten over Delft. Onze consultants weten als geen ander wat er speelt en geven je graag passend hypotheekadvies in Delft.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Delft, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Maandag 1 februari van 19:00 tot 20:30 uur
 • Dinsdag 9 februari van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan