Hypotheekadvies Amsterdam

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 5.536 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 1,8 miljard aan hypotheken gefinancierd

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Viisi helpt je met passend hypotheekadvies. Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Dinsdag 18 december van 19:00 tot 21:30 uur
 • Woensdag 9 januari van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Wat zeggen klanten over Viisi Amsterdam?

M Fieren M Fieren een week geleden

Het sterkste punt van dit bedrijf vind ik dat de communicatie en werkwijze heel efficiënt verloopt (wat je graag wil bij een hypotheekadvies-en bemiddeling). Mijn adviseur Deni Nozic is prettig ... meer in het contact en reageerde snel via de mail of telefoon. Tijdelijk had ik Jantien Schipper als aanspreekpunt, met haar de zelfde goede ervaring. Ik ben 1 keer langsgegaan voor een eerste gesprek op hun kantoor, daarna alles online afgehandeld. Enige minder goede ervaring die ik kan bedenken is dat in de laatste fase een verkeerde hypotheekofferte er bij hun controle doorheen glipte, die als ik die zelf niet gezien had, het mij veel geld had gescheeld in de negatieve zin. Al met al ben ik heel tevreden, bedankt allemaal!

Laurens Kraima Laurens Kraima een maand geleden

Jaap heeft ons geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Wat mij vooral beviel was de snelle en makkelijke communicatie tijdens het spannende biedingsproces. Doordat hij snel kon schakelen, ... meer met ons mee dacht en goed advies gaf, konden wij met een gerust hart zo competitief mogelijk bieden. Toen we uiteindelijk een geaccepteerd bod hadden was de hypotheek ook supersnel rond (dankzij het inzicht vooraf qua benodigde documenten en de grondige keuring van de collega's van het acceptatie team). In plaats van een stressvol proces werd het door regelmatig contact en updates vanuit Viisi juist een leuk gedeelte van mijn dag. Zou het iedereen aanraden!

(4.9) 181 beoordelingen op Google

Hypotheekadvies Amsterdam

Wat de Amsterdamse woningmarkt typeert is de grote hoeveelheid hoogopgeleide starters. De stad heeft meerdere universiteiten en hogescholen en er is veel werkgelegenheid. In combinatie met het bruisende karakter van de stad is het een ideale plek voor mensen om na de studie te blijven ‘hangen’ en er zich uiteindelijk te settelen.

De vraag naar koopwoningen in Amsterdam is dan ook ontzettend groot en elk gebied en elke wijk hebben zo hun eigenschappen en voordelen. Ga je voor luxe en levendigheid? Dan is een pand aan de grachtengordel natuurlijk een mooie optie. Maar Amsterdam bestaat uiteraard uit meer dan alleen de grachten. Je kunt er ook voor kiezen om je te vestigen in de Pijp waar er ontzettend veel te beleven valt, in West als je voor hip gaat of over het IJ (Amsterdam Noord) als je iets meer rust wilt.

Meer over de woningmarkt in Amsterdam

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

 • Vanaf € 1.795,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 31 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Hypotheekadvies in Amsterdam nodig? Wij helpen je verder!

Als er één stad is waar veel mensen willen wonen dan is het Amsterdam wel. Niet zo gek natuurlijk, want in Amsterdam valt er ontzettend veel te doen en te beleven. Musea, concerten, restaurants, natuur, winkels, je kan het zo gek niet bedenken en Amsterdam heeft het wel. Zoek jij een koopwoning in deze gewilde stad, of heb je er al een gekocht en wil je hypotheekadvies? Wij helpen je graag verder. Onze universitair geschoolde hypotheekadviseurs geven je passend advies, omdat ze Amsterdam als geen ander kennen. Maak meteen een vrijblijvende eerste telefonische afspraak met één van onze medewerkers.

Hypotheekadvies Amsterdam: overbieden of niet?

Het komt vast niet als een verrassing dat bezichtigingen in een populaire stad als Amsterdam drukbezocht zijn. En ook overbieden op woningen komt steeds vaker voor. Maar hoe ga je hiermee om? Bied je dan niet boven de marktwaarde van de woning? Omdat wij de Amsterdamse woningmarkt goed kennen, adviseren we je ook over deze en andere kwesties. Overbieden hoeft bijvoorbeeld niet altijd te betekenen dat je boven de marktwaarde van de woning zit. Samen met jou kijken we naar de best passende oplossing voor jouw situatie.

Bieden mét of zonder voorbehoud van financiering in Amsterdam

Wie op dit moment een koopwoning in Amsterdam zoekt, weet ook dat het steeds vaker voorkomt dat er geboden wordt zonder ontbindende voorwaarde van financiering. Bieden zonder deze voorwaarde kan voordelig voor je uitpakken, maar brengt ook een groot risico met zich mee. Want wat doe je als je hypotheekaanvraag afgewezen wordt? Het kan voorkomen dat je dan 10% van de koopsom als boete moet betalen. Kun je dit risico dragen? En wil je überhaupt wel dit risico nemen? Ook hier adviseren wij je graag over.

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Of je nu een arts in opleiding bent zonder een vast arbeidscontract, een PhD-kandidaat of een advocaat met jaren werkervaring, bij Viisi kun je altijd rekenen op deskundig advies. Al onze consultants hebben een academische achtergrond. We luisteren naar je wensen en bekijken alle opties die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie.

Professioneel hypotheekadvies Amsterdam

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn op de Amsterdamse woningmarkt en waar je zoal rekening mee moet houden? Plan dan direct een vrijblijvend adviesgesprek in. Onze hypotheekadviseurs helpen je verder, zodat jij binnenkort van je nieuwe woning in Amsterdam kunt genieten. Zoek je niet alleen in Amsterdam? Viisi heeft kantoren in verschillende Nederlandse steden, waaronder Haarlem en Utrecht. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met onze vestigingen.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Ook dan kunnen we je helpen. Als starter is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je geschreven die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.