Hypotheekadvies Amsterdam

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 5.337 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 1,7 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Amsterdam?

Rosemarie Aben Rosemarie Aben 2 weken geleden

We hebben onze hypotheek via Viisi geregeld. Dit ging heel snel en soepel. In het adviesgesprek werd ons alles verteld wat we moesten weten en al onze vragen werden beantwoord. ... meer De verdere aanvraag van de hypotheek werd ook uitstekend begeleid en als we vragen hadden konden we vrijwel direct telefonisch bij onze adviseur terecht. Een aanrader dus!

Maaike van der Horn Maaike van der Horn 4 weken geleden

Heel tevreden over Daan van Viisi: legt alles heel helder uit, werkt snel en het belangrijkste, hij geeft je het gevoel dat hij erbovenop zit door je goed op de ... meer hoogte te houden - gevraagd en ongevraagd. Daarnaast is het heel efficiënt werken met ze, via hun online omgeving waar alle documenten duidelijk bijgehouden kunnen worden.

(4.9) beoordelingen op Google

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Dinsdag 23 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 8 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Waarom wonen in Amsterdam?

Wat de Amsterdamse woningmarkt echt typeert is de grote hoeveelheid hoogopgeleide starters. De stad heeft namelijk meerdere universiteiten en hogescholen en er is veel werkgelegenheid. In combinatie met het bruisende karakter van de stad is het een ideale plek voor mensen om na de studie te blijven ‘hangen’ en er zich uiteindelijk te settelen.

De vraag naar koopwoningen in Amsterdam is dan ook ontzettend groot en elk gebied en elke wijk hebben zo hun eigenschappen en voordelen. Ga je voor luxe en levendigheid dan is een pand aan de grachtengordel natuurlijk een mooie optie. Maar Amsterdam bestaat uiteraard uit meer dan alleen de grachten. Zo kun je er ook voor kiezen om je te vestigen in de Pijp waar er ontzettend veel te beleven valt, in West als je voor hip gaat of over het IJ (Amsterdam Noord) als je iets meer rust wilt.

Meer over de woningmarkt in Amsterdam

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

 • Vanaf € 1.795,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 31 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Hypotheekadvies in Amsterdam nodig? Wij helpen je verder!

Als er één stad is waar veel mensen willen wonen dan is het Amsterdam wel. Niet zo gek natuurlijk, want in Amsterdam valt er ontzettend veel te doen en te beleven: musea, concerten, restaurants, natuur, water, winkelen, je kan het zo gek niet bedenken en Amsterdam heeft het wel. Zoek jij een koopwoning in deze gewilde stad of heb je er al een gekocht en wil je hypotheekadvies? Wij helpen je graag verder. Onze universitair geschoolde consultants geven je passend hypotheekadvies in Amsterdam omdat ze deze stad als geen ander kennen. Maak gelijk een vrijblijvende eerste telefonische afspraak met één van onze medewerkers.

Hypotheekadvies Amsterdam: bieden op inschrijving

Het komt vast niet als een verrassing dat bezichtigingen in een populaire stad als Amsterdam drukbezocht zijn en dat overbieden op woningen steeds vaker voorkomt. Maar hoe ga je bijvoorbeeld als starter hiermee om? Bied je dan niet boven de marktwaarde van de woning? Omdat wij de Amsterdamse woningmarkt goed kennen, kunnen we je adviseren over deze en andere kwesties als je ervoor kiest om hypotheekadvies bij ons in te winnen. Zo hoeft overbieden niet altijd te betekenen dat je gelijk boven de marktwaarde van de woning zit. Samen met jou kijken we naar de best passende oplossing voor jouw situatie.

Hypotheekadvies over bieden mét of zonder voorbehoud van financiering in Amsterdam

Wie op dit moment een koopwoning in Amsterdam zoekt, weet ook dat het steeds vaker voorkomt dat er geboden wordt zonder ontbindende voorwaarde van financiering. Bieden zonder deze voorwaarde kan voordelig voor je uitpakken, maar brengt ook een groot risico met zich mee. Want wat doe je als je hypotheekaanvraag afgewezen wordt? Het kan namelijk voorkomen dat je dan 10% van de koopsom als boete moet betalen. Kun je dit risico dragen? En wil je überhaupt wel dit risico nemen? Ook hier adviseren wij je graag over.

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Of je nu een arts in opleiding bent zonder een vast arbeidscontract, een PhD kandidaat of een advocaat met jaren werkervaring, bij Viisi kun je altijd rekenen op deskundig advies. Al onze consultants hebben een academische achtergrond. We luisteren naar je wensen en bekijken alle opties die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie.

Professioneel hypotheekadvies Amsterdam

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn op de Amsterdamse woningmarkt en waar je zoal rekening mee moet houden? Neem dan direct contact met ons op om een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek in te plannen. Onze consultants helpen je verder zodat jij binnenkort van je mooie, nieuwe woning in Amsterdam kunt genieten. Ben je je breder aan het oriënteren dan alleen in Amsterdam? Viisi heeft kantoren in verschillende Nederlandse steden, waaronder Haarlem en Utrecht. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met al onze vestigingen.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Dinsdag 23 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 8 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan