Hypotheekadvies Amsterdam

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

5716959924_940facbdf1_o-1300x809

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam!

 • Donderdag 30 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 11 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waarom Viisi hypotheekadvies

 1. Vanaf €1.795, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 banken
 3. Incl. regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente
 7. Hypotheekadvies op ons kantoor in Amsterdam West

Google reviews van onze klanten

Aleksei
Juli 2018
We were on a very tight schedule to arrange a mortgage, only having roughly a week to prepare everything. Our advisor at Viisi was very friendly and responsive, arranged everything quickly and without delays, had clear explanation of the process, and answered all of our questions. Nice and smooth. As new homeowners, we couldn’t be happier!

Tamara
Juli 2018
Deskundig, snel en efficiënt. Bij het gesprek op kantoor legde adviseur Daan alles helder en duidelijk uit over de verschillende opties. Gedurende het gehele aanvraagproces word je goed op de hoogte gehouden en weet je wanneer er wat van je verwacht wordt.
Na het uploaden van alle benodigde documenten was mijn hypotheek binnen een paar dagen rond. Ik zou Viisi zeker aanraden!

(4.9) 96 beoordelingen op Google

Lees meer Google reviews

Team Amsterdam

Waarom wonen in Amsterdam?

Wat de Amsterdamse woningmarkt echt typeert is de grote hoeveelheid hoogopgeleide starters. De stad heeft namelijk meerdere universiteiten en hogescholen en er is veel werkgelegenheid. In combinatie met het bruisende karakter van de stad is het een ideale plek voor mensen om na de studie te blijven ‘hangen’ en er zich uiteindelijk te settelen.

De vraag naar koopwoningen in Amsterdam is dan ook ontzettend groot en elk gebied en elke wijk hebben zo hun eigenschappen en voordelen. Ga je voor luxe en levendigheid dan is een pand aan de grachtengordel natuurlijk een mooie optie. Maar Amsterdam bestaat uiteraard uit meer dan alleen de grachten. Zo kun je er ook voor kiezen om je te vestigen in de Pijp waar er ontzettend veel te beleven valt, in West als je voor hip gaat of over het IJ (Amsterdam Noord) als je iets meer rust wilt.

Meer over de woningmarkt in Amsterdam

Jouw hypotheek in Amsterdam in 5 stappen

Bekijk ons stappenplan

Hypotheekadvies in Amsterdam nodig? Wij helpen je verder!

Als er één stad is waar veel mensen willen wonen dan is het Amsterdam wel. Niet zo gek natuurlijk, want in Amsterdam valt er ontzettend veel te doen en te beleven: musea, concerten, restaurants, natuur, water, winkelen, je kan het zo gek niet bedenken en Amsterdam heeft het wel. Zoek jij een koopwoning in deze gewilde stad of heb je er al een gekocht en wil je hypotheekadvies? Wij helpen je graag verder. Onze universitair geschoolde consultants geven je passend hypotheekadvies in Amsterdam omdat ze deze stad als geen ander kennen. Maak gelijk een vrijblijvende eerste telefonische afspraak met één van onze medewerkers.

Hypotheekadvies Amsterdam: bieden op inschrijving

Het komt vast niet als een verrassing dat bezichtigingen in een populaire stad als Amsterdam drukbezocht zijn en dat overbieden op woningen steeds vaker voorkomt. Maar hoe ga je bijvoorbeeld als starter hiermee om? Bied je dan niet boven de marktwaarde van de woning? Omdat wij de Amsterdamse woningmarkt goed kennen, kunnen we je adviseren over deze en andere kwesties als je ervoor kiest om hypotheekadvies bij ons in te winnen. Zo hoeft overbieden niet altijd te betekenen dat je gelijk boven de marktwaarde van de woning zit. Samen met jou kijken we naar de best passende oplossing voor jouw situatie.

Hypotheekadvies over bieden mét of zonder voorbehoud van financiering in Amsterdam

Wie op dit moment een koopwoning in Amsterdam zoekt, weet ook dat het steeds vaker voorkomt dat er geboden wordt zonder ontbindende voorwaarde van financiering. Bieden zonder deze voorwaarde kan voordelig voor je uitpakken, maar brengt ook een groot risico met zich mee. Want wat doe je als je hypotheekaanvraag afgewezen wordt? Het kan namelijk voorkomen dat je dan 10% van de koopsom als boete moet betalen. Kun je dit risico dragen? En wil je überhaupt wel dit risico nemen? Ook hier adviseren wij je graag over.

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Of je nu een arts in opleiding bent zonder een vast arbeidscontract, een PhD kandidaat of een advocaat met jaren werkervaring, bij Viisi kun je altijd rekenen op deskundig advies. Al onze consultants hebben een academische achtergrond. We luisteren naar je wensen en bekijken alle opties die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie.

Professioneel hypotheekadvies Amsterdam

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn op de Amsterdamse woningmarkt en waar je zoal rekening mee moet houden? Neem dan direct contact met ons op om een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek in te plannen. Onze consultants helpen je verder zodat jij binnenkort van je mooie, nieuwe woning in Amsterdam kunt genieten. Ben je je breder aan het oriënteren dan alleen in Amsterdam? Viisi heeft kantoren in verschillende Nederlandse steden, waaronder Haarlem en Utrecht. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met al onze vestigingen.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

WIJ VERGELIJKEN HYPOTHEKEN IN AMSTERDAM

Contactgegevens

Viisi Amsterdam
Surinameplein 124, 1058 GV Amsterdam
(Routebeschrijving)

Telefoon: 020-8118800
E-mail: hello@viisi.nl

Awards

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we ook wat awards mee gewonnen!

Great Place To Work 2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam!

 • Donderdag 30 augustus van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 11 september van 19:00 tot 21:30 uur

Waar vind je ons nog meer?