Rutger komt uit Krommenie en is niet van plan om uit die buurt weg te gaan. Hij groeide er op met 2 oudere broers en is inmiddels al een tijd samen met zijn vriendin.

Aan de UvA studeerde hij Economie en Bedrijfskunde. Daarna deed hij een master Entrepreneurship aan de UvA en VU (joint degree), waarbij hij al direct start-ups en scale-ups mocht helpen.

Na zijn afstuderen ging hij als aan de slag bij Staan Finance. Zijn eerste opdracht had hij daar bij Lead Healthcare op de finance afdeling.

Uiteindelijk was de functie van business controller niet helemaal zijn ding, en werd hij overgenomen als junior account manager bij Pharma Lead Healthcare. Daar hielp hij mee met het heropenen van Nederland tijdens de lockdowns. Van 200 fabriekmedewerkers testen, tot coronatests regelen voor een rijke klant die met zijn privéjet op pad moest. Hij regelde het allemaal! Toen het eind van de pandemie in zicht kwam en hier minder werk was, ging hij op zoek naar andere vacatures.

Per toeval kwam hij de vacature voor consultant bij Viisi tegen, dat leek hem wel wat. De vacature combineert alle leuke punten uit zijn eerdere banen, de website sprak hem aan én de meeloopdag met collega Harry was een succes.

In zijn vrije tijd zie je hem veel sporten en gamen. Vooral teamsporten vindt hij top. Hij padelt veel samen met zijn broers en vrienden, en daar wordt hij steeds beter in! Er komen een paar bekende padellers uit Krommenie, dus hij leert van de besten.

En heb je originele reistips nodig, dan kun je ook bij Rutger aankloppen. Kamperen en interrailen in Europa, op rondreis in Amerika en Canada, of opgravingen bekijken in Egypte – hij heeft het allemaal gedaan!

Rutger Pruim - Viisi Hypotheken

Rutgers rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Rutgers rollen:

  • Adviseur Noord-Holland
  • Adviseur Schadeverzekeringen
  • Adviseur Starters
  • Facilitator
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Rutger Pruim - Viisi Hypotheken

Rutger Pruim

Telefoon: 020 280 7357
E-mail: rutger.pruim@viisi.nl