Na zijn studie HBO International Business & Languages heeft Fedor ruim negen jaar als Acceptant Hypotheken gewerkt bij Welke Financiële Diensten in Hoorn. De afgelopen jaren heeft hij zich daarbij gespecialiseerd in het beheer van hypotheken, waarbij hij de verantwoordelijkheid droeg voor de beheeractiviteiten van diverse geldverstrekkers.

Met deze opgedane kennis en ervaring wil hij bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van Viisi. Het werken bij een jong, sterk groeiend bedrijf geeft hem de extra energie om het maximale uit zichzelf te halen. Naast het afwisselende contact met klanten, verzekeraars en maatschappijen vindt hij uitdaging in het analyseren en goed gemotiveerd opbouwen van hypotheekdossiers zodat deze in één keer akkoord worden gegeven door de maatschappij.

Fedor houdt zich daarnaast graag bezig met hardlopen, wielrennen, koken en het drinken van een goed glas wijn.

Viisi Hypotheken

Fedor’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Fedor’s rollen:

  • Champagne keizers
  • Cultural Fit interviewer
  • Inwerkcoach Smooth Operations
  • Mortgage analist
  • Viisionair

Bekijk alle rollen

Fedor de Vries - Viisi Hypotheken

Fedor de Vries

E-mail: fedor.de.vries@viisi.nl