Robert heeft acht jaar ervaring als backoffice medewerker hypotheken in het bankwezen. Na een lange uitstap in de ICT heeft hij bewust weer de financiële dienstverlening opgezocht. Zijn interesse in hypotheken, maar ook in vastgoed/makelaardij is nooit weggegaan.

Met zijn diploma Adviseur Hypothecair Krediet op zak is hij op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever. Bij Viisi is zijn doel om de klanten zo goed mogelijk te helpen aan een goed onderbouwd en compleet hypotheekdossier. Ondertussen is hij ook begonnen met de opleiding KRMT (Kandidaat Register Makelaar Taxateur) met als doel zijn kennis te verbreden in deze sector.

Robert wordt gezien als collegiaal, oplossingsgericht en met humor. Integriteit en loyaliteit staan bij hem hoog in het vaandel. Hij is een geboren Zaankanter, getrouwd en heeft drie dochters. Als gezin gaan ze vaak op stap, onder andere naar musea, zwemmen of een filmpje pakken.

Roberts rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Roberts rollen:

  • Acceptatiedocumentatie Updater
  • Contactpersoon geldverstrekkers
  • HDN Specialist
  • Mortgage Specialist
  • Smooth Education

Bekijk alle rollen

Robert van der Wolf - Viisi Hypotheken

Robert van der Wolf

E-mail: robert.van.der.wolf@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Robert