Robert is geboren in Wormerveer en is nog steeds wonend in Zaanstad. We hebben dus te maken met een echte Zaankanter. Robert is getrouwd en is een toegewijde ouder van drie dochters. Naast de drukte van het gezinsleven vindt Robert voldoening in het hardlopen, wat niet alleen een bron van fysieke fitheid is, maar ook een manier om te ontspannen en de geest te verfrissen. In de keuken komt Robert’s creatieve kant naar voren, waarbij het plezier van koken en het experimenteren met nieuwe recepten centraal staat. Ook is er nog ruimte om met vrienden deel te nemen aan een dartcompetitie.

Na zijn studie is Robert gaan werken bij de ING. Hij heeft hier gewerkt als Hypotheek Acceptant, Applicatie Beheerder en als IT Security Officer. Uiteindelijk is de wens gegroeid om in plaats van een groot bedrijf op zoek te gaan naar een kleinere werkgever. “Door over te stappen naar een kleiner bedrijf hoop ik een directe bijdrage te kunnen leveren aan de groei en succes van de organisatie, terwijl ik tegelijkertijd mijn persoonlijke vaardigheden verder kan ontwikkelen”.

Samenwerken in een klein team vindt hij heerlijk, omdat het de mogelijkheid biedt om ideeën uit te wisselen en samen successen te vieren. Daarnaast waardeert Robert de kracht van humor, die een positieve en ontspannen sfeer creëert in zowel persoonlijke als professionele omgevingen.

Roberts rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Roberts rollen:

  • Inwerkcoach nieuwe Viisionairs
  • Mortgage Specialist
  • Smooth Operations
  • Viisionair
  • Work Distributor SO

Bekijk alle rollen

Robert van der Wolf

Robert van der Wolf

E-mail: robert.vanderwolf@viisi.nl