Arjen is altijd al geïnteresseerd geweest in de raakvlakken tussen economie en maatschappij. Hij heeft zijn studie economie gecombineerd met een minor sociologie om een bredere kijk op financiële vraagstukken te ontwikkelen. Tijdens zijn master heeft hij stage gelopen bij de Sociaal-Economische Raad, ten tijde van het Energieakkoord.

Sinds 2015 werkt Arjen als adviseur bij Viisi, waarbij hij zich vooral richt op ondernemers en klanten die al eerder een woning hebben gekocht. Om zijn klanten op alle financiële vlakken zo goed mogelijk te kunnen helpen, heeft hij in 2021 ook zijn opleiding tot financieel planner (CFP) behaald.

In zijn vrije tijd reist, sport en kookt hij veel. Zijn culinaire uitspattingen deelt hij ook graag met vrienden. In 2022 is hij samen met zijn vrouw Linda en hun hondje Bonnie van Amsterdam naar Den Haag verhuisd. Lekker dicht bij het strand, waardoor hij er een nieuwe hobby bij heeft: zo goed mogelijk leren kitesurfen!

Arjen’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.
Hieronder een aantal van Arjen’s rollen:

  • Adviseur Den Haag
  • Adviseur Doorstromers (eerste huis vóór 2013)
  • Adviseur Noord-Holland
  • Adviseur Ondernemer IB
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Arjen Goedmakers - Viisi Hypotheken

Arjen Goedmakers

Telefoon: 020 811 8832
E-mail: arjen.goedmakers@viisi.nl