Hypotheekadvies Amersfoort

Hypotheekadvies voor hoogopgeleiden

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 5.337 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 1,7 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Amersfoort?

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amersfoort, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Woensdag 31 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 20 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Woningmarkt in Amersfoort

Amersfoort is nu al twee jaar op rij verkozen tot de beste gemeente om te wonen. En dit is uiteraard geen verassing. De stad staat bekend om haar prachtige historische binnenstad, haar mix van oude en nieuwe gebouwen en natuurlijk de vele restaurants en cafeetjes. De stad heeft meer dan 600 monumenten en een bruisende cultuur, wat het ideaal maakt voor zowel gezinnen als jonge starters.

Amersfoort ligt zeer centraal in het land en op slechts 20 minuten afstand van Utrecht. Dit heeft er toe geleid dat net als in de randstad, de huizenprijzen in Amersfoort ook redelijk zijn gestegen. Gelukkig zijn de prijzen nog zeer redelijk in vergelijking met de randstad. Laat je voor het bezichtigen van een woning in Amersfoort eens vrijblijvend informeren door een makelaar en laat Viisi vrijblijvend een hypotheekberekening voor je maken, zodat je perfect voorbereid op pad kunt.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

 • Vanaf € 1.795,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 31 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Waarom wonen in Amersfoort?

Hou je van een stad met een beetje historie? En zit je er niet op te wachten om in de gejaagde randstad te wonen? Dan is Amersfoort de stad voor jou. Het centrum ademt cultuur en geschiedenis. De grachten omringen de grote monumentale gebouwen en de drie grote pleinen, waar je naar hartelust terrasjes kunt pakken en kunt winkelen.

Ook bevindt Amersfoort zich net buiten de randstad. Daardoor houd je het stadse gevoel, maar ervaar je toch alle rust van de provincie. Het woningaanbod is zeer divers. Je vindt er studenten-, huur- en koopwoningen. En er is voor ieder wat wils: er is aanbod van zowel monumentale, als nieuwbouwwoningen. De prijzen van woningen variëren tussen € 130.000,- en € 900.000,-.

Hypotheekadvies Amersfoort? Kom naar Viisi!

Amersfoort is een leuke stad voor zowel gezinnen, als jonge werkende mensen. Alle faciliteiten zijn volop aanwezig en je bent op steenworp afstand van Utrecht. Net als in andere populaire steden kan het lastig zijn om in sommige wijken een woning te bemachtigen. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden en een goed plan van aanpak te hebben. Wil je hypotheekadvies in Amersfoort? We helpen je graag! Je kunt bij ons vrijblijvend een eerste telefonische afspraak maken. Ook organiseren we seminars in Utrecht. Deze zijn gratis en vinden in de avonduren plaats, zodat je ook na je werk gezellig langs kunt komen. Binnen 2,5 uur vertellen onze universitair opgeleide consultants waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een woning in Amersfoort.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

Wonen in Amersfoort

Verhuis je naar Amersfoort, dan kom je in de geboorteplaats te wonen van de grote Piet Mondriaan. Naast zijn geboortehuis, vind je er ook verschillende verwijzingen naar een van ‘s lands bekendste kunstenaars. Verder kun je op een vrije dag ook de Onze Lieve Vrouwetoren beklimmen en genieten van het prachtige uitzicht over de Amersfoortse binnenstad. Amersfoort is een stad met diversiteit aan culturen en inwoners. Een plek waar het stadse gecombineerd wordt met de rust van de provincie.

Professioneel hypotheekadvies Amersfoort

Wil je weg uit de randstad, maar toch het stedelijke gevoel houden? Of ben je op zoek naar een eensgezinswoning, omdat er een kindje op komst is? Of willen jullie simpelweg verhuizen? Wat je situatie ook is, bij Viisi in Amersfoort geven we je altijd hypotheekadvies toegespitst op jouw behoefte. Samen kijken we naar al je mogelijkheden. Daarnaast weten we uiteraard wat er op de woningmarkt in Amersfoort speelt, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder enkele actuele feiten over de woningmarkt in Amersfoort voor je op een rij:

 • Gemiddeld staat een huis 52 dagen te koop in Amersfoort (let op: dit is een gemiddelde; de cijfers kunnen per gebied sterk verschillen).
 • In 2017 werd een woning gemiddeld voor € 269.000,- verkocht.
 • Heb je een ruim budget (€ 360.000,- – € 400.000,-) dan is de Indische Buurt een mooie wijk om te overwegen.
 • En heb je een wat kleiner budget? In de binnenstad liggen prijzen doorgaans gemiddeld € 100.000,- lager. Bijvoorbeeld rondom het Lieve Vrouwekerkhof.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheekadvies gesprek in in Amersfoort. Kijk je verder dan alleen Amersfoort? Ook dan kunnen we je wellicht van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben onder andere kantoren in Utrecht en Hilversum. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze vestigingen. Bel met één van onze adviseurs om te horen wat we voor je kunnen doen of vul het formulier op deze pagina in.

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amersfoort, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Utrecht

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Woensdag 31 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 20 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan