Hypotheekadvies Amersfoort

Hypotheken voor academici

mitchel-lensink-205264

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amersfoort, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning in de regio Amersfoort/Utrecht? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Donderdag 22 februari van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 15 maart van 19:00 tot 21:30 uur

Viisi Amersfoort Hypotheekadvies

 1. Vanaf €1.795, fiscaal aftrekbaar
 2. Volledig onafhankelijk, meer dan 20 geldverstrekkers
 3. Inclusief regelen overlijdensrisicoverzekering
 4. Inclusief regelen woonlastenverzekering voor werknemers
 5. Al onze hypotheekadviseurs zijn universitair opgeleid
 6. Wij zorgen voor de scherpste rente en beste voorwaarden
 7. Hypotheekadvies op ons kantoor midden in Amersfoort

Google reviews van onze klanten

Jasper
Januari 2018
Bij Viisi (en Robert) terecht gekomen op aanraden van een kennis en geheel terecht. Voor een zeer scherpe lage prijs een uitstekende service. Zeer verhelderende communicatie en er wordt goed de tijd genomen om tot de juiste beslissingen te komen. Daarbij is de opgezette flow (voor het aanleveren en controleren van alle benodigde documenten) handig en duidelijk, dit heeft het proces enorm versneld. Hypotheek was binnen een week geregeld. Zeer prettig en professional behandeld. Helemaal niks op aan te merken en we vinden het zeer aan te raden om via Viisi de Hypotheek te regelen.

Tom
Januari 2018
Viisi heeft ons voorzien van snelle en heldere begeleiding. Door gebruik te maken van een digitale omgeving is het gemakkelijk de benodigde documenten aan te leveren. De medewerkers van Viisi reageerden snel waardoor het realiseren van de financiering een zo goed als stressvrij traject wordt. Namens ons beiden willen we Myrthe hartelijk danken voor de uitstekend verleende service!

(4.9) 89 beoordelingen op Google

Lees meer Google reviews

Team Amersfoort

Woningmarkt in Amersfoort

Amersfoort is nu al twee jaar op rij verkozen tot de beste gemeente om te wonen. En dit is uiteraard geen verassing. De stad staat bekend om haar prachtige historische binnenstad, haar mix van oude en nieuwe gebouwen en natuurlijk de vele restaurants en cafeetjes. De stad heeft meer dan 600 monumenten en een bruisende cultuur, wat het ideaal maakt voor zowel gezinnen als jonge starters.

Amersfoort ligt zeer centraal in het land en op slechts 20 minuten afstand van Utrecht. Dit heeft er toe geleid dat net als in de randstad, de huizenprijzen in Amersfoort ook redelijk zijn gestegen. Gelukkig zijn de prijzen nog zeer redelijk in vergelijking met de randstad. Laat je voor het bezichtigen van een woning in Amersfoort eens vrijblijvend informeren door een makelaar en laat Viisi vrijblijvend een hypotheekberekening voor je maken, zodat je perfect voorbereid op pad kunt.

WIJ VERGELIJKEN HYPOTHEKEN IN AMERSFOORT

Jouw hypotheek in Amersfoort in 5 stappen

Bekijk ons stappenplan

Waarom wonen in Amersfoort?

Hou je van een stad met een beetje historie? En zit je er niet op te wachten om in de gejaagde randstad te wonen? Dan is Amersfoort de stad voor jou. Het centrum ademt cultuur en geschiedenis. De grachten omringen de grote monumentale gebouwen en de drie grote pleinen, waar je naar hartelust terrasjes kunt pakken en kunt winkelen.

Ook bevindt Amersfoort zich net buiten de randstad. Daardoor houd je het stadse gevoel, maar ervaar je toch alle rust van de provincie. Het woningaanbod is zeer divers. Je vindt er studenten-, huur- en koopwoningen. En er is voor ieder wat wils: er is aanbod van zowel monumentale, als nieuwbouwwoningen. De prijzen van woningen variëren tussen € 130.000,- en € 900.000,-.

Hypotheekadvies Amersfoort? Kom naar Viisi!

Amersfoort is een leuke stad voor zowel gezinnen, als jonge werkende mensen. Alle faciliteiten zijn volop aanwezig en je bent op steenworp afstand van Utrecht. Net als in andere populaire steden kan het lastig zijn om in sommige wijken een woning te bemachtigen. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden en een goed plan van aanpak te hebben. Wil je hypotheekadvies in Amersfoort? We helpen je graag! Je kunt bij ons vrijblijvend een eerste telefonische afspraak maken. Ook organiseren we seminars in Utrecht. Deze zijn gratis en vinden in de avonduren plaats, zodat je ook na je werk gezellig langs kunt komen. Binnen 2,5 uur vertellen onze universitair opgeleide consultants waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een woning in Amersfoort.

Wonen in Amersfoort

Verhuis je naar Amersfoort, dan kom je in de geboorteplaats te wonen van de grote Piet Mondriaan. Naast zijn geboortehuis, vind je er ook verschillende verwijzingen naar een van ‘s lands bekendste kunstenaars. Verder kun je op een vrije dag ook de Onze Lieve Vrouwetoren beklimmen en genieten van het prachtige uitzicht over de Amersfoortse binnenstad. Amersfoort is een stad met diversiteit aan culturen en inwoners. Een plek waar het stadse gecombineerd wordt met de rust van de provincie.

Professioneel hypotheekadvies Amersfoort

Wil je weg uit de randstad, maar toch het stedelijke gevoel houden? Of ben je op zoek naar een eensgezinswoning, omdat er een kindje op komst is? Of willen jullie simpelweg verhuizen? Wat je situatie ook is, bij Viisi in Amersfoort geven we je altijd hypotheekadvies toegespitst op jouw behoefte. Samen kijken we naar al je mogelijkheden. Daarnaast weten we uiteraard wat er op de woningmarkt in Amersfoort speelt, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder enkele actuele feiten over de woningmarkt in Amersfoort voor je op een rij:

 • Gemiddeld staat een huis 52 dagen te koop in Amersfoort (let op: dit is een gemiddelde; de cijfers kunnen per gebied sterk verschillen).
 • In 2017 werd een woning gemiddeld voor € 269.000,- verkocht.
 • Heb je een ruim budget (€ 360.000,- – € 400.000,-) dan is de Indische Buurt een mooie wijk om te overwegen.
 • En heb je een wat kleiner budget? In de binnenstad liggen prijzen doorgaans gemiddeld € 100.000,- lager. Bijvoorbeeld rondom het Lieve Vrouwekerkhof.

Wil je meer weten? Onze consultants weten als geen ander wat er speelt en geven je graag passend hypotheekadvies in Amersfoort.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheekadvies gesprek in in Amersfoort. Kijk je verder dan alleen Amersfoort? Ook dan kunnen we je wellicht van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben onder andere kantoren in Utrecht en Hilversum. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze vestigingen. Bel met één van onze adviseurs om te horen wat we voor je kunnen doen!

Contactgegevens

Viisi Amersfoort
Piet Mondriaanplein 13, 3812 GZ Amersfoort
(Routebeschrijving)

Telefoon: 033-2015810
E-mail: amersfoort@viisi.nl

Awards

Bij Viisi zetten we onze mensen op de eerste plek, omdat we geloven dat dit resulteert in blije klanten. Hier hebben we zelfs awards mee gewonnen!

Great Place To Work 2017

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Amersfoort, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Seminar Eigen Woning

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning in de regio Amersfoort/Utrecht? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Utrecht!

 • Donderdag 22 februari van 19:00 tot 21:30 uur
 • Donderdag 15 maart van 19:00 tot 21:30 uur

Waar vind je ons nog meer?