Koen klust bij Viisi als ‘administratieve duizendpoot’ graag bij. Daarnaast doet hij de lerarenopleiding Biologie en is hij bezig met een masterstudie Policy, communication & organization aan de VU in Amsterdam. Vóór deze master rondde hij de Hotelschool in Maastricht af. Van alle markten thuis dus!

Koen heeft vroeger veel in de horeca gewerkt en heeft als recruiter gewerkt bij Young Capital. Hij zag de vacature bij Viisi op Linkedin voorbij komen en de financiële sector leek hem wel wat. Dit, in combinatie met het feit dat hij letterlijk om de hoek van het hoofdkantoor woont, heeft geresulteerd in een sollicitatie bij Viisi, waar hij fluitend doorheen liep. Hij kiest er bewust voor om ervaring op te doen in veel verschillende branches, zodat hij straks een goed beeld heeft van wat hij echt leuk vindt.

Naast zijn studie en zijn werk is Koen erg actief. Zo tennist en hockeyt hij veel. Als er dan nog wat tijd over is, gaat hij graag met vrienden naar de kroeg of pakt hij een terrasje of een festival mee. Daarnaast reist hij graag. Zo heeft hij een half jaar stage gelopen in een hotel in Bangkok.

Koens rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Koens rollen:

  • Borrelaar
  • Leadverwerker
  • Phonedesk
  • Plantenouder
  • Tell a Friend verwerken

Bekijk alle rollen

Koen Scheepers

Koen Scheepers

E-mail: koen.scheepers@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Koen