Nicole komt oorspronkelijk uit Twente, maar woont inmiddels al haar halve leven in Amsterdam. Ze studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht, met als specialisme dagbladen. Grappig genoeg heeft ze daarna nooit voor een dagblad gewerkt, maar wél bij een mooie lijst aan andere bladen!

Ze begon in Amsterdam bij de Pijpkrant en het Amsterdams Stadsblad, allebei huis-aan-huisbladen waar ze zelfs prijzen mee won. Daarna stapte ze over naar het vakblad Reclameweek. Via een collega daar stroomde ze door naar PW., waar ze uiteindelijk 15 jaar bleef werken.

Na precies 15 jaar was het tijd voor iets nieuws. Via haar oud-collega Martijn, waarmee ze altijd heel fijn samenwerkte bij PW., werd ze warm gemaakt voor een functie bij Viisi. Ze verklaarde hem eerst voor gek, want wat moest je met een journalistieke achtergrond nou bij een hypotheekadviseur? Maar door zijn aanstekelijke enthousiasme besloot ze toch te solliciteren. En daar zijn we blij mee!

Nicole heeft thuis een lieve kat, bijgenaamd ‘de dikke theemuts’. Ze houdt van reizen en fotograferen, en vindt Laos een van de mooiste landen die ze ooit bezocht heeft. Nu ze een beetje worstelt met vliegschaamte is haar liefde voor Frankrijk weer aangewakkerd.

Naast reizen gaat ze graag naar theater, is ze fan van ‘slechte’ boeken (denk aan vampiers, weerwolven, feeën en heksen), en houdt ze erg van taarten bakken. Toen ze moest kiezen tussen een oven en een vaatwasser, werd het dus een oven. We zijn benieuwd naar haar creaties!

Nicole’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder vind je een aantal van Nicole’s rollen:

  • Columnist MarketingTribune (BBP Media)
  • Infographic maker
  • Newsletter coordinator
  • Pressofficer / Persaanvragen
  • Taalchecker

Bekijk alle rollen

Nicole Weidema - Viisi Hypotheken

Nicole Weidema

E-mail: nicole.weidema@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Nicole