Mondy, geboren en opgegroeid in Purmerend, is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze deed daar haar bachelor ‘Fiscaal recht’ en aansluitend een master ‘Arbeidsrecht’. Hierna is ze tijdelijk werkzaam geweest in die sector, maar kwam al snel uit bij Viisi om hier haar ambitie invulling te geven.

Ze was op zoek naar een bedrijf waarbij de werknemer op de eerste plaats staat, omdat je dan productiever als team bent en er waarde wordt gehecht aan hoe je je binnen een organisatie voelt. Zelf heeft ze een minder ervaring gehad met een hypotheekadviseur en dacht: ‘Dit kan beter’! Ze vindt het mooi om mensen te helpen bij zo’n belangrijke keuze in hun leven, het kopen van een droomhuis.

In haar vrije tijd sport ze graag. Ze is ongeveer vier keer per week bezig met krachttraining, omdat ze het mooi vindt dat je daarmee je lichaam kan veranderen. Naast sporten gaat Mondy graag uiteten met haar vriend of met vriendinnen en sushi is verreweg haar favoriete eten!

Mondy Roozeboom en Andrew Aziz

Mondy’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Mondy’s rollen:

  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Junior consultant
  • Seminar gever Amsterdam

Bekijk alle rollen

Mondy Roozeboom

E-mail: mondy.roozeboom@viisi.nl