Elsbeth is geboren en getogen midden in het Groene Hart in Bodegraven. Tijdens haar studies Geschiedenis en Engelse taal en cultuur vestigde ze zich in Utrecht. Ze woonde met veel plezier in verschillende Utrechtse wijken en kent de stad dan ook op haar duimpje. Toch werd het tijd voor een koopwoning in het bos waar ze samen met haar partner en twee katten kon gaan wonen, en sinds november 2020 woont ze in een jaren ’50 huisje in Den Dolder.

Elsbeth is via dit artikel over carrièreswitches bij Viisi terechtgekomen. Zelf maakte ze ook een carrièreswitch door vanuit de culturele sector naar de financiële sector over te stappen. Waar ze voorheen werkte in kastelen en musea, begeleidt ze nu haar klanten met veel plezier in het proces om hun eigen droomwoning te bemachtigen.

Als ze niet aan het werk is, vind je Elsbeth wandelend of mountainbikend in het bos, waar ze graag haar kennis over wilde planten, bomen en kruiden vergroot. Ook klimt ze graag aan de wand of in de boulderhal en is ze echt een winter-/herfstmens, de zomer is haar veel te heet.

Elsbeth van der Vlist

Elsbeths rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Elsbeths rollen:

  • Begeleider holocracymeetings @Hypotheekadviseurs
  • Grondwethouder
  • Viisi-Holacracy
  • Viisi-Holacracy onboarding
  • Webinar / Seminar gever

Bekijk alle rollen

Elsbeth van der Vlist - Viisi Hypotheken

Elsbeth van der Vlist

E-mail: elsbeth.vandervlist@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Elsbeth