Elsbeth is geboren en opgegroeid in Bodegraven. Momenteel woont ze samen met haar vriend en twee katten in een huurhuis in Utrecht. Ondertussen kijkt ze hier en daar wel rond voor een mooie koopwoning. In Utrecht heeft Elsbeth geschiedenis en Engels gestudeerd. Daarna heeft ze de master ‘Publieksgeschiedenis’ gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Elsbeth is via dit artikel over carrièreswitches bij Viisi terechtgekomen. Zelf maakte ze ook een carrièreswitch door vanuit de culturele sector naar de financiële sector over te stappen. Ze heeft onder andere bij Rijksmuseum Boerhaave gewerkt als tentoonstellingsmaker en vrijwilligerscoördinator en werkt nu bij Viisi als hypotheekadviseur om men te begeleiden bij de (waarschijnlijk) grootste aankoop in hun leven.

Elsbeth is helemaal gek van kruiden. Zowel om mee te koken als bijvoorbeeld het gebruik ervan in de huidverzorging of de geneeskunde. Ze wil hier alles van weten en leest zich graag in over dit thema. Verder heeft ze pas boulderen ontdekt (klimmen zonder zekering) en is ze echt een winter-/herfstmens, de zomer is haar veel te heet.

Elsbeth van der Vlist Viisi

Elsbeths rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Elsbeths rollen:

  • Adviseur Schadeverzekeringen
  • Buddy inwerken Realising dreams
  • Schadeverzekeringen-mailbox beheerder
  • Takenverdeler
  • The School of Life Professional

Bekijk alle rollen

Elsbeth van der Vlist Viisi

Elsbeth van der Vlist

E-mail: elsbeth.vandervlist@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Elsbeth