Thijs komt oorspronkelijk uit Zwolle, maar is in zijn studententijd in Utrecht gaan wonen en daar blijven hangen. Ook in de toekomst ziet hij Utrecht echt nog als zijn stad en hij wil daar dan ook niet weg. Thijs heeft zijn bachelor economie en bedrijfseconomie in Utrecht gehaald en zijn master finance bij de VU gehaald. Hij is in december 2019 afgestudeerd en besloot aansluitend skiles te geven in Oostenrijk. Helaas moest hij vanwege de uitbraak van covid-19 Oostenrijk vroegtijdig verlaten.

Thijs is via een vriend bij Viisi terechtgekomen. Tijdens oud en nieuw begon zijn vriend over het feit dat hij mee had gedaan aan de crowdfunding-actie van Viisi. Daaropvolgend ging Thijs op zijn gemak eens kijken wat Viisi inhield en dat hield zijn aandacht vast. Hij nam uitgebreid de tijd om Viisi te leren kennen en dat is vice versa ook het geval. Hij zocht heel bewust een baan die goed bij hem paste en hypotheekadviseur bij Viisi is zo’n baan.

Als hij niet aan het werk is, staat hij het liefst op de piste. Met mooi weer stapt hij ook graag op de racefiets en hij voetbalt in het weekend bij een amateurvereniging in Utrecht. Hij is dus heel sportief. Maar toen kwam corona. En dan heb je ineens tijd over voor andere dingen. Thijs is in die tijd gestart met bierbrouwen. Daarin wordt hij steeds nauwkeuriger en smaken de biertjes steeds beter!

Thijs Visscher

Thijs’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Thijs’ rollen:

  • Bedrijfshulpverlener (BHV)
  • Expert Nieuwbouw
  • Pipeline lead beller
  • Webinar / Seminar gever
  • Welcome caller

Bekijk alle rollen

Thijs Visscher - Viisi Hypotheken

Thijs Visscher

E-mail: thijs.visscher@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Thijs