Mariska is geboren in Heerenveen en opgegroeid in Sneek. In 2021 is ze in Medemblik gaan wonen bij haar vriend. Ze wilde niet per se weg uit Sneek, maar haar vriend had een grotere woning en werk in Amsterdam. Het was dus geen optie om in Sneek samen te wonen. Een geluk voor Viisi, want het was ook meteen de reden dat ze een nieuwe baan zocht. Mariska heeft tourism management gestudeerd in Leeuwarden en was voordat ze bij Viisi ging werken actief als ondersteuner van een hypotheekadviseur bij Univé. Zij deed daar alles rondom het geven van hypotheekadvies om het werk van de adviseur lichter te maken.

Mariska kwam de vacature voor hypotheekacceptant op LinkedIn tegen. Ze zat al een tijdje in het hypotheekvak, maar kende Viisi eigenlijk helemaal niet. Daarom ging ze googelen en werd ze eigenlijk steeds enthousiaster van wat ze las. Ze besloot het sollicitatietraject in te gaan en rondde het met succes af. Ze vond het leuk zoveel verschillende gezichten te zien in de sollicitatie. Het gaf haar een goed beeld van Viisi.

In haar vrije tijd gaat Mariska het liefst op reis, een dure hobby dus. Haar top 3 reizen? Thailand, Mexico en een rondreis door Egypte, in willekeurige volgorde. Als ze niet op reis en niet werkt maakt ze graag tijd voor een dagje sauna met een vriendin. Ze heeft op salsadansen gezeten en is verder in de winkelstraten en op terrassen te vinden met vriendinnen.

Mariska’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Mariska’s rollen:

  • Mortgage Specialist

Bekijk alle rollen

Mariska Kerkhoff - Viisi Hypotheken

Mariska Kerkhoff

E-mail: mariska.kerkhoff@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Mariska