Hypotheekadvies Alkmaar

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 9.784 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 3,6 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi Alkmaar?

Lees alle reviews

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Alkmaar, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 10 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
 • Woensdag 18 augustus van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan

Wonen in Alkmaar

Alkmaar is een levendige stad met een rijke historie. Met zo’n 110.000 inwoners is het prettig overzichtelijk, maar nooit saai. Op zoek naar meer reuring? Binnen een half uur ben je in Amsterdam. Als je juist even wilt uitwaaien, dan pak je de auto en sta je een kwartier later op het strand.

De populariteit van deze provinciestad is niet onopgemerkt gebleven, steeds meer mensen zijn op zoek naar een fijne woning in Alkmaar. Dat betekent dat er sprake is van krapte op de woningmarkt, dus het is belangrijk om er snel bij te zijn. Onze hypotheekadviseurs weten wat er speelt in de stad en in de gemeente, stel ze al je vragen.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Het beste hypotheekadvies van Alkmaar

Waarom wij zo zelfverzekerd zijn? We kennen Alkmaar, we werken er, wandelen er, lunchen er en bezoeken er vrienden. Alkmaar leeft echt voor ons en hypotheekadvies uitbrengen is wat wij doen. Wonen in deze historische parel is geweldig, maar een huis kopen kan een flinke uitdaging zijn. Het mooie centrum, de perfecte ligging en de hoeveelheid aan faciliteiten maken het een populaire stad.

Meesurfend op de prijsstijgingen in de hoofdstad, is een koophuis in Alkmaar een zeer goede investering. Laat je in het hypotheekproces adviseren door professionals die Alkmaar kennen. Bij Viisi maak je vrijblijvend een eerste telefonische afspraak, zo kan jij peilen of je met ons in zee wilt gaan. Het moet natuurlijk goed voelen. Een goed gevoel krijg je ook tijdens onze seminars in Amsterdam. Binnen 2,5 uur vertellen onze universitair opgeleide consultants waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een woning.

Wonen in Alkmaar

Alkmaar is wereldwijd bekend van de kazen. Rondlopend door het centrum zie je vele verwijzingen naar de mooie, ronde kazen, maar ook prachtige panden uit de 16e tot de 19e eeuw. Al met al telt Alkmaar 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten, hiermee heeft het een beschermd stadsgezicht. In het centrum vind je ook sfeervolle oude grachten en vele hofjes.

Denk nu niet dat het enkel een stad is voor historieliefhebbers. De diversiteit van het winkelaanbod maakt dat het CBS Alkmaar als de vijfde winkelstad heeft verkozen. En net als in iedere moderne stad zijn de winkels op zondag ook gewoon open.

Woningmarkt in Alkmaar

We noemden al even de krapte op de huizenmarkt. De gemeente is hard bezig om het aantal woningen uit te breiden. Dit gebeurt vooral in vinex-wijken. Alkmaar kiest voor diversiteit in deze vinex-locaties. Zo heb je de wijk Vroonermeer aan de rand van Alkmaar. Veel woningen liggen aan het water of het groen. Verkeersveiligheid en privacy zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij de ontwikkeling van deze wijk. Vroonermeer-Zuid is ontworpen als autoluwe buurt en Vroonermeer-Noord heeft een meer landelijk karakter. Als hypotheekadviseurs houden we de ontwikkelingen in Alkmaar nauwlettend in de gaten.

Alkmaar is niet alleen de stad van de kaaskoppen, ook de koffiecultuur vindt zijn oorsprong in deze Noord-Hollandse stad. Alfred Peet, de godfather van de kwaliteitskoffie, heeft ruim een halve eeuw geleden een ware koffierevolutie ontketend. Zelf de oprichters van Starbucks zijn bij hem in de leer geweest. Zijn ouderlijk huis stond waar nu restaurant Roses is gevestigd, overigens ook een echte aanrader. Wat kunnen we zeggen; wie smaak heeft zal zich helemaal op zijn plek voelen in Alkmaar.

Professioneel hypotheekadvies Alkmaar

Wil je weg uit de Randstad, maar werk je nog wel daar? Alkmaar ligt centraal ten opzichte van verschillende grote steden. Of woon je in een kleinere gemeente en ben je op zoek naar stadse allure zonder de inwoneraantallen en problematiek van een hele grote stad? Ben je startend op de woningmarkt of is er sprake van gezinsuitbreiding? Koop je alleen of samen met een partner? Viisi denkt in ieder situatie met je mee. Hypotheekadvies voor jou in Alkmaar, dat is wat we bieden. Jouw behoeften en mogelijkheden staan voorop.

Wist je dat:

 • de gemiddelde vraagprijs van een woning in Alkmaar € 316.802 is;
 • er iets meer dan 50.000 woningen zijn in deze fijne stad;
 • maar liefst 57% van die woningen koopwoningen zijn.

Wil je meer weten? Onze consultants weten als geen ander wat er speelt en geven je graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een telefonisch hypotheekoriëntatiegesprek, wanneer het jou uitkomt. Kijk je verder dan alleen Alkmaar? Ook dan kunnen we je wellicht van dienst zijn met hypotheekadvies. We hebben vele andere kantoren, mooi verspreid door het land. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van al onze vestigingen. Bel met één van onze adviseurs om te horen wat we voor je kunnen doen!

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Alkmaar, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 10 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
 • Woensdag 18 augustus van 19:00 tot 20:30 uur

Meld je nu aan