Boyd deelt momenteel een huurwoning in Amsterdam Zuid met twee huisgenoten. Hij studeerde aan de UVA, eerst de bachelor Economie en Bedrijfskunde en deed daarna een duale master Finance en Real Estate Finance. Na zijn studie ging hij aan de slag bij een bedrijf dat bijlages verzorgde voor het FD. Viisi stond ook op Boyds lijst om te bellen voor een bijdrage in het FD en zo is hij uiteindelijk ook in aanraking gekomen met Viisi en ging hij zich inlezen. Zowel het bedrijf als het geven van hypotheekadvies spraken hem direct aan, waardoor hij nu één van de Viisionairs is geworden.

Naast zijn werk gaat Boyd graag op stap met zijn vriendin. Ze wandelen graag in en om Amsterdam en gaan vaak weekendjes weg. Verder sport Boyd graag. Hij heeft op hoog niveau getennist en dat pakt hij in de zomermaanden weer op. Eenmaal thuis kan hij ook rustig een controller pakken en een potje FIFA tegen vrienden spelen.

Roxy van Dijk en Boyd Ridder

Boyds rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Boyds rollen:

  • (Digitale) postverwerker
  • Administratief ondersteuner
  • Adviesondersteuner
  • Kantoor Ondersteuner
  • Review verwerker

Bekijk alle rollen

Boyd Ridder Viisi

Boyd Ridder

E-mail: boyd.ridder@viisi.nl