Victor Collast, onze ervaren hypotheekacceptant, is al jaren woonachtig in het mooie Bussum. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Amsterdam en heeft daarna veelal gewerkt in de financiële sector. Voordat hij bij Viisi aan de slag ging, was Victor hypotheekacceptant bij Merius Hypotheken. Leuk detail is dat Victor vroeger heeft samengewerkt met zowel Fedor, Jeroen als Sonia.

Dat is dan ook gelijk de link met Viisi. Victor kwam in contact met zijn oud-collega Fedor die hem vroeg of Viisi wat voor hem is. Toen is hij wat rond gaan kijken op de site en besloot hij te solliciteren bij Viisi. En met succes, want Victor maakt nu onderdeel uit van het goed geoliede acceptatieteam en werkt dus weer samen met zijn ‘oude’ collega’s.

Victor staat het liefst twee keer per jaar op de latten in de Alpen. Daarnaast wordt hij blij van koken en tuinieren. Hij krijgt energie van sporten. Zo heeft hij thuis een roeitrainer staan en gaat hij het liefst één of twee keer per week naar de sportschool.

Victors rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Victors rollen:

  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Facilitator
  • Mortgage Specialist
  • Round Table Ambassador
  • Telefonische kennismaking

Bekijk alle rollen

Victor Collast - Viisi Hypotheken

Victor Collast

E-mail: victor.collast@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Victor